Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (702. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 17 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14.203
Cevap
345
Favori
613.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ps5 pro 30. yıl özel seri almayı düşünüyorum, günlerdir aramadığım site kalmadı, üretildi diyor ancak hiçbiryerde satışı yok? Bu konuda bilgisi olan varmı? nasıl temin edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: devil_80

merhaba arkadaşlar, ps5 pro 30. yıl özel seri almayı düşünüyorum, günlerdir aramadığım site kalmadı, üretildi diyor ancak hiçbiryerde satışı yok? Bu konuda bilgisi olan varmı? nasıl temin edebilirim.

Selamlar, sarı site üzerinde ps5 pro kategorisine girip yüksek fiyata göre sıralarsanız görebilirsiniz. Ancak herhangi bir pazar yeri üzerinde satışı var mı bilmiyorum.

• devil_80 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de resmi olarak satışı hiç yapılmadı. Yurt dışından bulup almanız ya da yurt dışından satın alıp getiren ve burada ilana koymuş kişilerden almanız gerekiyor.
  • devil_80 kullanıcısına yanıt

Sadece 12300 adet üretildi hocam ve fiziki olarak raflarda satışa çıkmadı. Belirli ülkelerde sony kendi sitesi üzerinden ön sipariş ile sattı ve saniyeler içinde tükendi. Maalesef Türkiye bu ülkelerden biri değil.

Şuan bu ürünü almanın tek yolu ön sipariş ile almış ve satan birin bulmak. ebay gibi yerlerde 4-5 bin $ gibi rakamlara satılıyor. Türkiye'de bulması çok zor sahininden de 200bine satan birisi vardı ama oda satıldı.

Bu şekilde paket halinde satılıyor ama dediğim gibi para sorun değil desen bile Türkiye'den ulaşması neredeyse imkansız

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• neco6791 kullanıcısına yanıt

3 sene ps5 dik kullandım, PS5 pro yu dik kullanıyorum. Böyle bir durum olsa Sony mühendisleri ona göre dik kullanılmayacak şekilde dizayn ederlerdi. Kendi kendinizi boşuna takıntılı hale getiriyorsunuz. Bozulacağı varsa her şekilde bozuluyor merak etmeyin :) Keyfini çıkarın aletin. İyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fendur

3 sene ps5 dik kullandım, PS5 pro yu dik kullanıyorum. Böyle bir durum olsa Sony mühendisleri ona göre dik kullanılmayacak şekilde dizayn ederlerdi. Kendi kendinizi boşuna takıntılı hale getiriyorsunuz. Bozulacağı varsa her şekilde bozuluyor merak etmeyin :) Keyfini çıkarın aletin. İyi oyunlar.

aynen hocam şehir efsanesi gibi bişey zaten bu takıntı yapmaya gerek yok 👍🏻 Dik olarak tasarlarlanmış bir konsolu dik kullanmayın demek 😁

• Merhaba, ps5'ten ps5 pro'ya geçiş yaptım. Fakat bir sorun yaşıyorum. Daha önce ps5'te kullandığım 2 TB Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD'yi ps5 pro'ya taktığımda görmüyor. Ps5'i aynı ağ üzerinden aktarım yaptım ssd ile ilgili bir şey yapmadım. Bu konuda bir şey mi yapmam lazım ? Benzer sorunu yaşayan birisi var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• oguncburdur kullanıcısına yanıt

Çıkarıp uçunu üfleyip silip geri takın

• gowlet kullanıcısına yanıt

Miniledlerin de bildiğim kadar öyle acayip bir ömrü yok. Zaten artık TV leri sarf malzemesi olarak düşünmek lazım. Alıp kullanıyorsun ömrü bitiyor 5-6 seneye. Maalesef öyle, sıkıntı bize maliyeti normal ülkelere göre 2 katı gibi.

