Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: A r c h A n g e L. , cangk Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.133
Cevap
345
Favori
609.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pro kesinlikle beklentileri karşılamadığı gibi tam bir hayal kırıklığı oldu. Sony, PSSR adı altında yapay zeka destekli görüntü yükseltme teknolojisi vaadiyle Pro'yu lanse etti ama şimdi geliştiriciler bir bir PSSR denilen bu bozuk verimsiz teknolojiyi oyunlarından kaldırmaya veya kapatma seçeneği eklemeye başladılar. Düşük performans ve çözünürlük değerlerine değinmiyorum bile. Base PS5'in yanında hakikaten çok gereksiz bir konsol.

Alan Wake 2 İçin Yeni Güncelleme PSSR'yi Kapatma Seçeneği Ekliyor

DF Weekly: Silent Hill 2 patched on PS5 Pro - and PSSR is gone from the performance mode | Eurogamer.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 17 Aralık 2024; 15:4:29 >

• tabii ki fark var canım PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! diğer konuda paylaşmıştım ama burada da paylaşayım muhabbete tuz biber olsun

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Xbox Fanboylar okuldan çıkıp konuya gelmiş belliki Ödevleriniz yok mu sizin hadi dersinizin başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 17 Aralık 2024; 15:7:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Textureler hala çamur gibi benim mi gözler bozuk:)

• Microsoft CEO'su: Xbox hayranı olmak, Xbox oyunlarını "tüm cihazlarınızda" oynamak anlamına geliyor.

Kaynak :

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!www.gamefile.news
    Microsoft’s CEO: Being an Xbox fan means playing Xbox games on “all your devices”
    https://www.gamefile.news/p/satya-nadella-xbox-fans-microsoft

• En yakın zamanda göz doktoru ile randevu talebini oluşturmanız önemle rica olunur PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• Path of exile 2 çıktığı günden beridir oynuyorum. Ps5 pro gücünü alamamış olacak ki,

Kasabada, şehirlerde fps 27 35 arası gidip geliyor. Savaş alanlarında 90 ve üzeri gördüğüm oluyor. Çok kalaba savaş alanında yine 40lara düşebiliyor. Kasabada da öle ahım şahım bişey yok. üç dört oyuncu ve sabit birkaç npc. Anlamadım. RTX 4060 lı bilgisayar sahibi kişi 4kda 60fps ve üzeri alabiliyor o bölgelerde.

TLC 65C755 tv sahibiyim. tüm ayarları denedim sonuç aynı.

• DİKKAT! DİKKAT!
    Bu konsol hakkında olumsuz yapmak yasaktır. Konsol hakkında olumsuz yorum yapan kişiler, xbox fanboyluğu, liseli çağında olmak, gözleri bozuk olmak gibi itamlarla suçlanacaktır!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben doğal çözünürlük dışındaki oyunlarda yüksek kare için kullanılan teknojilerin pc ve konsol farketmeksizin Oyun yapanların yetersiz optimizasyonları butip tekniklerle kurtarma çabası olarak görüyorum.

• joven kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam bende öyle düşünüyorum.
    Son 4-5 senedir çoğu firma optimizasyon konusunda çuvallıyor, eline yüzüne bulaştırıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hazır olumsuz yorum yapamıyoruz şuraya bir last Of us part 1 koyayım. Çevirip çevirip aynı şeyleri oynuyoruz sanırım benim bi 10. Kez olmuştur ps3le başlayan serüven ps3,ps4,ps4pro,ps5,ps5 pro

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Intergalactic : The Heretic Prophet Digital Foundry :

- Base PS5'te başarılabilir görünüyor.

- 60 fps kilitli.

- Görüntü kalitesinin bu kadar temiz görünmesine şaşırdım (4k'ya yakın doğal)

- Işın izleme ve muhtemelen düzlemsel yansımaların karışımı.

- Kılıçlı son sahne oynanış sahnesi, sinematik/ön render olması pek mümkün değil.

