|
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (89. sayfa)
-
-
29.999'a düşmüş düşünen varsa. Dayanamadım aldım, aslında 55" istiyordum ama pişman etmez inşallah.
www.vatanbilgisayar.comLG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-oled48c34-48inc-121-cm-4k-webos-smart-tv-uydu-alicili.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bedava bu fiyata ihtiyaci olan yapıştırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Etmez hocam hayırlı olsun. 1 aydır kullanıyorum çok kaliteli bir tv. Ben daha da düşmez diye 38'e almıştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle birdaha bu fiyata bulma alma ihtimali olmaz.dusunenenler direk alsın.
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
Çok iyi fiyatta almışsınız.
Dün yorumunuzu görüp akşamında hemen gidip tvyi satın aldım bugün 38bin TL olmuş. Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam, güle güle kullanın. Teslimatı alırken kutuda vuruk göçük varsa almıyor muyuz? Nasıl yapacağız bu işi? Ayrıca servis haftasonu kuruluma gelir mi pazar günü? Bilgisi olan var mı?
Ben mağazadan gidip arabamla kendim teslim aldım kargolara çok güvenmiyorum. Bana imzalatılan sözleşmede kutunun dış kısmında herhangi bir deformasyon olmadığını kabul ettiğime yönelik bir imza aldılar. Kutuyu kontrol ettiğimde yoktu göçük vs. Dün akşam 6 gibi lg ye WhatsApp üzerinden tv nin kurulması için yazıştık. Bana evime yakın servisin numarasını attı kayıt yaptıktan sonra yarın arayın dedi. Bende az önce aradım gün içinde geleceğiz dediler
Elimde 2 ay önce Vatan dan almış olduğum LG C3 48'' oled tv var. Xbox umu sattığım için artık kullanmıyorum. Uygun fiyata vereceğim. Ankara içi elden teslim edilir. Kutu aksesuar vs herşey eksiksizdir. Sıfır neyse o ayardadır çok az kullanıldı. Türkiyenin heryerine de kargolanabilir. İhtiyacı olan iletişime geçsin.
-
Merhaba hocam düşündüğün fiyat nedir soran olursa yönlendirme yaparım -
Merhaba şu an vatan da 30 bin tl. Ben de 2 aylık cihaz için 20% altı yani 24 bin tl istiyorum. Sanırım uygun fiyattır.
Hocam aynen uygun fiyat -
Merhaba iyi forumlar herkese
Yeni ps5 alip araniza katildim ancak odamda ki televizyonum en asagi 7-8 senelik cok esli bir Lg. O yuzden ps5 in hic bir ozelligini yansitmiyor. Bana televizyon onerisinde bulunabilir misiniz? Bazi arkadaslar fanboyluktan yakinip lg-sony tartismasina girmis cok buyuk farklar var mi sizce markalar arasinda?
Yukari da bir arkadasin attigi vatan ilaninda ki lg marka tv alinmaz mi mesela?
Tesekkurler simdiden.
Vatan'da şu sıralar 30bin TL'ye satılan LG 48C34 OLED'i alın. Konsol için alınabilecek en iyi TV bu.
-
TCL 65C745 Amazon'da 39 bine düştü.
-
Bu ürün için çok iyi fiyat düşünen alsın bir daha bu fiyatlara böyle bir ürün alamazsınız. -
Philips 55pml9008 aldım memnunum 120 hz vrr falan birsürü önemli özellik mevcut
www.vatanbilgisayar.comLG 55QNED81 55inc 139 cm 4K webOS Smart TV, Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-55qned81-55inc-139-cm-4k-webos-smart-tv-uydu-alicili.html
Bu tvyi önerir misiniz arkadaşlar? Özellikle ps5 için alacağım.
-
Hocam tavsiye ederim başarılı ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X