Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: FenerliEsnaF Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.584
Cevap
350
Favori
632.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vallahi geçen nesil PS4 Pro almıştım ama bu nesil almayacağım. Fazla da bir farkı olmamıştı PS4 ile PS4 Pro arasında, gerçi bu nesil nasıl olur bilmiyorum ama cidden soğuk duruyorum Pro konsola...

• Yerimizi alalım

• Faizden gelen parayla PS5 Pro alırız artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro nun GTA 6 çıkmadan 2-3 ay önce piyasaya çıkması fikri banada mantıklı gibi geliyor ama Sony bu işi belli olmaz daha erkenden de raflara koyar cihazları

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Acaba Reklam ve pazarlama için alt zemin oluşturulup, sonrasında GTA 6 ile birlikte Bundle paketleri de ekstra olarak mı sunacaklar. Sony kazan - kazan işlerini seviyor ne de olsa kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş. Büyük ihtimal Sunumda gösterilecek oyunlarla da gözleri boyayacağını düşünüyorum. Nasıl bir cihaz bekleyeceğimizi vs.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Pro lar GTA çıkmadan önce piyasaya sürülür gibime geliyor üstüne GTA çıkınca GTA ile birlikte kapalı kutu içinde aynı anda satılan pro modelleri gözüme geliyor gibi sanki o şekilde de olabilir mi ? PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• takip

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Eğer ki eski pazarlama yöntemini kullanırlarsa şunun gibi bir Pazarlama olacaktır.. :)

Sony ve Take-Two arasında nasıl bir ilişki olacağı da tam bir soru işareti.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Takip. Çıktığında ben de almak istiyorum. GTA 6’yı daha düşük donanımlı bir cihazda heba etmek istemem.

• SolidRock kullanıcısına yanıt

Day one.

• GTA VI ile beraber çıksa güzel olurdu.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Bu şekilde olma olasılığı bence yüksek insanların pro satın alması için gayet güzel bir taktik olur bence

• Öncelikle gelecek konsol şimdiden hayırlı olsun da PS5 Pro için ayrıca bir konu açmak gerekli miydi? PS5 ve PS5 Pro aynı konu içinde değerlendirilemez miydi zaten bununla ilgili ana konu mevcut? Ayrı bir başlık olmasını anlamsız buldum. He PS5'in geliş haberleri vs olur bunu anlarım ama başlıkta yazan "Ana Konu" ibaresi olayı değiştiriyor. 2 başlık olması konulardaki mesajlarda, yorumlarda, yardımlaşmalarda bölünmelere sebep olacaktır.

• SolidRock kullanıcısına yanıt

Düz PS5 sahiplerini küstürmek istemezler bu yüzden öyle büyük bir fark olacağını düşünmüyorum ben de. Neticede PS5 Pro sahiplerinden çok daha fazla PS5 sahipleri mevcut olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Ağustos 2024; 15:6:2 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Hocam aslında bunun daha önceden örnekleri olduğu için açma gereği duydum. Aynı konu içeriğinde PS5 ve PS5 Slim içeriyor daha önceleri olduğu gibi. Burada ise direkt PS5 Pro ana odak noktası olduğu için. Normal PS5 Modeli ile arasında gözle görülür fark olacağı için gerekli genel bakışlar, İncelemeler, Karşılaştırmalar, Oyunlarda ki Görsel artış, Performans Karşılaştırmaları vs. bir çok etken olduğu için böylesi daha belirleyici olacaktır. :) Aslında daha önceleri bende sizin gibi düşünüyordum ama ortaya çok daha fazla etken girince, önceki PS4 Pro konusuna göz atınca açalım dedik. Umarım bu konu altında da diğer PS5 Ana konusunda da hem yardımlaşmalar hem yeni içerikler paylaşılmaya devam edecektir. Şahsen ben iki konuyu da güncel tutmaya devam edeceğim. Bu konuda şüpheniz olmasın.

Yukarıda bahsettiğim PS4 Pro Ana konusu ;

https://forum.donanimhaber.com/playstation-4-pro-ana-konu--115374812

• 33,5 Teraflops gücüne sahip olacakmış sızıntılara göre. Bant genişliği olsun Ram bellek olsun hepsi artmış. Mevcut PS5 den çok daha yüksek değerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Bence 33,5 TF tepe nokta olarak yorumladım hocam. daha çok 24 - 26,5 TF aralığında olacak gibi duruyor.

• 699 euro olur gibi geliyor bana , vergisiz 25 Bin tl.

• ps5 için dünyanın en gereksiz cihazı diyebiliriz sanırım

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!x (formerly twitter)
    Hunter 🎮 (@NextGenPlayer) on X
    https://x.com/NextGenPlayer/status/1828197367952130201
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.