- Gölgeler gerçekten etkileyici, efektleri nasıl elde ettiklerinden emin değiller, muhtemelen RT gölgeleri.

- Nihai oyunun fragman kadar iyi görüneceğinden ve çalışacağından şüpheliler, bunun temel PS5 olduğunu varsayıyorlar çünkü fragman PRO'da çalıştığını belirtmiyor, John bunun Uncharted 4'ün durumuna benzeyebileceğini söylüyor, ilk fragman son oyundan daha iyi çalıştı ve görünüyordu ama yine de karşılaştırılabilir (ve sektördeki çoğu şeyden daha iyi).

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!Digital Foundryyoutube
    Alert status is elevated to GEOFFCON 1 as we react to the major reveals - and other games that caught our attention - at The Game Awards 2024. What can we learn from The Witcher 4's cinematic trailer and the RTX 5090 that powered it? Is Intergalactic from Naughty Dog really rendering in real-time at 4K 60 with ray tracing? How good does Mafia: The Old Country look and just how wonderful was Split Fiction? Does Elden Ring Nightreign exhibit any evidence of technical progression whatsoever? All this and more in the new Direct, plus Oliver's analysis of the new PS5 Pro updates for Avatar: Frontiers of Pandora and Star Wars Outlaws. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to new videos, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Find DF Direct Weekly as a podcast on your favourite podcast streaming service. 0:00:00 Introduction 0:01:25 News 1: The Game Awards 2024 - The Witcher 4 0:15:07 Intergalactic: The Heretic Prophet 0:30:04 Split Fiction 0:37:33 Elden Ring Nightreign 0:42:57 Mafia: The Old Country 0:47:53 John’s picks: Ninja Gaiden, Virtua Fighter, Project Century, Turok. Onimusha, Okami, new GenDesign game 1:01:20 Oliver’s picks: FF7R PC, TLOU Pt 2 PC, Screamer, Sonic Racing 1:13:50 News 2: Avatar and Star Wars Outlaws PS5 Pro fixes tested! 1:26:31 News 3: LG discontinues Blu-Ray players 1:40:30 Supporter Q1: Will Doom: The Dark Ages have the same RT features as Indiana Jones? And should id Tech be licensed to other developers? 1:47:27 Supporter Q2: Why isn’t there a Cyberpunk 2077 PS5 Pro patch? 1:52:05 Supporter Q3: Should we be concerned about the Arc B580’s die size? 1:59:03 Supporter Q4: What would a hypothetical Arc B770 look like? 2:06:58 Supporter Q5: If Geoff was to give an award for game engine utilization, who would win?
    https://www.youtube.com/watch?v=_W5xqyxI7MM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 17 Aralık 2024; 15:32:50 >

• Firestorm1911 kullanıcısına yanıt

Nvidia halt yemesi olmuş oldu başı o çekiyor.Diğerleri takip ediyorlar.

• joven kullanıcısına yanıt
    Nereye kadar bu şekilde gidecek bakalım...

• markowic kullanıcısına yanıt
    Tv nedir hocam görüntü, netlik çok başarılı duruyor

• Sony ps5 pro destekli oyunlarda PSSR nedeniyle olan kusurları incelemelerinde açık etmeyerek bunu gizlemeleri şık olmadı.

• Bı hayırlı olsununuzu alırım. 30K ile aranıza katıldım.

Her ne kadar oyun cikarmasa da 5 yıllık oyunları oynarsa da pahaligina rağmen tercihimizi ps5'den yana kullandık.

Çünkü kalite her zaman öndedir.

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

Aramıza hoşgeldin. Bu puslu ve karanlık vadide anlattıklarımızın hiçbiri hayal ürünü değildir. PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

PC'ye çıkan bütün oyunlar en optimize haliyle Playstation'a geliyor. bir de GTA6 gibi 3. parti konsola özel oyunlar da var.

şimdi Xbox oyunları da geliyor.

aslında oyun oynamak için en iyi adrestesin.

• 
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.