• fendur kullanıcısına yanıt
    Hocam alıp kullanıp atılan bir sarf malzemesine 70-100 bin verilir mi? Elbette her elektroniğin bir ömrü var. Bu kadar paraları vermişsen fiyatına göre hem görüntü kalitesi nispeten iyi hem de uzun ömürlü olmasını istersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 30 Aralık 2024; 12:47:21 >
  • oguncburdur kullanıcısına yanıt

Bu ürün Bendede Vardı Ps5den söküp Pcye takınca cihaz bozulmuş Firma bu modeli daha üretmiyormuş sağutucusuz Renegate ve sanında soğutucu blok verdiler

• Ekip hazır
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Sıkıntı zaten bize çok pahalıya geliyor hocam anlatmak istediğim bu. Bir de saatlik ömür gibi bir kavram var. Yani her kullandığında bu ömür azalıyor bunu da kabullenmek lazım. Eskiden bir tv alıp 10-20 sene sabah akşam kullanmak diye bir şey yok. Haberiniz olsun. İstersen 200 K ya al.

• fendur kullanıcısına yanıt

Mini ledlerin ömrü uzun diye biliyorum ben ama nerden çıkardınız çabuk bozulduğunu

• P3rF3cT55 kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğimi her şeyin ömrü vara getiriyorlar. Oysa ben hangisi daha uzun ömürlü ve OLED’e görüntü kalitesi olarak ne kadar yakın ve fiyat olarak OLED’e göre ne kadar hesaplı onu anlatmaya çalışıyorum. Konu parçalanmasın diye uzatmadım.
  • Şimdi satın aldım sonra tükendi ara ara stok girebilir Mediamarkt clup puanında kullanabiliyorsunuz ayrıca worlde 9 taksit yapti Bu ürün tam sana göre! Üstelik CLUB’a özel %10 puan kazandırıyor!

• oled konusuyla ilgili;

-ps5 pro konusundayız, oled gereksizse ve fiyatını hak etmiyorsa, ps5 pro hiç hak etmiyor. çünkü ps5 pro oyun deneyimine oled kadar etki edemiyor, hatta yanından bile geçemiyor.

-ses olsun diye boş boş tv açılan, karşısında insan olmasa bile her gün 16 saat tv'si açık tutulan bir ev için oled "asla" uygun bir tv türü değildir. ancak film/dizi/oyun için en iyi seçenek oledtir. hiçbir mini led ne keskinlikte, ne kontrastta, ne karartma performansında, ne de oyunlar için çok önemli olan tepki süresinde (response time) güncel bir oled'le başa çıkamaz. sadece parlaklıkta daha iyi olabilir, bu da gündüz aydınlık ortam kullanımında avantaj sağlar.

-evet oled panellerin saat bazında teorik bir ömürleri vardır ama mini led tvler de ölümsüz değiller. hiçbir elektronik cihazın 10 sene dayanma garantisi yoktur.

-oled de, üst model bir mini led de lüks tüketim ürünleridir. parası olan alır, olmayan alamaz. bu tip üst seviye ürünlerin satışında/tercihinde fakir edebiyatına yer yoktur.

mercedes'e binen adamı yolda çevirip: "buna ne gerek var, egea alsaydın keşke, değmez bu paralara" diye çıkışmıyorsanız, heves edip oled almak isteyene de, şu 3 günlük dünya'da en iyisini kullanmayı hak ettiğini düşünene de bir şey denemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 30 Aralık 2024; 14:4:32 >

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Garip bir oled muhabbeti oluştu Ps tarafında. Hakkını vermek için Oled lazım gibi absürt fikirler dolanıyor. Her cihaz Oled ile kullanılırsa görüntü daha güzel görünür çünkü bunu tv yapıyor. Switch'i de bağlasan daha güzel görünür, Xbox'ı da, Pc'yi de. İmkanı olan alsın kullansın ama zorunluluk gibi yansıtılması mantıklı değil. Ips monitör ile de kullanır isteyen. Hakkını da verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Aralık 2024; 13:42:47 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

doğrudur, "ps5 pro nun hakkını vermek için oled lazım" son derece sallamasyon bir argüman... oled, düz ps5'in oyun deneyimini de arttırır, pro'nun da arttırır, ps4'ün de, hatta ps3'ün de...

elbette bir zorunluluk yok; herkes maddi gücünün yettiğini alır kullanır, zaten her şeyde bu böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 30 Aralık 2024; 14:10:11 >
  • Ps3 Döneminde Plazmalarda Çok İyiydi Çok Güzel Görüntü kalitesi vardı LCD'ye Göre :)

• 
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.