Bir oyunun Epic de verildiğini duyduğunuz da almayın bekleyin kesin PS+ veya gamepasse (1-2 ay birisine belli olmuyor erken veya geç geliyor) kesin geliyor. Ben de oradan takip ediyorum artık. Gerçi bu fiyatlarla oyun alabilen var mı hala orası da ayrı? |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (707. sayfa)
-
-
30 Euro yu geçiyor. Gümrükten nasıl geçti?
-
Hocam o kapakları satın almadım, satın alma aşamasında gözüken rakamların ekran görüntülerini paylaştım. Vergi hariç tutulduğunda ürün ve kargo tutarı toplamı sınırda olduğu için biraz riskli maalesef.
-
Aslında motorstorm 2’yi yapsalar çok daha iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ
Keşke motorstorm 1 remake yapsalar . Ps3 de Arizona da oynamak keyif veriyodu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acaba diyorum Oyun Firmaları da bu yönde mi ilerliyorlar. İlk önce Epic'de verelim sonrasında diğer abonelik hizmetlerinde yayınlayalım diye. :)
-
Zaten uzun zamandır benzer bir döngü devam ediyor.Bir yerde bedava veya aboneliğe eklendiyse çok geçmeden diğer platforma geliyor muakkak.
-
-
Nereden kaça para
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görüntüde hiçbir fark olmayacak PS5 kutusundan çıkan hdmı kablosu gayet yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+60 Hz yazalım oradan :)
-
Kontrastta ve keskinlikte bir miktar artış var o kadar. Kutudan çıkan kablo bana kalitesiz geldi. Ayrıca bazen görüntüde çizgilenme oluyordu. Şimdilik geçti.
Artı 60fps tabiki
hayırlı olsun hocam, kablonuz çok güzelmiş, evladiyelik...
ancak kontrastta veya keskinlikte artış olması imkansız. sizinki sadece placebo effect. bu bir analog kablo değil, dijital bir kablodur. yani bununla 1 ve 0'lardan ibaret olan veri taşınır. aynı dijital veri taşınırken daha keskin görüntü, daha iyi kontrast, daha canlı renkler vs. gibi bir durum "asla" olamaz.
alıcı cihaza yeterli miktarda veri giderse alabileceğiniz en iyi görüntüyü zaten alırsınız, gitmezse de siyah ekrana bakarsınız ya da görüntü gidip-gelir, yani majör sorunlar yaşarsınız.
çizgilenmeden kastınız nedir bilmiyorum ama orda da sizin kurulumunuza/cihazlarınıza özel olan başka bir sorun olduğu aşikar. takdir edersiniz ki, orj. kabloyla ilgili böyle bir durum olsa diğer kullanıcılardan da böyle bir sorun binlerce defa rapor edilmiş olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 2 Ocak 2025; 19:11:33 > -
iyi dilekleriniz için öncelikle teşekkürler.
çok uzun süredir gümüş bakır iyi kötü bir çok kablo test etmiş ve ilk başlarda sizin gibi düşünürken durumun hiçte öyle olmadığını bizzat deneyerek öğrendim.
çizgilenme sorunu başkasında olmamış olabilir. Ben ve eşim bizzat gördük olduğunu. Ben parazit kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
rica ederim hocam.
belirttiğim gibi durumunuz tamamen placebo effect'ten ibaret. bahsettiğiniz şey teknik olarak imkansız olup, tartışmaya veya kişisel yoruma açık bir konu değil.
ispatı da çok basit; evde bir arkadaşınızla 10-15 defa deneme yapın, arkadaşınız karışık olarak sıradan bir hdmi 2.1 kablo ve sizin gümüş alaşımlı süper kaliteli kabloyu kullansın ama siz denemelerde hangi kablonun kullanıldığı bilmeyin, sadece görüntüye bakarak anlamaya çalışın. denemelerin yarısına yakınında o anda hangi kablonun kullanıldığını doğru bir şekilde bilemeyeceksiniz.
yaşadığınız sorun da bir uyumsuzluk, soketlerde veya kabloda fiziki etki/hasar durumu olabilir. yani durum kablo bir hasar görmediyse, fabrikasyon bir hatası yoksa sandığınız gibi kablo dandikliğinden kaynaklı değil:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 2 Ocak 2025; 19:55:0 > -
Aynen plecebo etkisi😅. Ben direk tecrübe diyorum sen hala test diyorsun.
Yok tartışmaya kapalıymış falan. :)
forumda seviye yerlerde
Yillar Evvel Tartisildi Hocam 0 1 Bile Olsa Siyah Seviyesi Ve Kontrast Artisi Oluyor Kablonun Malzeme Icerdigi Bakir Orani Etken Sozle Tarif Mumkun Degil Gozle Anlasiliyor Tarif Edilmez Tecrube Ile Anlasiliyor Ucuz Ve Pahali Farki Kim Nasil Istiyorsa Oyle Kullansin Tartisma Amacli Soylemiyorum Kimse Laf Atmasin Satasmasin Mutluysan Kullan Elindeki Satasma Amacli Soylemiyorum Kimseye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya senin tecrübenden ne olur... daha okuduğunu bile anlamıyor ve hala ciddi ciddi tecrübe falan diyor. hahaha!
koskoca adamsın, 3 kuruşluk kablonun fotoğrafını atıp, hava atmaya geldin ve biz de "saçmalama" diyerek senin yüksek seviyeni düşürdük kusura bakmayasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 2 Ocak 2025; 20:42:53 > -
Son 2 gündür Epic'te verilen Sifu ve Hell Let Loose Plus ile çoktan verilmişti.
Hocam Ugreen varken Pro’ya bunu yakıştırmak da ne bileyim…
SIFU Epic'te önceden de verildi ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 2 Ocak 2025; 20:34:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X