Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rockwar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.908
Cevap
352
Favori
653.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kepler_L2'nin altında bir kullanıcı şu yorumu yazmış ;

"Eğer 3.4Ghz boost doğruysa, hesaplamada 7900xt'den %10 daha hızlı ve muhtemelen oyunlarda çok daha hızlı olacaktır.

RT'yi kendi motoruna ayırmak + yayılma ve RT kullanırken biraz daha hızlı raster ile 2 kata kadar RT performansına sahibiz."

x (formerly twitter)
    Tomasz Gawroński (@GawroskiT) on X
    https://x.com/GawroskiT/status/1815062117633982570
  • Dictattor kullanıcısına yanıt
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• Merhaba arkadaşlar,

Oyun ana konularında benzer uygulamalar yapıyorduk. Eğer iki konu varsa, güncel olan ve içerik açısından daha zengin olan konu üzerinden devam ediyoruz. Diğer konu, daha eski bir tarihte açılmış olsa bile, ana mesaj 26 Aralık 2023 tarihinde güncellenmiş ve en son söylenti haberi 17 Nisan 2024 tarihinde paylaşılmış. Yönetim olarak bu konu üzerinden devam edilmesi kararını aldık. Lütfen eski konu hakkında yorum yapmayalım ve konu dışı yorumlardan kaçınalım. Bu konu üzerinden devam ediyoruz.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    İşte o yüzden Eylül kritik bu tarz şeylerin önüne geçmek için yapsınlar duyuruyu olsun bitsin bu arada beraberinde yeni oyun duyurularıda bekliyorum ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt

Şu oyunların duyurularını alabiliriz dediğiniz 2 - 3 oyun var mı hocam? Merak ettim.

Santa Monica Stüdyosundan Cory Barlog yeni oyununa göndermeler yapıyordu. Bir ihtimal gelecek gibi duruyor.

Birde Bend Stüdyo Days Gone'dan sonra yeni IP üzerinde çalıştıklarını söylemişlerdi. Oradan da bir atılım gelebilir.

Son olarak BluePoint Games Orijinal bir IP üzerinde bir kaç yıldır çalışıyorlar. Onlardan da bir şeyler görebiliriz.

Wolverine oyununda 3 - 4 dakikalık bir gameplay ve çıkış aralığı.

Son olarak "One More Thing"

Ekranda Naughty Dog Logosu görünür yeni oyunlarından 25 - 30 Saniyelik bir Teaser ile kapanış yaparlar diye içimden geçiriyorum.

• Kojimanin DS2 yi test ederken sağdaki üstü örtülü cihazın Pro olduğu iddia ediliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Bende gördüm hocam Zuby Tech'den PS5 Pro Dev kit olma olasılığı yüksek. Yoksa PS5 Dev Kitini direkt gösterirlerdi. :)

• RTX 4070 kullanıcısı olarak 4k da imdaaat diye haykırıyor kart maalesef, DLSS olmasa güncel oyunlarda Ultra 1080p kartı deriz.

Pro da high grafik 1440p de 60fps ve eski oyunlarda da desteklenirse 120hz, tabi bir tutam dlss desteği ile çok rahat çalışır.

Çıktığı gibi son 2 sene içinde çıkmış oyunlara PRO patch gelmesi lazım. Sony iyi satmak istiyorsa bunu yapmış olması gerekir. Dying light 2 için adam akıllı High RT'li 60 fps modu çıkmalı. Aynı şey Cyberpunk ve The Witcher 3 RT high grafik 60fps modu kesinlikle gelmeli. Geriye uyumluluk kısır olursa benim için hayal kırklığı olur  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 28 Ağustos 2024; 20:27:51 >

2 kat ray tracing performansı verebilirse ps5 pro ps5'e göre yani

799 eurodan cıksa bile stocklarda yok satar stok geldigi an alıcısı cıkar.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

abartma hocam son cıkan Sözde sistemlerin anasını saglatan WUkong oyununda bile 1440pde dlss açmadan Cinematic High karışık ayarlarda 50-60fps arası oynatıyor

Bence 4070 oldukça güçlü bi kart.

• 2025'te dünyanın parasını harcarım şimdi, alacak o kadar çok şey geliyor ki. PS5 Pro + RTX 5080 + 32" 4K OLED Monitör + Nintendo Switch 2 nereden baksak 200k para gider iyi ki kredi kartı denen bir şey var yoksa çuvalla gezeceğiz. PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

Bunlara ek Death Stranding 2 den ufak bir oynanış gelebilir hocam..Naughty Dog dan bir sunum beklemiyorum onların daha var :) ama Santa Monica nın gizemli ıp si ortaya çıkacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Abarttığım bir durum yok 13600k ile kullanıyorum dediğim aslında her şey sonuna kadar açık ultra ve full ray tracing köklediğinizde dlss olmadan 1440p de 60fps güncel oyunlarda yakalayamıyor. Ray Tracing olmadan harika bir kart.

Pro da mevcut dlss ve frameGen teknolojisi ile RT performansı adam akıllı olur. Framegen teknolojisinin bence çok yolu var 4k çözünürlükte bile hareket ettiğinizde kenarlarda çamurlaşma ve yırtılmalar söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 28 Ağustos 2024; 20:26:42 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.