Makedonya uskup'de 4500 idi ..C.tesi bakmistim.. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (704. sayfa)
-
-
allah allah. daha geçen gün ps5 pro da oynadılar. ben de oynamıstım ama bulamıyorum asla. oynamak istiyorum tekrar
-
Kütüphaneye eklendiyse açılıyor oyun -
aynen kütüphaneye eklendiyse indirip oynanıyor oyun 👍🏻
-
arkadaşlar 1 yıllık psn plus hesabım var ps5 de 2. hesap satın aldım bilgilerini değiştirdim ama oturum açıyorum ps5 kapatıp tekrar açınca üyelik kalkıyor bunu nasıl kalkmasını önlerim hesap değiştirme yerinde kalmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 30 Aralık 2024; 18:6:4 > -
Call of Duty: Black Ops 6 PS5 Pro Upgrades Tested + Tech Deep Dive!
Digital FoundryyoutubeToday we have the lowdown on the PS5 Pro upgrade for Black Ops 6 - but more than that, we're also able to provide a special deep dive today into its tech, courtesy of a visit to visit IW Poland. Everything from the Pro visual upgrades, its new anti-lag VRR mode, and boosted 120Hz frame-rates are covered - plus a unique look at the tools behind the game. Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and various items based on DF catchphrases? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00 Overview 02:05 PS5 Pro Visual Upgrades 05:08 PSSR vs TAA Comparison 07:53 PS5 Pro 60Hz/VRR Anti-Lag Mode Frame-Rate Tests 11:59 PS5 Pro 120Hz Mode Frame-Rate Tests 13:00 Engine Tech Deep Dive 17:26 Analysis and conclusionhttps://www.youtube.com/watch?v=U-AfiD2NgYg -
Buradaki olay sosyologların incelemesi gereken bir durum zaten hocam 😂 xbox başlığında series s gömüldüğünde moralimiz bozuluyor diye s için başlık bölündüğünü hatırlıyorum. Burada da ikinci başlık açılmıştı😂. Burada harcadığın 50 bin adama sadece +1 yazar ve bedelin büyük kısmı devlete kalır. İstediğin kadar kendi yaşantından büyük fedakarlık yap ama kasaya giren para aynıdır. Cross-gen dönemini tüketici memnuniyeti için yapılmadı, pandemi dönemi patlayan çip krizinden yeterli 9. Jenerasyon konsol üretilemediğinden yapıldı. Yoksa jenerasyon ömrü aşağı yukarı bellidir. Marjinal fayda olarak aşağı yukarı oluru meblağlar bellidir zaten. İster istemez türkiyedeki marjinal fayda çerçevesinden baktığında konsolların kaybettiği pc donanımlarının uçtuğu donanımlara öykünmek oldu. Mgs V teknik işçiliğinin iz düşümünü günümüzde hiç bir oyun yaşatmıyor. Ondan türkiyede iki platform arası makas daralmışken iki farklı kulvar diyemiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 30 Aralık 2024; 18:54:10 >
-
Konuk olarak açtığınız içindir, yeni kullanıcı yazan yerden açın kalıcı olur -
Hocam Üsküp hiç bir mağazada mı tax free yok yoksa sizin aldığınız yerde mi yoktu? -
3 yıldır kullandığım fat kasa dijitali çift kolla verip 18K farkla bi’ avrupa cihazı pro almak mantıklı mıdır? -
Elinizdeki konsolu kaça satmayı ve Pro'yu nereden ne kadara almayı düşünüyorsunuz? -
Benim fat’i 15 sayıp avrupa cihazını 33’e veriyor. Sarı siteden bir satıcı hocam. -
Yeni kullanıcıya tıkladığınızda misafir ya da normal kullanıcı olarak iki farklı seçenek sunuyor. Misafir olarak değil yeni kullanıcı olarak ekleyin.
-
Kendi imkanlarınızla satıp. Mümkünse yurtdışından kendi imkanlarınızla edinmeye çalışın. -
quote:
Orijinalden alıntı: uzun1911
Benim fat’i 15 sayıp avrupa cihazını 33’e veriyor. Sarı siteden bir satıcı hocam.Tek kollu fat kasa dijital PS5 yaklaşık 14.000 TL, ikinci el DualSense yaklaşık 1.800 TL desek 15.800 TL yapıyor. Kontrolcüler sorunsuz ise ikisi için düz hesap 15.500 TL diyelim.
PS5 Pro'yu da yaklaşık 31.000 TL'ye yurt dışından getirip satan kişilerden bulabiliyorsunuz.
Aradaki farkı biraz daha düşürmeye çalışarak alabilirsiniz.
-
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Kendim bi’ deneyeceğim şansımı. -
PRO çıkış öncesi birsürü oyun Yükseltme alırken çıktıktan sonra çok azaldı bu durum
En azından kendi oyunlarına Yükseltme verebilir Sony
Uncharted 4 gibi oyunda bile yok -
Öyle oldu maalesef hocam.Önemsenmiyor sanırım artık :) yeni çıkacak oyunlar da görürüz nasipse anca -
Evet yeni çıkacak oyunlar direkt destekleyecek ama öncekilere de sağlam bir destek şart:))
GTA6 ve Death Stranding 2 çıkana kadar idare etsin en azından -
Orda ps5 pro ne kadardı bilginiz var mı acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X