Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (607. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir - 12 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
12.669
Cevap
324
Favori
530.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben zaten kullandığım ürünleri eleştiren biriyim. Bu iş böyledir. Hepsinin kusurları, saçmalıkları var. Burada "Pcci" deyip geçiyorlar ama Nvidia başlığında da laf yiyorum ben politikalarını eleştirdiğim için 😃 Kısaca insanların eleştiriye tahammülü yok. Bir şeyi kullanıyoruz, seviyoruz diye bu onu kusursuz, eleştirilmez, olduğunun dışında bir ürün yapmıyor. Ben para verip aldım bu cihazı, şimdi noldu işlemcisi gayet yeterli, iyi mi oldu? Keyif alır mıyım evet, oynayacaklarım var mı evet. Ama bu gerçekleri değiştirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 29 Kasım 2024; 15:26:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Direkt orijinal görünümlüydü hocam. Tyol'dan almıştım, iade ettim sonra.

• Digital Foundry PS5 Pro ile ilgili

F1 2024 4K60 +RT

Temel konsollara göre bir nesil sıçraması.

GT7 4K60 +RT

Bir yarış oyununda şimdiye kadarki en iyi RT.

Horizon FW

Konsoldaki en iyi görüntü kalitesi, üst düzey bir PC oyunu gibi görünüyor.

Calisto 4K60 +RT

Pro'nun bunu nasıl başardığını bilmiyoruz.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• Aynen yani sonuçta ps5 pro alıyorsan tabii ki farkları olacak ve burası bir forum insanlar tabii ki etkileşime girecek sevdikleri yönleri paylaşacak buraya kadar sıkıntı yok ama tırnak içinde bazı kendisine sözde psfanı olarak addetten arkadaşların ben bu kadar para verdim tarzı, ölümüne savunurum mantığı artık düz ps5 ler öldü gta 6 bile oynatmaz mantığı insanı çıldırtıyor normal şartları ben bu tarz tartışmalara çok girmeyi sevmem çokta girmem zaten ama sadece bu arkadaşlar paranın kendilerinde olduklarını sanıyor sanırım, arkadaşlar para ile imanın kimde olduğu belli olmaz bence komik duruma düşürmeyin kendinizi,

Oynanacak doğru düzgün pek oyun yok diyoruz sadece bunu ben demiyorum bir çok otoriteler söylüyor bunu saldırıyorlar,

diyoruz playstation da özel oyun olayı kalmadı bu oyunların hepsi pc'yede çıkıyor diyoruz gene saldırıyorlar,

çok da uzatmak istemiyorum umarım pro dan memnun kalırsın geldiğinde

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

boşa yorma kendine dostum:)

Alan herkesi default olarak 50k verdiler sanıyorlar sanırım. Temel sıkıntıları bu. Çoğu kişi 25-35k arasına aldı, keyfini sürüyor halbuki

Arkadaş 30k fark verilmez diyor. Haklı o konuda. Gerçi Ps5'in Bilkom fiyatı da 29-30k zaten. Resmi fiyatlardan bahsediyorsak 30klık bir fark zaten yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 29 Kasım 2024; 15:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Digital Foundry PS5 Pro ile ilgili

F1 2024 4K60 +RT

Temel konsollara göre bir nesil sıçraması.

GT7 4K60 +RT

Bir yarış oyununda şimdiye kadarki en iyi RT.

Horizon FW

Konsoldaki en iyi görüntü kalitesi, üst düzey bir PC oyunu gibi görünüyor.

Calisto 4K60 +RT

Pro'nun bunu nasıl başardığını bilmiyoruz.

13 numara astigmat gözle bakılırsa bir fark yok qanzi.

• Sony asıl kazığı ps5te atmış bunların haberi yok gelip Proya sallıyorlar
    Bi de fark görmedim diyor, YouTubedan neyin farkını göreceksin güzel kardeşim, geçin bu işleri
    Millete akıl vermeyi bırakın

• Şu fiyat polemiklerinden dolayı, konuya giresim gelmiyor.

Abi kime ne, isteyen verir alır ya da almaz. Elalem Nusret'e gidiyor dünyanın hesabını ödüyor, diğeri ekmek arası tavuk döner yiyor ama Nusret'e gidene sallamıyor.

Milletde neden bu takıntı var, herkes ekonomi bakanı mı? Tadı kaçmadı mı bu geyiği artık?

• o6 kullanıcısına yanıt

hocam zaten istedikleri o bilerek yazıyorlar konuyu sabote etmek için mutlaka bu tarz mesajları şikayet edin. versus konu var oraya yazmaları lazım burası yeri değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz Bilkom garantili alinir mi simdi beyler.Yoksa normal garantili mediamarkt tan mi alalim 50'ye

• Mevcut ps5 kullanıyorum oled tv ve ps5 pro arasında kararsız kalmıştım tercihimi oled'den yana kullandım oyunlar daha güzel ve akıcı oynanıyor grafik anlamında da tatmin ediyor bütçesi uyana tavsiye ederim oyunları seviye olarak çok iyi yere getiriyor

• ANLT kullanıcısına yanıt
    Normal garantiliden kastınız nedir ? Şu an resmi yollar ile alınan cihazlar Bilkom garantisi altında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede bireysel kişilerin yurtdışından dönerken aldıkları makineler şu an gördüğüm kadarıyla en uygunları. Az önce bir arkadaş bireysel bir satıcının 30k’ya sattığı ilanını paylaştı.

• Hepsiburadadan 9 taksitle aldığım bilkom garantili ürünün stickerları açık geldi iade edeceğim. Allahtan açarken video çektim ordan alacak arkadaşların da aklında olsun

• Beyler selamlar.

Bu zamana kadar hiç ps oynamadım. Oğlum çok istekli onun için almak istiyorum.Kendisi biliyor ve oynuyor.

Bütçem 25-35k arası.

Ps5 dijital mi almak mantıklı yoksa cd mi almak mantıklı.

Hangi ürünü almak mantıklı bana yardımcı olurmusunuz.

Şuan hepsiburadada indirim var. Ancak bir çok varyasyon var. İçinde oyun olan var, tek kol veya çift kol olan var ( bu arada çift kol alacağım )

LÜTFEN RİCA Ediyorum bilginiz varsa ve beni bilgilendirip yönlendirirseniz sevinirim.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

İş Direk Yapımcıda...

İsterse Tam Verimli Kullanır

İsterse Sallamasyonla Devam Eder

Her Türlü Emek Veren Ps5Pro İçi Kazanır

• 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.