Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.134
Cevap
92
Favori
203.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam cuma günü bu modeli satın aldım. Deneyimi paylaşayım alacak arkadaşlara yardımcı olsun.Tv kendini fiyat aralığında ps5 ile en uyumlu TV ama ips paneli çok iyi değil ciddi ışık sızması problemi var panel kaynaklı mı yoksa genel mı bilemiyorum.onun dışında TV çok akıcı donma görüntüde yırtılma , ghosting yok.aydinlik sahnelerde başarılı renkler doğal. ama siyah performansı yetersiz bence segmentine göre. Alacak arkadaşlar karanlık sahnelerde ışık sızması problemini göz önünde bulundursun çünkü gözü rahatsız edecek seviyede.teknik servis çağırdım bakalım sonuç ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless_king kullanıcısına yanıt

Bu ışık sızmasının local dimming’le alakası var mı? Varsa bir kapatıp deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Bu ışık sızmasının local dimming’le alakası var mı? Varsa bir kapatıp deneyin.

aynen onu denedim kapalı yapınca yok denecek kadar azalıyor ama bu sefer de siyah performansı düşüyor.edge led panel olmasından kaynaklı muhtemelen.Neden full led tercih edilmez anlamak güç.tabi tek avantajı var edge led olmasının input lag gecikmesi daha az oluyor.

• Arkadaşlar PS5 için; LG 55NANO866NA 55" bu cihazı kullanan var mı? HDMI 2.1 var yeni hızı göremedim. bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. kolay gelsin

• TV de HDMI 2.1 farkı ne oluyor ne gibi fayda sağlıyor ?

• Coimbra kullanıcısına yanıt

hocam selamlar alette; hdml 2.1 var mı?

• TheMuyu kullanıcısına yanıt

120 FPS de oyun oynuyorsun. HDML 2.1 standartında kablo veri aktarımı oldukça fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal85

hocam selamlar alette; hdml 2.1 var mı?

Var evet yani girişi var kablo vermediler ekstra,playstation için soruyorsanız playstationun yanında verileni kullanabilirsiniz

• Coimbra kullanıcısına yanıt

ps5 temin ettim. içinden çıkan kablo oldukça basit hdml 2.1 uyumlu değil gibi hissettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal85

Arkadaşlar PS5 için; LG 55NANO866NA 55" bu cihazı kullanan var mı? HDMI 2.1 var yeni hızı göremedim. bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. kolay gelsin

120hz 4k destekliyor hocam

• 120hz olayına çok takılmamak lazım. Cx6 da sadece fortnite da deneyebildik. Onda da bariz grafiği düşürdü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende 10k kadar bi cihaz almak istiyorum. Bugüne kadar hep Samsung kullandım. Ama Philips modellerinde ki LED ambiyans aydınlatması çok hoşuma da gidiyor. Siz bu konu da ne önerirsiniz? Ev 1+1 ve küçük salonum var maksimum 50 inç düşündüm. Çok anlamıyorum ama duvarımı da yatay ölçtüğümde 120 cm genişliğinde bi TV tam oturuyor. Desteğinize ihtiyacım var. Amacım Netflix Film Ps5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osrt91 -- 10 Haziran 2021; 0:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEONEL

120hz olayına çok takılmamak lazım. Cx6 da sadece fortnite da deneyebildik. Onda da bariz grafiği düşürdü

Katılıyorum hocam. Hiç bir AAA oyunun 4K/120fps geleceğini düşünmüyorum. Bir kaç oyun gibi 1080/120fps performans modu ile geleceklerdir. O yüzden bütçesini zorlamak istemeyen arkadaşlar 4K 60 TV veya 1080p 144 hz monitör alabilirler.

• Tv/monitör almK için bile çok araştırmak gerekiyor yorulduk valla.
    Kendi odam için alıcam,salon değil 1.5/2 metre mesafede kullanıcam.
    Monitör mü tv mi olur bilemiyorum bütçe 5.5 maks detaylarda boğulmak istemiyorum var mıdır şu iyidir diyebilceğiniz ürün.

LG 43UN71006LB 43" Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 10 Haziran 2021; 22:34:54 >
  • sony 65xh90
    samsung65q70t arasındayım kullanan arkaşaların tavsiyesini rica ederim.ps5 ve netflix ağırlıklı kullanılacak.oturma mesafesi4.5-5 metre

• quote:

Orijinalden alıntı: NKTRDOADBH

sony 65xh90
    samsung65q70t arasındayım kullanan arkaşaların tavsiyesini rica ederim.ps5 ve netflix ağırlıklı kullanılacak.oturma mesafesi4.5-5 metre
    sony 65xh90
  • seçiminde ne etkili oldu onuda söyler misin diğeri ile kıyasla

• NKTRDOADBH N kullanıcısına yanıt

sony 65xh90 net

• fearless_king kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı TV nin 2019 modeli var bende 55nano8200, bu TV ye ışık sızması da dahil 13 bölümlük inceleme çekmiştim YouTube kanaldan bakabilirsiniz dilerseniz, benim de TV değişti ve 2.tv'de de aynı durumlar var videolarda anlatıyorum, ips ve edge Led olmasından dolayı maalesef yapacak pek birşey yok ama webos ve akıllı kumanda ps4 performansı dahil (karanlık sahneler özellikle hariç) gayet iyi bir tv

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PHILIPS 55OLED805 bu cihaz nasıldır acaba ps5 için düşünüyorum. Oturma mesafesi 2 MT

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.