Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozanaksu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.177
Cevap
95
Favori
206.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun için 55 inç hdmı 2.1 girişi olan 120 Hz için en uygun TV seçeneği hangisidir? 2.odam için alıyorum ilk odada güzel bir TV var o yüzden bütçe odaklı bakıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    LG OLED 48C3
    LG 55QNED816RE
    SAMSUNG 55Q70
    Bu modellere bakabilirsiniz.
  • İyi günler. Bu tv hakkında fikriniz var mı?

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.www.vatanbilgisayar.com
    Philips Ambilight TV The One 65PUS8848 65''(164 cm) 4K UHD Dolby Vision,Google fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-the-one-65pus8848-65-164-cm-4k-uhd-dolby-vision-google.html
  • movistar73 kullanıcısına yanıt

Bu TV'nin amma çok stoğu gelmiş. 2 aydır sürekli indirime giriyor. Umarım iade malları satmıyorlardır.

C3 48, özellikle PC masası veya tek kişi kullanım için ideal. Büyük modellerden farkı yok. Sadece parlaklığı bir tık düşük.

High-end monitör yerine kesinlikle böyle bir TV alın. TV'lerdeki HDR ton haritalama ve genel görüntü çok daha iyi. Çoğu monitör, max nit'e ulaşmak için ekranın geri kalanının parlaklığını düşürür. TV'lerdeki gibi Dinamik Ton Haritalama yok.

Monitörlerde smart özelliği ve hareket interpolasyonu da yok. İnterpolasyon, film ve videolar yanında, sinematik oyunlara da iyi gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Ben daha da düşmez diye 37'ye almıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam alan veya beğenmeyen iade ediyor onu bir sonraki müşteriye gönderiyor,
    153 mağazası var çoğu şehirdeki küçük mağazadaki ürünleri kapatıp gönderiyor bu işlemi anlayan iade ediyor anlamayan kullanıyor,
    İyi forumlar.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Tv saatini hileyle düşüremiyorlar degilmi

• movistar73 kullanıcısına yanıt
    Hocam onuda yapiyorlar servis kumandası ile saatini sıfırlama cihaz tamamen sıfırlama var.

Vatandan 2. tv şiparişim de kargo hasar almıs hemen tutanak tuttup geri yolladılar Lg48c3lerde bişey var sanırım ondan indirime giriyor olabilir

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Valla bu ortamda en iyi fiyatı denk getirmek zorPLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.  Dip fiyatı beklemek de riskli. Stok biterse hiç alamamak var.

Ayrıca, 2 aydır sürekli indirime girip 29k'ya kadar düşünce, iade & teşhir riski artıyor. Ben o tür şeylerle uğraşmayı sevmiyorum. Bir tık fazla verip kafamın rahat olmasını tercih ederim.

O fiyata alacak arkadaşlar, mümkünse mağazadan teslim alsın. Kurulumda da, hem kullanım saatine bakın hem de TV'yi detaylı inceleyin.

Servis, kullanım saati için servis kumandamız yok derse: TV'ye bir flash bellek takın. Kumandadaki mavi tuşa art arda 10 kere basın. Belleğe kullanım saatini, dk olarak atar.

Tabi Burak Beyin dediği gibi, kullanım saatini sıfırlayabilirler. O sebeple TV'yi detaylı inceleyin. Kasaya flaş ışığıyla bakınca, iade olup olmadığı anlaşılabilir. Paketlemesi de farklı olabilir. Youtube'taki unbox videolarına bakıp, servis kutuyu açarken kıyaslama yapın.

• Bütçesi olanlar için Son nokta budur :)

65 inç LG OLED evo G4 4K Smart TV 2024 - OLED65G45LW | LG TR

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt
  • LG OLED48C34 aldım vatandan koli hasarlı geldi değişim talep ettim. 29 a aldığım için iade talep etmedim o fiyata daha iyi alabileceğim bir tv yok sanırım

• byprof kullanıcısına yanıt
    Hocam alan kişilerin %99 kutu hasarlı geliyor,
    Ürün tesir olma olasılı çok yüksek alırken kontrol edin kutuda en ufak bir sorun varsa almayın alıncada yetkili servis tarifinden sorgulama yapın tesir ürünü diye bilginiz olsun.

Eğer alırken Teşhir formu doldurtmadılarsa teşhir değildir, muhtemelen depoda vs hasarlanmıştır, üründe sorun varsa problem değişimi inşallah kısa sürede sonuçlanır çünkü artık devamı olmayan bir model.

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

Kargocu arkadaş arabadan çıkarırken oldu yeni dedi, içinde köpükte yoktu delikten direk ekran a elim temas ediyordu. Vatanı aradım değişim talep ettim ama sanırım iade ye çevireceğim

Evet, kargoda illa bir yere sürtüyorlar. Mesela benim TV de şöyle gelmişti:

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.

Kutuda bir delik olmaması ve o bölgede köpük olmasından dolayı, dert etmeyip teslim almıştım.

Ama aslında böyle teslim almak da risk. Zira, TV başka bir sebepten hasarlı çıkarsa, LG TR o hasarı kutudaki bu ize bağlayabilir. Kargo veya satıcıyla görüşün der.

Ben Burak Beyden aldığım için dert etmemiştim. Bu tip durumlarda yardımcı oluyor sağ olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Temmuz 2024; 13:41:1 >

• Lg c3 parlaklik bir tik dusuk geldi normal mi ?

Bu arada kurulum yapildi, sorun cikmadi tv de vatan geri iade kabul etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 24 Temmuz 2024; 16:29:50 >
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    Neye göre düşük geldi size?
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.