< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 29 Aralık 2024; 16:35:35 > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (701. sayfa)
-
-
Philips çok modeli var pus83..86..89.. gibi bunlardan hangisi hangi yıl çıkan modeli net yazmıyor çoğu yerde
Uydu ve tv kullanımı için iyiyse Philips alınabilir o zaman
Bu attığım tv özelliklerinde 144hz gösteriyor, o kaliteyi verir mi merak ettim, fiyat olarak da baya iyi indirimi varwww.vatanbilgisayar.comPhilips Ambilight TV 55PUS8949 55" 139cm 4K UHD LED Dolby Atmos Titan OS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-55pus8949-55-139cm-4k-uhd-led-dolby-atmos-titan-os.html
-
Ben panel olarak Philips iyi demedim. Bakın görüntü kalitesi, panel olarak TCL çok iyi. Uydu yazılımı olarak Philips iyi dedim. -
Philips PUS serisi idare eder görüntü veriyor. PUS kullanıyordum 2 sene önce Philips 65” OLED’e geçtim düz ps5 bile deneyim olarak arşa çıktı. Pro için biçilmiş kaftan bence. 120Hz OLED olması çok iyi spider man’de akıyor görüntü. Amblight da var ses barı da televizyona entegre hissiyat 3 ken 10 oluyor. Yine olsa yine Philips alırım devam -
Kendim için alsam direkt Oled alırım sanırım
Philips ve LG dışında tv almam zaten
LGnin smart kumandası normal tv kullanımı için çok fark yaratıyor o yüzden bi adım önde görüyorum LGyi
Ama Philips PS için verdiği görüntü tam istediğim gibi
Ps6 dönemi artık nasipse oled geçerim,şuan için Pro + 4k LGtv fazlasıyla yetiyor bana -
Arkadaşlar tamam OLED paneller harikalar da uzun vadede sıkıntılılar. Ona en yakın görüntü kalitesini ve siyah ekranı Miniled - QLED’ler verebiliyor ve daha uzun ömürlüler. Fiyatı da baz alarak düşünmek gerekiyor. -
5 sene dayansa yeter, onu da dayanıyorlar zaten. şu 3 günlük dünya'da tv 10 sene dayansın diye de beklenmez. en iyisi neyse alınır, 5 sene keyfi alınır.
mini led'lerin iyisinin de fiyatları orta sınıf oled'den çok farklı değil. kaldı ki onlar da 10 sene dayanacak diye bir kaide yok. dayansa da önemi yok zaten.
her şeyde "fiyatı da düşünmek lazım" diye düşünürsek en iyi araba fiat egea o zaman:) bu arada ps5 pro konusundayız, o zaman bu mantıkla ps5 pro, ps5 varken dünya'nın en gereksiz şeyi.
tv işi bizim gibiler için keyiftir, lükstür, hobidir... yatırım hesabı yapılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Aralık 2024; 20:11:28 > -
Ülkemizde ev kurmak, dizmek, geçinmek, beslenmek zor şeyler. O yüzden genel olarak insanların bakış açısı verdiğin paraya göre maksimum verim almak. Gerisi tercih meselesi zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: gowlet
Ülkemizde ev kurmak, dizmek, geçinmek, beslenmek zor şeyler. O yüzden genel olarak insanların bakış açısı verdiğin paraya göre maksimum verim almak. Gerisi tercih meselesi zaten.o zaman bu mantıkla; geçinemeyen mini led de almasın, düz led alsın. (tercihen 3 sene garantili vestel, arçelik, grundig)
çünkü maksimum verimi led ile alır. sonuçta led tv, mini led'den daha fazla fiyat/perfomans ürünü. daha düşük fiyata aynı işi yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Aralık 2024; 20:16:25 > -
Yeni OLED'lerin, özellikle WOLED'lerin ömrü baya uzadı.
Şurada yazmıştım: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160039654
---------------
LED TV'ler de eskisi kadar uzun ömürlü değil. Mini-LED olanların arka ışığında binlerce LED var. Binlerce LED'le LCD panelin arasında Quantum Dot katmanı var. Kasaları da inceldi vb. Bunlar arıza ihtimalini arttırıyor.
Mesela Rtings'in longevity testinde, bozulan baya LED model var. Linki açınca, görüntü hatası veren Q60B fotoğrafı çıkıyor.
Tabi LED TV'ler arıza yaptığında onarım şansı olur. Panel değişimi de daha ucuza yapılır. Fakat dikkatli kullanılan bir OLED'in arıza verme ihtimali daha az olabilir. Sade yapısından dolayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Aralık 2024; 1:58:17 >
-
Oled ayrı dünya af9 kullanıyorum yine xf9005 tv de var eyer ışıklı ortamda gündüz kullanıyorsanız evet miniled idare edebilir gece karanlıkda film oyun icin oled şart oled ekranlı telefondan sonra led ekranlı telefonun basit gelmesi gibi -
Ps5 sahibi olsaydım pro dan önce oled alırdım dizi film herşey ps diyil ama tv herşey -
daha önce de yazdım;
ps5 + oled > ps5 pro + led tv
oled'i olmayan, ps5 pro'dan önce oled alsın. oyun keyfinize çok daha fazla katkı sağlar.
-
Hayır, ekstra tuşlara kombo atanamıyor sadece herhangi başka bir tuşu atayabiliyorsun
-
Bir bilgilendirme yapıcam, pro ya geçerken içindeki 2tb m.2 yi oyunlar ile birlikte direk takıp çalıştırmıştım. Daha önce yazıldımı görmedim, biçimlendirme yapmadan kullanınca oyunlardaki yüklemelerde bir yavaşlık söz konusuydu özellikle BG3 de iyicene fark ettim ps5 de oynarken bu kadar bekleme yapmıyordu. Aynı durum kardeşimin başına gelince anladık.
Taktıktan sonra biçimlendirme yapmak gerekiyormuş maalesef. İçine oyunları aktardığımda saniyede 1000mb hızla aktarım yaptı 1.3tb dosyayı pro daki ssd ye aktarmak 75dk sürdü, biçimlendirme sonrası saniyede sn 4000mb yazma hızına çıktı. Bende 1 aydır niye yavaş diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 30 Aralık 2024; 9:34:33 > -
Hocam söylediğiniz iyi oldu. 2TB M2 var yaklaşık 800GB oyun dolu. Onları cihaza taşıyıp tekrar M2’yi biçimlendirerek kullanayım. Söylemeseniz fark etmemiştim.. -
Dün itibariyle bende japonya cihazı alarak proya geçtim. LG oled tv kullanıyorum gerçekten baya farkettiriyor içinden çıkan hdmı kablo yerine daha önce aldığım iyi bi hdmı kablo kullanıyorum
-
Üstad Sizdeki NVME M2.SSD ne MArka Modeldi acaba 4000Mb/s değeri çok düşük bendeki modelde 6700/mbs çıkıyor Birde sizdeki NVME SSD Modelde Dram varmı Dramsiz Modelmi
-
Birde bir şey sormak istiyorum cfi 7000 falan olmasının ne gibi bi olayı var hiç bir şey anlamadım bu konudan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X