Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Source , MichaelMyersSTAB Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
14.203
Cevap
345
Favori
613.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Size neden o kadar uyguna geldiği şimdi anlaşıldı hocam, Türkiye'ye gönderimde güzel bir nakliye ve vergi ücreti çıkıyor.

Örneğin sizdeki siyah kapaktan almak isteyince çıkan toplam fiyat aşağıdaki şekilde.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Gri kapaklı modelde ise durum aşağıdaki şekilde.

• sarppy kullanıcısına yanıt

aynen hocam

vergi ve kargo parasina ben iki tane daha alabiliyorum bundan

bu kadar ufak bir seyde böyle rakamlarin istenmesi korkunc

yazik cidden ya

• Herkese iyi seneler; ps5 pro için orta şerit koruyucu kullanan var mı
  • Selamlar. Almanya’dan gelme cihaz için 30 bin fiyat iyi mi?
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Kutusu hiç açılmamış cihaz için fena fiyat değil. Muhtemelen oradan 25-26 bin liraya alınmıştır, üzerine 4-5 bin lira kendi kârını ekleyerek satıyordur.

İyi. Benim kendimce "bu cihaz için değer" dediğim limit "küçük eşittir 30" :)

normal.

ama ben 3-4 daha ekler, düzgün spotçulardan garantili olarak alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 1 Ocak 2025; 18:51:8 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
    GND bilişim var Kadıköy. 32 bin lira.
  • Playstation Plus Ocak Ayı oyunları

Suicide Squad: Kill the Justice League | PS5 

Need for Speed Hot Pursuit Remastered | PS4 

The Stanley Parable: Ultra Deluxe | PS4, PS5 

Aralık ayının oyunlarını indirmek için son şans

PlayStation Plus üyelerinin It Takes Two, Aliens: Dark Descent ve Temtem'i oyun kütüphanelerine eklemek için 6 Ocak'a kadar süreleri var.

Kaynak : https://blog.playstation.com/2025/01/01/playstation-plus-monthly-games-for-jan-2025-suicide-squad-kill-the-justice-league-need-for-speed-hot-pursuit-remastered-the-stanley-parable-ultra-deluxe/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Ocak 2025; 19:37:0 >

gnd'yi duyuyorum ama fikrim yok. verdikleri garantiyi araştırmak lazım.

-en çok khalkedon'u övüyorlar, bozulanın yerine sıfır konsol göndermişlikleri varmış. ama sadece 1 sene garanti veriyorlar.

-kahramaran da iyi diyorlar. eski ve çok bilinen bir konsolcu.

-alb bilişim'i de öven gördüm ama fikrim yok.

-ben fly'ın da garantisinden yararlandım (dualsense'imi tamir edip gönderdiler) ama bu ps5 prolarda hep açık kutu gönderiyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 1 Ocak 2025; 19:53:39 >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    suicide squad'ı daha yeni xbox'a aldım,sony'nin vereceği tutmuş neyse pro'da oynarım
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Sony'nin de bu huyu var daha öncede çok karşılaştım. Oyunu uzun zaman sonra satın alıyoruz bir bakıyoruz PS+ ile veriliyor. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    2021 Temmuz ayında satıp çıktığım konsol dünyasına uzun zaman sonra tekrar geri döndüm ama Plus aboneliğim yok. Sizce Extra mı almalıyım Deluxe mu? 12 ay 2740₺ çok tuzlu bir tutar, hakkını verir mi?
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Klasikler ilgimi çekmediği için deluxe almadığıma hiç pişman olmadım hocam. Extra fazlasıyla yeter.
  • uzun1911 kullanıcısına yanıt

Deluxe olayı klasikler ve Demo Oyunlar zaten bu demo oyunlar kısmı çok karıştırıyor PSn uygulamasını. Oyun satın alma yapıcan eğer demosu varsa oyun satın alındı diyor sepete atmıyor birdaha gidip Web Üzerinden sepete eklettirmek gerekiyor. uygulama ve Web olayı birbirinden tutarsız çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 2 Ocak 2025; 10:7:45 >
  • PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

30 a japonya cihazı aldım , benim maks vereceğim 30 du kendi cihazımıda satınca uyguna geldi

• Keşke motorstorm 1 remake yapsalar . Ps3 de Arizona da oynamak keyif veriyodu
  • MrChame kullanıcısına yanıt
    İnanmayın. PS4 zamanından beri aynı haberler. Yapmıyorlar ya da yapamıyorlar bunu. PS4 zamanında “Eski PS oyunlarını PS4 üzerinde emüle edeceğiz” demişlerdi. O gazla birkaç PS2 oyunu geldi sonra o oyunlarla kaldı. Hiç kimse elindeki CD ile takarak oyununu oynayamadı. Sony bu konuda en fazla afallayan firmadır.
  • 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.