< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (670. sayfa)
-
-
yalancıyı öpmüyorlar neticede... o arkadaş yurtdışından da alır, mars'tan da alır, jüpiter'den de... :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 15 Aralık 2024; 13:3:39 > -
inşaAllah hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylentilere göre PlayStation Studios, REPEAT adlı yeni bir exclusive oyun üzerinde çalışıyor.
DanielRPK
-
Hocam gördüğüm kadarıyla benim gibi cod manyağısınız nick verirseniz gireriz
Proyu kullanmaya başladıktan sonra oyunlardaki grafik farkı net bir şekilde fark ediliyor fakat canımı sıkan 60fps oynamak isteyen ben quality moddaki 4k kalitesini görünce 60fps e dönemiyorum görsel şölen resmen. Çoğu oyunda 40 veriyor bunu belki zamanla 4k 60 a çekebilirler
Unreal engine 5 varsa platform fark etmeksizin sıkıntı yaşamanız garanti. İçiniz rahatlar mı bilemem ama realite bu. Bir sonraki nesilde ancak oturacak o motor belliki. High-endde sıkıntı olsa bile yine daha düşük ayarlarda da harika görünür, o ayrı.quote:
Orijinalden alıntı: erimoEn azından benzer shutter vb grafik sıkıntıları pc de de varsa içimiz rahat olsun o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 15 Aralık 2024; 13:49:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
psn: KoRnTuNeS_88 ama oynamayı bıraktım. codların hepsini tek isimde birleştirdikleri için çok gözüküyor
Indy veya Metaphor diye bekliyorum ben de
31'e birinden bulduk alacağız mecbur.
Bu fiyata yılbaşından sonra çok zor gibi.
altus getirmez ya, getirsin bi daha sıfırdan oynarım ama metaphor u
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 15 Aralık 2024; 16:2:8 >
Arkadaşlar 10.100 liraya PS5 Pro aldım kapalı kutu. Aldığım arkadaş, tavlada düşeş atıp kazanmış.
-
ben de bi arkadaştan 5bine aldım, dedesinden miras ps5 pro kalmış
Uygunsa 7500'e alırım abi senden. Biraz da kararsızım gerçi ama 6500 mü deseydim bilemedimquote:
Orijinalden alıntı: TechVETArkadaşlar 10.100 liraya PS5 Pro aldım kapalı kutu. Aldığım arkadaş, tavlada düşeş atıp kazanmış.
Orada bir sahtekarlık olabilir. Dedesinden PS5 kalmıştır bence. Alırken dikkat edin bence :)
-
Senin hatırın için driftli dualsense ile takas yaparım :)
Bir PS5 Pro daha geçti elime. Uzun eşşekte kazanmış arkadaş. Atlarken bileğini incitmiş. Bilek bandajı ve 2 ilaca veriyor. Onu da mutfağa koyarım artık.
-
Sizi ne sekilde dolandirmaya calismislardi hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yasadigim yerde video konsollarina vergi alinmiyo. Fiyati 23500. Ama haklisiniz fiyat cok uygun. Bi problem varsa zaten tel ve adresi var elimde polisle hallederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Letgodan bulmuştum ilan İzmir'de . Yazdım kendisine İzmir'de arkadaşım var ben ona parayı atarım gelsin baksın alsın diye iletişime geçtim . Tamam tabiki olur dedi . 5 dakika sonra işte pttavm üzerinden de ilan acabilirim alabilirsiniz felan bende jeton düştü o an . Tamam dedim açın hadi o arada da diyorum ki kendisine siz şahıs değil misiniz nasıl PTT üzerinden ilan açıyorsunuz. Şahıslara özel kısmı var diyor :) . İlan attı link icerisinde PTT yazıyor ama başka bir isim daha var . Ama profesyonel aynı PTTavm arayüzü herhangi bir yere tıkladığımda orijinal PTTavm sitesine gidiyor onu da ayarlamış. Sonra yazdım niye dünyalık para için sahtekarlık yapıyorsunuz kansız adam dedim. Pat engel :) .
Hızlı aksiyon oyunları dışında, 40 FPS + max grafik bence de en mantıklısı. Bütün oyunlar 40'ta full grafik seçeneği sunmalı. Oyunları ilk seferde o modta bitiririm. İkinci seferde 60 veya 80 modunda bitirilir.
Aslında 144 Hz / 48 FPS veya VRR / 48 FPS de iyi olur, ama daha yüksek grafik için 40'ı tercih ederim. 40'ta sinematik his de korunmuş olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X