Ssd yuvası illa olur yetmezse arttırılır ki ps5te çoğu insan aldı ssd. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (13. sayfa)
-
-
Beklenen de bu, aksini düşünen yok. Türkiye'de Standart PS5'ten maks. 10,000₺ fazla olacak. Şu an ithalatçı garantili sıfır PS5 18,000₺
İthalatçı garantili PS5 Pro 25-30,000₺ civarı olur. Resmi Bilkom garantili'de 40,000₺ olur en fazla.
Eldeki PS5'i 2. Elde 13-14,000₺'ye satıp, üzerine 10-15,000₺ ekleyerek ithalatçı garantili PS5 Pro alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 31 Ağustos 2024; 12:36:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an en iyi AI çevirisi ChatGPT'de. Olacaksa ChatGPT olmalı. Diğerleri hâlâ beş para etmez.
Bana kalırsa PS5 Pro duyurusunda PSSR odaklı oyuncuların kafasında ki soru işaretleri kaldıracak derecede güzel bir sunum yapmasını isterim. Oyunlarda ki bu performansın nasıl ve ne denli bir yardımı olacak. PS5 Pro'ya nasıl entegre bir sistem olduğunu üstüne basarak gösterirler umarım. :)
-
Ben bakınıyorum da 20 den aşağı ithalat ps5 yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 31 Ağustos 2024; 13:28:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her nesil ve ara nesil konsol öncesi bu tip kişiler şiddetle çıkmayacağını savunur. Sonra duyurulunca, sırra kadem basarlar. Ağzının payını alırlar.
-
PS5 Ana Konuda ifşaladım hepsini.
Ps5 pro konusunda artık net düşünemiyorum. Bunda en büyük etki neredeyse her gün zamlanan store… kafamda bir iki tane senaryo vardı, sizinle paylaşmamak için bir sebebim yok.
Ps5 fat kullanıyorum. Pro çıkınca sırf gta 6’yı hakkıyla oynamak için kaliteden ödün vermemek için almayı düşünüyordum. O sırada da ps5’i sabitlerim ve kendimce yapabildiğim kokpitimi alırım ve 4k olmayan monitörü sabitlerim, ps5 daimi olarak gt7 için sabit kalır, pro ile de takılırım diyordum. Ancak artık şunu da düşünüyorum; o parayı pro için gömme üstüne biraz daha koy ve rtx 4070’li bir masaüstü düz. Oyunları daha yüksek kalite ve ışın izleme güzelliğiyle 4k monitörümde oyna…
Saçma sapan düşünceler, keyif p.zevenkliği işte benimki. Neyse hele bir tanıtılsın da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4k 40 fps verebilir mi sizce
kahraman konsolda 18500 hocam 2 yıl garantili slim dijital. 18-19 arası piyasası genelde bu fiyatlar 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4k mönitörde düz 4070 kullanıyorum maalesef 4k da kart ultra ve rt açık kullanacaksanız ağlıyor, dlss balance da kurtarmıyor, framegen şuan için baya kötü, berbat hale getiriyor oyunlqrı. Güncel çıkacak oyunlarda rt açık oynamak daha da zor olacak.
Bende pro çıkmaz diyordum, ps5 e yeterince oyun çıkmadığını düşünerek, ama donanım hızına yetişilmiyor, artıık ps5 donanımı eskidi, 2070 ayarındaki güçle yüksek kapasite isteklerini karşılayamıyor ps5. O yüzden günümüz donanım ayarında pro gerekli. Hemde ps5 neslinin ömrünü uzatıp ps5 kullanıcılarının ellerindeki donanım nesil dışı olmaz.
Pssr sız native verebilir tabi medium-high karışık, rt açık hiç sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 31 Ağustos 2024; 15:9:38 >
Şuan VRR destekli televizyon yada monitörünüz varsa VRR destekleyen oyunlarda 4K 40 FPS alabilirsiniz ..
Örneğin, Horizon Forbidden West, The Last of Us Part 1 ve 2, Gow Ragnarok, Uncharted 4 .. Daha bir çok oyun 4K 40 FPS veriyor. PS5 PRO çok rahat 4K 60 FPS verecektir buna eminim ama 4K 120 verebilir mi bilmiyorum..
Tv var. Dediklerini zaten 40 fpsde oynadım ve ben 60 fpsden daha güzel buluyorum 40fpsi. Biraz daha film gibi hissettiriyor o oyuncağımsı animasyonumsu hava yok 60 fpsdeki. Sorum aslında native 4k 40 fpsdi
Native rahat verir hocam.. 30 zaten veriyor. PS5 Pro Native 4K 60 FPS veremeyecekse boşa çıkmış olur ve kimse de satın almaz. O yüzden 4K 60 FPS cepte diye düşünüyorum..
Hocam açıkçası benim de çocukluğumdan beri oyun dendi mi aklıma PlayStation gelir ama Sony cephesinin son 1 yılda sergilediği politikalar sebebiyle şu an benim için PlayStation'ın tek artısı kaldı o da Dualsense. Aynı hissiyatta ve oyun desteğine sahip gamepad olsa direkt sonsuza dek pc'ye geçebilirim.Özellikle oyun ve abonelik fiyatları ve dil desteği gibi birkaç sebepten dolayı ilk defa PS'i rafa kaldırma noktasındayım.
PC için uygulama geldi bir bakın isterseniz. Hile işi olmasa konsolun benim için de bir esprisi kapmadı. 700 dolar ile satışa çıkarsa pro muhtemelen 35-40k arasına gelecektir bize, e üç aşağı beş yukarı pc de alınıyor o paraya.
Kusursuz olmasına gerek yok be hocam rdr gibi bir oyunda mevzuyu az çok anlayalım yeter. Diyorlar ki dil öğren. Sırf gta6 için kasıyorum ama olmuyor. Anasını sattımın dilinde çuvalla kalıp, düzensiz fiil, hiçbir derste/kursta öğretilmeyen günlük konuşma kalıpları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X