< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (675. sayfa)
-
-
hayır yok. sadece ucu farklı, onu da elektrikçiden alacağınız basit bir fişle veya uçla çözersiniz. 50-100 lira masrafı olur.
-
standart PS5' deki fidelity modundan daha kaliteli net görüntü ve 60 FPS verebilen bir cihaz.
Hocam nerde hangi oyunlarda veriyor böyle performansı? sizin yorum biraz abartı olmuş . cihaz ps5ten sadece biraz daha güçlü, ssd kapasitesi artmış falan filan öyle çok sizin söylediğiniz gibi bir farkı yok. ayrıca adamlar tanıtımda performans ve fidelity mod seçimini kaldırıyoruz dediler şimdide pro performans pro fidelity getirdiler ve üstüne daha fazla seçenekler eklediler. Ps5 pro şu an için beklentileri kesinlikle karşılamadı, ileride ne olur göreceğiz umarım ps5 ile fark açılır da aldığımıza değer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben trolleri severim ama komik olanları reis bir troll önce sense of homour geliştirmeli sonra trolluk yapmalı, sözüm meclisten dışarı öyle aklıma geldi.
-
ben en son tlou1 i ps3 de deneyimledim.
ps4 de de uncharted.
iyi olmalarına rağmen , part 1 ve part 2 remastered ı ps5 de ayıla bayıla oynadım.
-
The Last of Us Part 1-2 , Gow Ragnarok, Spider-Man Serileri, Black Myth Wukong, Assaasins Creed Mirage, Space Marine 2, Stellar Blade, Horizon Forbidden West, Ratchet Clank ve daha sayamadığım oyundan daha fazlası standart PS5' deki fidelity modundan daha kaliteli ve yüksek FPS de görüntü veriyor.
Görüntüler çok net ve keskin farkı nasıl göremiyorsunuz bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teknik detay bilmiyorum ben fakat pro gerçekten görüntü kalitesi, çözünürlük ve akıcılık anlamında gerçekten fark yaratıyor.
Kullandığınız ekran/monitör nedir?
Benim PS5 Pro'da fark göremediğim tek oyun FC 25 oldu bunuda itiraf etmek lazım Hatta ara sahneleri 60 FPS yapabilmek için çözünürlüğü düşürmüşler galiba çünkü ara sahnelerde ve duran toplarda çimler titriyor. Böyle olmasındansa 30 FPS olmasını tercih ederdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 17 Aralık 2024; 14:4:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyat iyi midir sizce?
amazonPlaystation 5 Slim Digital Edition 1 Tb Oyun Konsolu 2. Dualsense (İTHALATÇI GARANTİLİ)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C4Z3MF5M/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AKQ7WQUAVHLJS&psc=1 -
Teşekkür ederim!
Peki ps5 fişini kullansak? Dönüştürücü kullanmak bir çözüm, peki doğrudan uyumlu fişle çalıştırabilir miyiz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bir sıkıntı olmaz. ps5 orj. kabloysa yeterli kablodur.
ancak siz yine de iki kablonun da üzerlerinde yazan amper x volt değerlerini karşılaştırın, ezbere iş yapmamış olursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Aralık 2024; 14:25:45 > -
Tamamdır! Yeniden teşekkür ederim!
Dönüştürücü kullanmak garanti çözüm gibi duruyor, alternatif olarak da orijinal kablo kullanabilir miyiz diye merak etmiştim, tabii ki değerlere bakmak önemli.
Çok sağ olun!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim. siz de sağ olun.
bence de ucu için dönüştürücü kullansanız daha iyi olur. selamlar.
-
Ekran/monitör mü nedir? Güldümeyin hocam. Çok merak ediyorsanız söyleyim ekran lg c3 oled. Benim demek istediğim arkadaşın bahsettiği gibi ps5te fidelity modunda 30 FPS olan oyunların, PRO’da 60 fps ve daha iyi görüntü kalitesi ile çalışması gibi bir durum olmadığı. Hatta güncelleme alan oyunlarda şu an için sonynin özel oyunu olmadığı sürece çokta ahım şahım bir fark olmadığı bir kaç oyun hariç. Hatta ve hatta güncelleme alıpta proda daha kötü görünen oyunlar mevcut. Fakat o yorum çok yanıltıcı, PS5te fideltyde 30 fps çalışan bütün oyunların pro’da 60 fps ve daha iyi bir görüntü kalitesi sunduğunu söylermiş gibi.
Bunlar bir zahmet o farkı verecekler hocam. Fakat yazdığınız yorum sanki PS5te fidelty 30fps çalışan bütün oyunların pro’da çok daha farklı olduğunu söylermiş gibi. Sizin de söylediğiniz gibi farkı hissettirecek oyun sayısı iki elin parmağını geçmez.
Niye güldüreyim? Niye böyle bir üslup? Ayıp bir şey mi sordum? Kendim deneyimledim, c1 ve normal lcd de fark gördüğüm için bunu sordum.
Teknik detay bilmediğimi özellikle bildirdim. Benim gözüme hoş geliyor kardeşim. Ben fark yarattığını hissediyorum ve hoşuma gidiyor bu kadar basit. Belki para verdiğim için kendimi avutuyorum, belki psikolojik olarak böyle geliyor belki gerçekten fark var bilemem.
Ağzı olan konuşuyor psikolojik falan değil fark var.ps4 oyunlarında bile puruzsuzluk artışı var 77 inç oledde çoğu oyunu denedim pro patch alan oyunlarda mesela Last of us 1 de mükemmel fark var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X