Hocam konu kilitlenip kilitlenmemesi mi yoksa Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında sızıntıları burada paylaşarak insanları bilgilendirmem mi. :) Bu arada ben bütün konulara eş zamanlı yazıyorum eğer beni arkadaş listenize aldıysanız takipte kalabilirsiniz. Gerçekten gerek yok böyle şeylere kocaman insanlarız sonuçta. ;) |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (6. sayfa)
-
-
Burada baya bir gösterim olacak gibi duruyor. Birde PSX Event zamanları da güzeldi bu gibi oturumlarda. Umarım geri getirirler.
Diğer yandan konsolun gücünü daha da belirliyi etken olacağını düşünüyorum Decima Engine Motoru ile.
-
Ben de onu diyorum hocam, gerek yok birbirimizi kandırmaya (:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki senelik cihaz+tek kol ve kutulu fifa 23e 13k dedi konsol alıp satanlar nasıl acaba düşük mü fiyat çok bilmiyorum piyasayı PS5 pro çok tuzlu olmazsa seneye bahar aylarında satıp ekleme yaparak almak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu görseli de ilk sayfaya ekliyorum güncelleme olarak hocam. :)
-
Tom Henderson'ın bilgileri de ilk mesaja at istersen diğer detayları tamamlıyor. Şurdaki ilk mesajda bütün detayları mevcut: https://www.resetera.com/threads/insider-gaming-ps5-pro-enhanced-requirements-detailed-mode-that-combines-pssr-4k-upscaling-60fps-and-rt-not-a-requirement-for-enhanced-label.832221/
The 'Enhanced' label first made its introduction into the PlayStation ecosystem following the release of the PlayStation 4 Pro, which meant that the game utilized the Pro console's improved hardware to offer improved frame rates and resolutions. For the PS5 Pro PlayStation wants games to offer a PS5 Pro-exclusive graphics mode that will combine:
PSSR to upscale resolution to 4K
A constant 60FPS
Add or increase ray tracing effects
PlayStation goes on to continue that games may also be given the 'PS5 Pro Enhanced' label if they offer any of the following enhancements:
Increased target resolution for titles that run a fixed resolution on the standard console
Increased target maximum resolution for titles that run at variable resolution on the standard console
Increased target frame rate for titles that target a fixed frame rate on the standard console
Inclusion of PS5 Pro Raytracing effects
-
Ayrı konu olmasının gereği yoktu bence ps5 ana konusunda yine ps5 pro da konuşulacak zaten
Hocam PS konularını güncel tutuyorsun, öyle ya da böyle kopyala yapıştır da olsa haber paylaşıyorsun bu açıdan takdir ediyorum ama;
Sende nasıl bir ego var anlamıyorum arkadaş. Her oyunun her şeyin ana konusunu ben açmazsam ölürüm hastalığına kapıldığını çok net gözlemliyorum, yok RDR3 yok Last of Us 3 gibi saçma sapan, daha duyurulacaksa bile duyurulmasına yıllar olan oyun başlıklarını parsellemek için önden başlık açıyorsun;
Bu sefer biri senden önce davranmış, başlığı açmış bu sefer yeni konu açıp kendi kendine mesaj atıyorsun, yazılanlara cevap verdiğin yok vs.
Biraz iyi niyetli olsan yeni paylaşımları daha önce açılmış konuya yazardın, ama adım gibi eminim ki açılmış bir konu olmasına rağmen bu hiçbir şekilde anlam veremediğim ana konu benim olmalı hastalığından dolayı yöneticiyi de kafalamışsın yine ana konu sende kalıyor.
Bu önemli bir konu mu? Bana göre değil, gerçekten hangi ana konuya yazacağız tartışması bile çocukça geliyor. Ama bu sefer önemsiyorum çünkü ortada bir adaletsizlik, bir eşitsizlik var ve bu forumda açılan başlık gibi önemsiz bir konuda bile olsa benim sinirimi bozuyor, haksızlığa gelemiyorum.
Gerçekten yıllardır senin ana başlık parsellediğini görmüştüm ama ana başlık çalma iticiliğini yaptığını da ilk kez görüyorum, tebrikler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 28 Ağustos 2024; 15:40:27 >
-
4070'i geçeceğini sanmam. Mesela RX 7800 XT ~37 TF ama 4070'ten sadece %5 - %10 üstün bir karttı.
Zaten 4070'in de gerçek TF değeri 32.5 (Gerçek boost hızıyla hesaplanırsa.)
Bu tabi ham performans için. RT, AI upscaling ve frame gen'de nasıl olacağını göreceğiz. PS5 Pro, o konuda RX 7000 mimarisinin eksiklerini yaşamayacak, ama RTX 4000'leri geçecek kadar iyi olur mu bilmiyorum. Sony umarım bir güzellik yapmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Ağustos 2024; 15:52:20 >
Sızıntıdan ziyade resmi tanıtım da gelecek gibi Eylül ayı içerisinde yazılanlara bakacak olursak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet RX 7800 XT kas gücü olarak daha iyi ama RT + DLSS + FG gibi teknolojilerde RTX 4070 ön planda. Zaten fiyat bazında da RX 7800 XT ucuz diye biliyorum. Eğer bu söylentiler doğru çıkarsa çok güçlü bir alet olacak demek. GTA VI, TLOU PART III, ND IP, SANTA MONICA IP, Ghost of Tsushima II vb oyunları Pro'da en iyi stabil bir şekilde ve iyi görüntü kalitesinde oynamak için mecburi alınacak artık.
-
Ben şahsen öncesinde Sızmasını yada PS5 Pronun nasıl görüneceğine dair şey görmek istemem. Bunu tüm dünya aynı anda görsün isterim. Ama artık oyunların bile sızdırıldığı, hacklendi bir dönemdeyiz. Bazen kaçınılmaz olabiliyor. Eylül ayının ortalarında güzel şeyler göreceğiz gibi hadi hayırlısı. :)
-
Tamamdır hocam düzenleme yaparak ekledim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X