2025 de bomboş geçecek görünüyor öyleyse |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (672. sayfa)
-
-
Bende Bulgaristan'dan aldım hayırlısı ile.
Arkadaşımın orada yaşıyor.
Babası getirecek yıl başının ertesi günü
Vergi iadesi ile uğraşamayacak sanırım
29.200 e geldi şimdilik.
İleriye doğru garantilik durum olursa gelen giden çok
bende bg vatandaşıyım yollarım tekrar geri yada ben giderim sorun değil :)
Tek sorun 15 gün nasıl bekleyeceğim :)
-
Hayırlı olsun dostum. Biz de Düsseldorf tan dönüş yaptık Gece 5 gibi havalimanında memuru aradık geldi onay verdi Normalde 7/24 çalışıyorlar Telefon ile aradığınızda geliyorlar 5 dk içinde. Kötü olmuş..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekip, eski Witcher 3 oyun yönetmeni Konrad T. ve eski Witcher 3 + Cyberpunk'tan oluşuyormuş bakalım güzel birnoyun gelecek gibi.
Ben aynısını diablo da da yaşamıştım ilginçtir bilgisayar dan daha rahat gelmişti,ki ilk diabloyu vs hep bilgisayar da oynamış biri olarak
Ben diabloyu pcde oynadım fakat kontrolcü kullandım. Bu nedenle bu da bana rahat geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alan Wake 2 PS5 Pro Güncellemesi Yayınlandı!!
alan wakeAlan Wake 2 update 1.2.7 notes — Alan Wakehttps://www.alanwake.com/story/alan-wake-2-update-notes/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 16 Aralık 2024; 17:30:28 > -
Konsollarda PC sistemlere bezemeğe başladı onu aç şunu kapa yok olmadı vs…
-
Nesil sonu baya dolu geçecek, asıl kaymağını da Ps6 yiyecek gibi duruyor. Pssr da oturur yeni nesle kadar.quote:
Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE
Yaklaşan PlayStation Studios oyunları:
* Sucker Punch's Ghost of Yotei - Release in 2025
* Kojima Productions' Death Stranding 2: On the Beach - Release in 2025
* San Diego Studio's MLB The Show 25 - Release in 2025
* Insomniac's Wolverine - Release TBD
* Naughty Dog's Intergalactic: The Heretic Prophet - Release TBD
* Bungie's Marathon - Release TBD
* Haven's Fairgame$ - Release TBD
* Kojima Productions' Physint - Announced
* Bluepoint New IP - Unrevealed
* Bend Studio New IP - Unrevealed (rumored to be a third-person military shooter with live service elements)
* Santa Monica Studio New IP - Unrevealed (rumored to be a sci-fi action game)
* Media Molecule New IP - Unrevealed (announced to be more of a game than a creative tool)
* Housemarque New IP - Unrevealed (announced as a AAA action game)
* Firesprite New Game - Unrevealed (rumored to be a sci-fi cosmic horror and a new entry in a classic franchise)
* Guerrilla's Horizon MMO - Unannounced officially
* Guerrilla's Horizon 3 - Rumored
* Insomniac's Venom - Rumored
* Insomniac's Spider-Man 3 - Rumored
* Insomniac's Ratchet & Clank - Sequel rumored
* Insomniac's X-Men - Rumored
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
40 FPS modu iyi olmuş. SH2'ye de eklenmesi lazım.
Aslında esas düz PS5'e eklenmeli. 40 moduyla nesil sonuna kadar götürür PS5.
Uzun zamandır takibimde firma. Ve Kaliteli bir ekibe sahip yaptıkları oyun The Witcher serisi gibi ses getirecek bir yapımın başlangıcı olabilir. CD Project Red'den Marcin Momot gibi bilinen kişilerce bu oyunun duyurusu hakkında merakla beklediklerini ve desteklerini dile getirmişler. :)
-
Arkadaşlar FAT PS5’ten sökülen SSD Pro’ya takıldığında, SSD içinde oyunları direkt görüyor mu cihaz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 16 Aralık 2024; 20:42:29 >
evet 👍🏻
O zaman cihazdan cihaza veri aktarırken sadece cihaz içindeki verileri aktarıyor anladığım kadarıyla.
ben oyunları ssd ye yükledim hocam fat kasadan söküp yeni konsola taktım hesaplarıda elle girdim save dosyaları zaten bulutta. En hızlı ve en temiz yol bu bana göre. veri aktarımı kullanmadım hiç gereksiz şeyleride aktarıyor
fat kasadan slime sonrasında pro ya geçerken bu şekilde geçiş yaptım
Anladım. Mantıklıymış.
2. oyunda multiplayer elementleri olacak gibi
Selamlar. Vatan'dan PRO almayı düşünüyorum. Ancak son zamanlarda forumda birkaç konu gördüm PSU kaynaklı konsol kendini kapatıyor gibi sorun yaşayanlar vardı. Bu çok yaygın bir sorun mu? Ve Vatan'dan satın alıp sorun yaşayan var mı?
-
plex tablet yada mobilde abonelik istiyordu, ps5 uygulamasi abonelik olmadan stream yapmaya izin veriyor mu?
edit: reddit'te kullanicilar bitrate yukseldikce problem yasadiklarini yazmislar. sizde var mi boyle bir durum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theenlil -- 17 Aralık 2024; 3:14:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X