Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Shingo Yabuki Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.272
Cevap
347
Favori
616.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açmazlar 60 fps onların alışkanlık ve oyun motorlarından kaynaklı. Tüm animasyonlar vs. 60 fps üstünden yapılıyor.
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Niye olmasın? PS Plus kodu alıyordum birkaç adet yıllık taksitle ödüyordum.
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Bloodborne remastered’da benzer sebeplerden gelmediğini bir yerlerden okumuştum. Animasyon vs 30 fps’ye göre yapıldığından düz fps kilidini açtım düzeldi olmuyor. Daha derin bir çalışma gerektiriyor. O masrafa ve iş gücüne deyip değmeyeceğine bakacaklardır haliyle. Fs kervan yolda düzülür mantığından ilerlediğinden bitmiş bir davaya bir şey yapmalarını beklememek lazım.
  • gowlet kullanıcısına yanıt

plus olayı farklı para kod farklı hocam. siz plus üyeliği nerden kaça alıyorsunuz taksitle ? store fiyatına taksit imkansız. faiz komisyon ödiyeceğinize kredi kartının asgari ücretin ödersiniz daha kârlı olur.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Evet öyle. Dediklerim onda da 30 fps için böyle.

Evet hocam yanlış kelime kullanmışım. Elden ringin şu an rtx modu 30fps e kilitli, bunu 60 a çekerler demek istemiştim.

• oguzhangursoz123 O kullanıcısına yanıt
    Bu olabilir evet. Ama pek umutlu olmayın derim böyle şeyleri pek umursayan bir firma değil.
  • djkubi kullanıcısına yanıt

bu değil, doğrı kablo paugge hdmi 2.1

• Black Myth: Wukong | PlayStation 5 Pro

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Merhaba arkadaşlar. Oyunun PlayStation sürümünde Türkçe desteği ile ilgili güncelleme bilgisi olan var mı? Oyuna dönmek için bunu bekliyorum açıkcası.
  • Rockstar Games, GTA 6'nın PC, PlayStation ve Xbox'ta aynı anda piyasaya sürüleceğini doğruladı.

📌 Şirket, daha önceki kademeli sürüm stratejisini değiştiriyor.
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Kaynak nedir göremedim ben.

Biraz araştırdım da sanırım burada ki kaynağa çıkıyor. Ama çalışanların bu derecede bir bilgiyi direkt vereceklerini sanmıyorum. :)

"Rockstar'dan bir çalışan, The Philox'un kendisiyle iletişime geçtiğini e-posta yoluyla doğruladı."

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!the phılox → latest news
    Rockstar Confirms GTA 6 Will Launch on PC, PlayStation, and Xbox On Same Day
    https://thephilox.com/rockstar-confirms-gta-6-will-launch-on-pc-playstation-and-xbox-on-same-day/
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Şöyle mantıklı olabilir. Ben 2026'ya erteleneceğni düşünüyorum bu konudan bağımsız. Belki o vesileyle bunu da yapabilirler.

1 Yıllık PC geliştirme süreci de bu ertelemeye dahil olabilir dediğiniz gibi. Oyunun kırılma sıkıntısı da var bence ilk önce Konsollara çıkıp orada yeterince satışı yakaladıktan sonra PC kısmına çıkarması daha mantıklı geliyor. Ama Rockstar bu izlediği yol politika nasıl bilemiyoruz. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Square Enix FF ile bunun pişmanlığını yaşadığını açıkladı daha yeni. Kazancım düşüyor diye. Artık her yere aynı anda çıkaracağız dedi. İlk önce tek konsola gelmesi oyunu yapana değil, konsolu üretene fayda sağlıyor sadece. Ben olsam her yere aynı anda çıkarırım. BG3'de Denuvo yok hiçbir şey yok hemen kırıldı ama inanılmaz sattı. Gta 6 da böyle olacaktır. Bu olmasa da dediğim gibi ertelenecek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Ocak 2025; 13:2:35 >

Sonradan açıklama yapmışlardı satışlardan gayet memnunuz diye FF7 Rebirth için. Tabi bu yine Firmaların kendisine kalmış. Ama GTA 6 olayı farklı bir klasmana giriyor. FF7 ile bir tutmamak lazım. :) PC olayı ise 1 Yıl ara verilerek çıkarılabilir aynı RDR2'de olduğu gibi. herhangi bir kayıpları da olacağını zannetmiyorum nihayetinde. Adamlar hiç bir şey yapmadan PR'ına da yapıyorlar. :)

Erteleme 2026'ya sarkar ise PC'ye çıkışı 2027'yi bulacak gibi duruyor.

• Gözleriniz bayram etsin beyler 😍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 5 Ocak 2025; 14:17:25 >

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

sallamasyon.

R* çalışanı Hindistan haber & magazin sitesi Philox'a gizli bir e-mail atmış da, oyun pc'ye de aynı anda çıkacakmışmış. adamların sitesine girip, contact us'a bastım, mail adresi olarak gmail adresi vermişler. PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

bu cümleyi nereden aldınız, kim bu şekilde servis etti bilmiyorum ama haberin veriliş şekli bile "ben dezenformasyonum" diye bağırıyor. böyle bir şey olsa bunun adı sızıntı olur, buna "Rockstar doğruladı" denemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 15:39:2 >
  • 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.