Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TaKo , ulwi , Castle Bravo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.210
Cevap
345
Favori
614.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olabilir TV uygulamasında öyle bir şey istemiyor ücretsiz sınırsız kullanabiliyorsun PC'den kodu girdim Aynı hesabı aktif ettim ps5'te kontrol ettim sorunsuz çalışıyor Ben her zaman 4K film izliyorum 1000 Mbps olduğu için sorun yaşamadım internet hızında önemli mesela plex te gerçek 4K açıyorsun orada yazıyor zaten özgün izlettirmek için filme göre Stream yaparken internet hızın 50 60 mbps olması gerekiyor diye yoksa 4K vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler, en kısa surede deneyecegim.

• Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt
    Garantisi var zaten bunu dert ediyorsanız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rise of The Ronin ~ PlayStation 5 Pro

PlayStation 5 Pro efsane bir cihaz ya Bu oyunu standart PS5' de oynamıştım görüntüler çamur gibiydi bulanıktı textureler falan PS3 oyunu gibi görünüyordu. Birde Pro Enhanced güncellemesi almışken PS5 Pro'da deneyeyim dedim. Ortaya çıkan görüntüler mükemmel

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Oyundaki keskinliği, netliği, canlılığı görüyor musunuz? İşte PS5 Pro' nun farkı 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 17 Aralık 2024; 11:35:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gameplay bugün yayınlanıyor.

EXODUS Gameplay Teaser Trailer — The Traveler's Creed

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!EXODUS™ (from Archetype Entertainment)youtube
    We’re sharing a Sneak Peek at the NEW #EXODUSGAME GAMEPLAY TRAILER, 'EXODUS: The Travelers Creed' – TUNE IN to see the rest of this exciting new gameplay trailer…Tuesday, December 17th on Twitch.tv/CohhCarnage at 9 AM PT//11 AM CT//6 PM CEST
    https://www.youtube.com/watch?v=37niTLhWla0
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

şu anda da ps4 gibi görünüyor.

PS5 yüzünden miymiş ps4 görünümlü bulanık görüntüsü. İndirimde ben de bakacağım o zaman. Rebirthde de çok fark var bu arada. Alakası yok oyunun. 3-4 yılda bir konsol değiştirmeye alışacağız galiba.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Bu oyunda grafik olarak The Last of Us, God of War, Uncharted kalitesi beklemek hata olur hocam.. Standart PS5' de olan bulanıklık ve kaplama sorunları Pro ile çözülmüş. Bence yeterli.. PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

bir çok konuda devamlı ps5 pro yu kötülüyorsun neden? sana kötü ve gereksiz gelebilir ama konsolu alan arkadaşlara saydısızlık olmuyor mu? amaç fikir belirtmekse 1-2 kere yazarsın tamam ama devamlı her konuya kötüleme çabası niye?

Vay be! Ps5 ne ara ps3 seviyesine indirgenir oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle deneyin hocam muazzam fark var ben çok beğendim.

• Rise of The Ronin PS5 Pro'da denemek isteyen varsa deneme sürümünü indirebilirsiniz. Herhangi bir saat sınırı yok demo gibi belirli bir bölüme gelince bitiyor.

PS5 Pro Enhanced desteği de var deneme sürümünde

Fazla abartıyorsunuz. PS5'te de leş , Pro'da da leş görüntü. Gow , LOU beklemiyoruz ama ps3 kalitesi de olmasın bir zahmet... Borderlands'in çizgi film renk paleti bile daha iyi duruyor şu oyundan...

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

aman hocam ne yaptın, sakın kötüleme, geceleri konsoluna sarılıp yatan bazı arkadaşlar çok kızıyorlar. saygısızlık oluyormuş onlara.

elini yumruk yapıp, havaya kaldırıp, "yaşasın ps5 pro! yaşasın playstation!" diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Aralık 2024; 11:53:23 >
  • Pro'da görüntü leş diyenleri göz doktorudan randevu almaya davet ediyorum

• Hocam bir su iç bir sakinleş ne bu şiddet bu celal kendine gel +15 yıldır foruma üyesin yaşın 40 ın üzerinde bu üslûp sana yakışmıyorPLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

peki hocam. gidip canım ps5 imi bi kere öpeyim de sakinleşeyim.

• 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.