Çıkış tarihi kasım sonu olacak anormal bir durum olmazsa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (11. sayfa)
-
-
Birçok kişinin bu düzenlenmiş resmi paylaştığını gördüm (ilk olarak TechRadar tarafından yayınlanmıştır)
Ancak çizgiler orijinal çizimimle uyuşmadığı için bu gerçek PS5 Pro'ya benzemeyecek.
Kesinlikle, beyaz ön yüzlerin yanı sıra siyah bir arka plan üzerinde 3 metalik benzeri siyah şerit olacak.
x (formerly twitter)billbil-kun (@billbil_kun) on Xhttps://x.com/billbil_kun/status/1829197623737364928 -
Mevcutta 45 dakikada Sakız'a geçer alır gelirim hocam. Ama yakında kişisel eşya getirmeyi de vergilendirirler diye korkuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro'yu sattıracak tek şey GTA 6 zaten şu an.
Koca bir nesli remaster olarak geçirdi ps5. Pro çıkınca da muhtemelen tlouyu bir daha cilalayıp satarlar aynı paradan
-
Kesinlikle siyah akar bende siyah dualsense var harika :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam PS5 de 20 tflops demişsin de. PS5 10 tflops. Bu adamlar bu flops olayını neye göre hesaplıyorlar. Evrensel bir hesaplama yolu yok mu bunun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 29 Ağustos 2024; 21:12:10 >
Yapılan konseptlerde kalınlık hep yanlış slimden daha kalın gelecek yoksa ağlarız fan sesinden ve sıcaklıktan 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
33.5 teraflops değeri doğru mu acaba? PS5 sahiplerini enayi yerine koymuş olmuyorlar mı bu değerler ile? Rakibinin en güçlü konsol dediği aletten neredeyse 3 kat güçlü olacak yani?
PS4=1.84
PS4P=4.19
PS5=10.28
PS5P=33.5
-
Zaten vergilendiriyorlar hocam. Değeri 430 Euro üzerinde olan ürünler için.
Verge bunun için kısaca şöyle demişti; farklı bir mimariye geçtikleri için 33.5 teraflops olarak hesaplanıyomuş ama ps5 den %45 daha güçlü olacakmış gpu
-
Astro Bot Türkçe Dil Desteği İle Geliyor!!
Kaynak : https://www.exophase.com/game/astro-bot-psn/trophies/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 30 Ağustos 2024; 15:56:41 > -
Harika haber.
Arkadaşta yanıtlamış var zaten hocam ona da vergi alıyorlar her taraftan kapıları kapadılar..Kendine alıyorsan bana da alacaksın vergisinden kaçış yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam son zamanlarda Türkçe Altyazı desteği verende bir çok Firmalar var. Umarım bu büyük 3. Parti firmalar içinde geçerli olur. :)
-
Sony'nin artık resmi bir açıklama yapması lazım. At izi kurt izine karıştı. Trend olmak isteyen her teknoloji kanalı PS5 PRO haberi yapıyor.
-
Peki hocam be kadar vergi ödeniyor bu durumda? %18 ödesek girişte yine de yurtiçi fiyatından uygun olur sanki.
Bu konuyu okuyunca hype'lanıyorum. Konudan çıkıp 10dk hava aldıktan sonra satın almak mantıksız geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X