< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (673. sayfa)
-
-
tesekkurler, en kısa surede deneyecegim.
-
Garantisi var zaten bunu dert ediyorsanız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Gameplay bugün yayınlanıyor.
EXODUS Gameplay Teaser Trailer — The Traveler's Creed
EXODUS™ (from Archetype Entertainment)youtubeWe’re sharing a Sneak Peek at the NEW #EXODUSGAME GAMEPLAY TRAILER, 'EXODUS: The Travelers Creed' – TUNE IN to see the rest of this exciting new gameplay trailer…Tuesday, December 17th on Twitch.tv/CohhCarnage at 9 AM PT//11 AM CT//6 PM CESThttps://www.youtube.com/watch?v=37niTLhWla0 -
şu anda da ps4 gibi görünüyor.
-
PS5 yüzünden miymiş ps4 görünümlü bulanık görüntüsü. İndirimde ben de bakacağım o zaman. Rebirthde de çok fark var bu arada. Alakası yok oyunun. 3-4 yılda bir konsol değiştirmeye alışacağız galiba.
-
Bu oyunda grafik olarak The Last of Us, God of War, Uncharted kalitesi beklemek hata olur hocam.. Standart PS5' de olan bulanıklık ve kaplama sorunları Pro ile çözülmüş. Bence yeterli..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir çok konuda devamlı ps5 pro yu kötülüyorsun neden? sana kötü ve gereksiz gelebilir ama konsolu alan arkadaşlara saydısızlık olmuyor mu? amaç fikir belirtmekse 1-2 kere yazarsın tamam ama devamlı her konuya kötüleme çabası niye?
Vay be! Ps5 ne ara ps3 seviyesine indirgenir oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle deneyin hocam muazzam fark var ben çok beğendim.
Rise of The Ronin PS5 Pro'da denemek isteyen varsa deneme sürümünü indirebilirsiniz. Herhangi bir saat sınırı yok demo gibi belirli bir bölüme gelince bitiyor.
PS5 Pro Enhanced desteği de var deneme sürümünde
Fazla abartıyorsunuz. PS5'te de leş , Pro'da da leş görüntü. Gow , LOU beklemiyoruz ama ps3 kalitesi de olmasın bir zahmet... Borderlands'in çizgi film renk paleti bile daha iyi duruyor şu oyundan...
-
aman hocam ne yaptın, sakın kötüleme, geceleri konsoluna sarılıp yatan bazı arkadaşlar çok kızıyorlar. saygısızlık oluyormuş onlara.
elini yumruk yapıp, havaya kaldırıp, "yaşasın ps5 pro! yaşasın playstation!" diyeceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Aralık 2024; 11:53:23 > -
Pro'da görüntü leş diyenleri göz doktorudan randevu almaya davet ediyorum
Hocam bir su iç bir sakinleş ne bu şiddet bu celal kendine gel +15 yıldır foruma üyesin yaşın 40 ın üzerinde bu üslûp sana yakışmıyor
peki hocam. gidip canım ps5 imi bi kere öpeyim de sakinleşeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X