Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lawhiet Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.782
Cevap
352
Favori
645.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı şekil devam eder ve tüm oyunlarda sabit hale gelir umuyorum diğer diller gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt

yalancıyı öpmüyorlar neticede... o arkadaş yurtdışından da alır, mars'tan da alır, jüpiter'den de... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 15 Aralık 2024; 13:3:39 >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt

inşaAllah hocam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylentilere göre PlayStation Studios, REPEAT adlı yeni bir exclusive oyun üzerinde çalışıyor.

DanielRPK

• alpererez kullanıcısına yanıt

Hocam gördüğüm kadarıyla benim gibi cod manyağısınız nick verirseniz gireriz

• Proyu kullanmaya başladıktan sonra oyunlardaki grafik farkı net bir şekilde fark ediliyor fakat canımı sıkan 60fps oynamak isteyen ben quality moddaki 4k kalitesini görünce 60fps e dönemiyorum görsel şölen resmen. Çoğu oyunda 40 veriyor bunu belki zamanla 4k 60 a çekebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: erimo

En azından benzer shutter vb grafik sıkıntıları pc de de varsa içimiz rahat olsun o zaman.

Unreal engine 5 varsa platform fark etmeksizin sıkıntı yaşamanız garanti. İçiniz rahatlar mı bilemem ama realite bu. Bir sonraki nesilde ancak oturacak o motor belliki. High-endde sıkıntı olsa bile yine daha düşük ayarlarda da harika görünür, o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 15 Aralık 2024; 13:49:36 >
  • l3ytrapper kullanıcısına yanıt

psn: KoRnTuNeS_88 ama oynamayı bıraktım. codların hepsini tek isimde birleştirdikleri için çok gözüküyor  

• FAKAZLI kullanıcısına yanıt

Indy veya Metaphor diye bekliyorum ben de

• 31'e birinden bulduk alacağız mecbur.

Bu fiyata yılbaşından sonra çok zor gibi.

• zepharoth kullanıcısına yanıt

altus getirmez ya, getirsin bi daha sıfırdan oynarım ama metaphor u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 15 Aralık 2024; 16:2:8 >
  • Arkadaşlar 10.100 liraya PS5 Pro aldım kapalı kutu. Aldığım arkadaş, tavlada düşeş atıp kazanmış.

• TechVET kullanıcısına yanıt

ben de bi arkadaştan 5bine aldım, dedesinden miras ps5 pro kalmış  

• quote:

Orijinalden alıntı: TechVET

Arkadaşlar 10.100 liraya PS5 Pro aldım kapalı kutu. Aldığım arkadaş, tavlada düşeş atıp kazanmış.

Uygunsa 7500'e alırım abi senden. Biraz da kararsızım gerçi ama 6500 mü deseydim bilemedim

• alpererez kullanıcısına yanıt

Orada bir sahtekarlık olabilir. Dedesinden PS5 kalmıştır bence. Alırken dikkat edin bence :)

• aksungur_ kullanıcısına yanıt

Senin hatırın için driftli dualsense ile takas yaparım :)

Bir PS5 Pro daha geçti elime. Uzun eşşekte kazanmış arkadaş. Atlarken bileğini incitmiş. Bilek bandajı ve 2 ilaca veriyor. Onu da mutfağa koyarım artık.

• shunter kullanıcısına yanıt
    Sizi ne sekilde dolandirmaya calismislardi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam yasadigim yerde video konsollarina vergi alinmiyo. Fiyati 23500. Ama haklisiniz fiyat cok uygun. Bi problem varsa zaten tel ve adresi var elimde polisle hallederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt
    Letgodan bulmuştum ilan İzmir'de . Yazdım kendisine İzmir'de arkadaşım var ben ona parayı atarım gelsin baksın alsın diye iletişime geçtim . Tamam tabiki olur dedi . 5 dakika sonra işte pttavm üzerinden de ilan acabilirim alabilirsiniz felan bende jeton düştü o an . Tamam dedim açın hadi o arada da diyorum ki kendisine siz şahıs değil misiniz nasıl PTT üzerinden ilan açıyorsunuz. Şahıslara özel kısmı var diyor :) . İlan attı link icerisinde PTT yazıyor ama başka bir isim daha var . Ama profesyonel aynı PTTavm arayüzü herhangi bir yere tıkladığımda orijinal PTTavm sitesine gidiyor onu da ayarlamış. Sonra yazdım niye dünyalık para için sahtekarlık yapıyorsunuz kansız adam dedim. Pat engel :) .

• l3ytrapper kullanıcısına yanıt

Hızlı aksiyon oyunları dışında, 40 FPS + max grafik bence de en mantıklısı. Bütün oyunlar 40'ta full grafik seçeneği sunmalı. Oyunları ilk seferde o modta bitiririm. İkinci seferde 60 veya 80 modunda bitirilir.

Aslında 144 Hz / 48 FPS veya VRR / 48 FPS de iyi olur, ama daha yüksek grafik için 40'ı tercih ederim. 40'ta sinematik his de korunmuş olur.

• 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.