Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cangk , Anubisin_Ruhu , phantom_coal , FenerliEsnaF Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.584
Cevap
350
Favori
632.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sinema bölümü için konuşayım. İlk açılan film konusu ana konu kabul edilir ve sonradan arama işlemi yapılmaksızın açılan klon konular kilitlenip ilk açılan ana konuya yönlendirilir. He konuyu açan şahıs konuyu boşlamışsa güncellemiyorsa -gerçi ilgilenen yok ama- ya oranın moderatörü ya ilgili yönetici başlığa konuya çekidüzen verir. Bir de dediğiniz gibi konu devretme diye bir şey de var artık. Tamam güncel bilgiler vs güzel düşünmüşsünüz ama konuyu 9 ay önce açıp bilgi veren oraya yorumlar yapanların emekleri yazdıkları çöp olmuş oluyor. Şahsen konuyu ben açmış olsam ve kilitlendiğini görsem hoşuma gitmezdi. Çok doğru gibi görünen yanlış bir karar almışsınız bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 Temmuz'da paylaşılan bir kaç bilgi Kepler_L2 ;

"Gfx12/RDNA4 ile gelen yeni RT özelliklerinden bazıları. Hepsi olmasa da çoğu PS5 Pro'da da olmalı."

Kaynak : https://x.com/Kepler_L2/status/1814966230005985401

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan için birşey diyemeyiz,net bilgiler geldikçe yorumda bulunabiliriz teknik olarak ama büyük bir fark olacağını sanmıyorum ben..Bekleyip görelim nasipse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Kepler'in ilk verdiği specs'ler de alttakiydi, konuda dursun Eylül ayında alıntı yapar farklara bakarız...

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 28 Ağustos 2024; 12:53:23 >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt

Önümüzde ki hafta sızıntılar olması beklendiğini söylemiş bazı Insider'lar. Eylül ayından bir çok bilgi gelecekmiş. Ben Fark olacağını düşünüyorum ama bunu AI veya PSSR gibi teknolojilerin önde olarak sunulacaktır. Tabi birde PS6 gerçeği var. PS6'ya çıkan oyunlar bir süre PS5 ve Pro için gelecektir. 3 Yıl gibi bir destek verirse arada ki fark fazla açık olmayacaktır ama Görsel ve fps açısından fark olabileceğini düşünüyorum. Ölmez sağ kalırsak önümüzde ki aylarda netleşir görürüz artık. :)

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Ben konuya 4 ay önce ps5 Pro hakkında mesaj yazmışım adam onu görmezden geliyor neymiş ilk mesaj
    Aralık 2013'te yazılmış ondan sonra ilgilenmemişim ya ilk mesaja sürekli güncel bilgiler gireceğim diye bir şey mi var zaten yeni bilgi geldiği zaman yeni mesaj olarak atıyorum en son mesaja bakanlar görüyor bilgi alıyor Böyle bir saçmalık yok yani hazır konu varken yeni konuya izin verip kilitliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

Hocam bu GPU RTX 4070'den güçlü görünüyor doğru mu bakıyorum acaba? RTX 4070, 29,15TF (FP16-half)

Kepler genelde nokta atışı yapıyor. Gerek PS4 Pro'larda gerek PS5'in Kod adı ve çip sızıntılarında. Güvenilirliği tartışılmaz elbet ama son güncelleme ile karşılaştırma yapılabilir. :)

• SolidRock kullanıcısına yanıt

Yok kardeşim pro almayacam ps4 pro yaptığım hatayi bu sefer yapmayacam burdaki paylaşılan içerikleri takip edecem önemli haberleri elimden geldiğince burada paylaşırım bu nesil benim için büyük ihtimalle son konsol nesli olacak gibi duruyor hayırlısı bakalım.

• 33tefe'ye ben hala soru işareti koyuyorum, ancak Kepler ve Henderson'ın sızdırdığı spec'ler birbirine yakın gidiyor şu an, olacak diyen de var. Donanımın zaten minimum güncel Unreal 5 asset'lerini düzgün çalıştıracak güçte olması şart, yoksa bir anlamı kalmıyor. Cerny'nin uğraştığı PSSR ve bu yeni GPU donanımın sunduğu en büyük unsurlar olarak görünüyor şu an, PSSR olayından çok fazla beklentim var.

• @Caped 117 Crusader başkan seni buralarda görememek ne kadar garip :d bu konu da da bir izin olmalı bence  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 28 Ağustos 2024; 13:22:40 >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

Ne izni olacakmış, bu konuda ilgimi çeken bir durum yok. Ortada bir ürün de yok zaten şu an için, ps5 sahibi olanların ps5 pro'ya geçmeleri anlamsız sonuçta oyunlar base ps5 baz alınarak gerçekleştirilecek. PS6'ya odaklanmak lazım.

Söylentiler doğru çıkarsa, bir tık fiyat artışına gidilir. Pro'ya şuan oyun gelistiriliyordur gelistirici kiti kesin verilmiştir. UE5 ile yapılan oyunlar baya sistemleri zorluyor. Pro ya şart vardı. Birde birinci parti oyunların bu kadar gecikmeksinin sebebi Pro olabilir. Eylül gelsin artık resmi ağızdan haberleri alalım. Bol da oyun duyurusu olacak zaten. PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 28 Ağustos 2024; 13:46:7 >
  • PS5 Pro'da Ray Tracing Kullanımı hakkında Soru sorulmuş. RDNA 4'de ki Geliştirilmiş RT olduğunu söylemiş.

Soru : RDNA 3.5'te bu zaten mevcut mu?

Kepler : Hayır, RDNA3.5 RT'yi hiç değiştirmemiştir.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!x (formerly twitter)
    Kepler (@Kepler_L2) on X
    https://x.com/Kepler_L2/status/1814996442429137237
  • PS5 almayanlar için PS5 Pro almak mantıklı olacaktır. PS5 çıktığında yanında oyun göremeyince almayı tercih etmedim. Kaldı ki PS5'e çıkan oyunlar halihazırda PS4'te oynanabiliyor. PS6 çıkana kadar Sony tarafından güzel oyunlar gelecektir.

• Death Stranding 2 Gösterim için çekimler devam ediyor sanırım. Kısa Teaserlar gelmeye başladı Hideo Kojima'dan.

Oyun Normal PS5'den mi gösterecekler yoksa Pro üzerinden yeni özellikleri tanıtarak mı reklamını yapacaklar. 2 Taraftada güzel reklamı olacak gibi görülüyor.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!x (formerly twitter)
    小島秀夫 (@Kojima_Hideo) on X
    https://x.com/Kojima_Hideo/status/1828730708615155853
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.