Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (703. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14.200
Cevap
345
Favori
613.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black Myth: Wukong ~ PlayStation 5 Pro ❤️

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps5 proya kavuştuk (ithalatçı garantili) hiç dikkat etmemiştim kutuyu açarken ama cfi kodu 7019 sürümü imiş . Tam etiketi söktüm aklıma geldi . Cfi 7021 ile Çok bi fark yoksa (içindeki kablo bize uygun) kuracam makinayı yoksa iade ile uğraşacam :) ne dersiniz forumdaşlar

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi bende yaşadım 7020 benimde sanırım ama bölge kodu diyolardı onlara

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hiçbir fark yok, kullanabilirsiniz.

ayrıca şu alan arkadaşlar aldıkları yerleri neden yazmıyorlar anlamıyorum. bu, gizli bir bilgi mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 30 Aralık 2024; 13:59:33 >

Kodların hiç bir anlamı yok, devam kullanmaya.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Sahibinden aldım ben Japonya cihazı sadece dönüştürücü takıp kullanmaya başladım dün.

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Samsung 980pro biçimlendirme yaptığımda 6800mb okuma hızı değerini verdi. Bahsettiğim durum aktarma yaparken mb ların ilerlemesinden tahmini yazdıkim ve buda zaten yazma hızı oluyor. Yazma hızmı okuma hızından düşük olabilir 980 prolarda oluma 7bin, yazma hızı 5500 diye biliyorum.

• fendur kullanıcısına yanıt
    Mesut Çevikyoutube
    SİVAS, UYDU ÜRETİM MERKEZİ OLACAK! #GG Teknoloji ve Oyun
    https://www.youtube.com/watch?si=b5j60fgvPqiL7xbV&v=KroKGi1b7FU&feature=youtu.be

Mesut’u da pek tutmam referans vermekten pek hoşlanmam ama burada başlarda muhabbeti geçiyor. TV’ler aslında dayanıklı tüketim malları değil aslında. Bizde gereğinden çok pahallı, dünyada da sokağa atılacak miktarlarda olmasa da o teknolojiye erişebilirlik için bu fiyata bu dayanıklılık gibi bir şey çıkıyor. Şu anki durumda ömür olarak 5 yılı çok kolay aşabildiklerini söyleyemeyiz.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Ben de ondan bahsettim zaten. Fakat olayın özünü OLED mi MINILED mi dövere ceviren bir tayfa var. Programı izlememiştim ve de ben de mesut u referans almam ama uzmanları da aynı görüşte. Asıl sıkıntı bizim alım gücünüzle alakalı zaten. Ona da uzun uzun uzun bir süre yapacak bir şey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djkubi kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun, analog stickleri nereden aldınız? türkiyede yok PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• alpererez kullanıcısına yanıt

Amazon türkiyeye gönderirken almıştım. Şu anda yurtdışındada yok sanırım. Bence yeniden stok gelecektir.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Teşekkür ettim , ben aldığım yeri önceki mesajlarda yazmıştım hocam , fly technoloji :)

• bugün işteyim artık yarına kurarım sistemi :) size de hayırlı olsun

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Hocam bu görüntü performans modundan sanırırım PSSR kapalı ?? Oyun balanced ve ya kalite modunda PSSR kaynaklı shimmering sorunu var ışıklandırmada

• fendur kullanıcısına yanıt
    Zaten konsollara da bizde biçilen rol ortada. Fakir cihazlarıdır normalde. Şu tüketim döngüsünde ömürlük donanım mantığı maalesef uyamaz. Teknolojiyi getirebilmek için mecbur bir yerlerden kısmaları gerekir. Beklenilen dayanıklılık gelirse 2000 dolar bile kurtaramaz bir tv için. Her konuda böyle aslında bizde zara ürünlerinin etiketi ortada ama dünyada fast fashion diye geçen kullan at ürünler. 1 yıl sonra ürünler dökülüyor. Planlı eskitme durumu değil. Ucuza satabilmek için maaliyeti düşük tutma durumu. Tabi türkiyeden dünyayı anlamak zor.

• erimo E kullanıcısına yanıt

Valla o an hangi modda oynadığımı hatırlamıyorum hocam PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!  bazen dengeli moda bazende performans moduna alıyorum PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• the matrix Awakens demosu arıyorum. ücretli olarak alacağım, indirilebilir olması lazım

• MidCruyff kullanıcısına yanıt
    Sanırsam süreli olarak yayınlanan teknoloji demosuydu o. İndiremezsiniz sanırsam. Zamanında P.T.’de olduğu gibi yükleyip silmeyenlerde vardır sadece.

Ben zamanında satın alıp indirmemiştim. İndiremiyorum muyum? Şaka gibi…

Ömürlük diye bir şey hiçbir oyun platformunda yok artık. Konsol üreticileri de bunun farkında. Yakında daha kısa aralıklarla konsol üretme gibi yollara gireceklerini düşünüyorum. Ve evet konsollar bütçe ürünleri dışarda. Adam "Pc'ye 1500 dolar veremem kardeşim" deyip gidip 500 dolara konsol alıyor. Bütçe tarafında böyle bir gerekçeleri var. Tercih, konfor tercihi ayrı bir konu. Ama bizim gibi fiyatları olan ülkelerde ilk gerekçe patlıyor artık. Pro üstünden insanlara "paranız yok sizin" diye küçümseyen kaç kişi çıktı bu forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Aralık 2024; 16:24:5 >
  • 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.