|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (714. sayfa)
-
-
Bana yeteceğine inanıyorum ben de :)
Aleme bi giriş yapalım da öyle böyle belki daha sonra kendimizi 6'da veya sonraki yıllarda 6 proda bulurus... -
Ben de öyle düşünüyorum artık.. :) -
-
Ps5 Pro Üst seviye bir pc sisteme çok yakın bir görselleri sunabilmesi bence takdire şayandır.Başkaları neder ne düşünür bilemem.
-
PC'de RTGI çok fark getiriyor olabilir; fakat Yakışıklı'nın verdiği görüntülerde göze takılan bir eksik yok.
Yani o görüntülerin üstüne, daha ne eklenebilir dedirtiyor
Bu jenerasyonun öncekilerden farkı bu oldu. O yüzden, PS5 Pro akar
-
Stellar Blade Dev O Kadar İyi Gidiyor ki 311 Personelin Tamamına PS5 Pro ve 3.400 Dolar Bonus Verdi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Ocak 2025; 19:17:8 > -
-
Geliştirici gibi geliştirici adam adam yakışır jest dediğin böyle olur
-
Daha önce PS5'leri hediye etmişti. 2021 Yılında 260'a yakın PS5 vermişti geliştiricilerine. :)
"Shift Up CEO'su Hyung-Tae Kim, PlayStation fuarında Project Eve'in başarılı bir şekilde gösterilmesini, 260 çalışanının her biri için bir PS5 satın alarak kutladı."
-
Kojima reis baksında utansın bence
-
SQNY marka dualsense olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 6 Ocak 2025; 16:33:59 > -
Hocam bu kontrolcü doğrudan Microsoft tarafından değil de Hyperkin tarafından DualSense seven kullanıcılar için yapılan The Competitor isimli bir kontrolcü. Sanmıyorum ki Microsoft, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da sol analog kısmı aşağıda olan bir kontrolcü yapmaz.
IGNyoutubeGet your first look at Hyperkin's upcoming redesigned Competitor wired gamepad for Xbox Series X|S, Xbox One, and PC. If you prefer PS5's DualSense controller but want to play something on Xbox or PC, then this is probably going to be the controller for you. Hyperkin previously collaborated with Xbox on the resurrection of the original Xbox's Duke and Controller S gamepads for modern Xbox platforms. #HyperkinCompetitor #Xbox #Gaminghttps://www.youtube.com/watch?v=k6rko8BbWgw -
Bu işin sonu kart gücünden çok AI teknolojisine doğru kayıyor. En iyi yatırımı yapan kazanacak. Sony biraz geç katılsa da bu kervana ileriki süreçlerde eminim çok güzel görseller göreceğiz konsolda. PS4 ve PS5 arası geçiş muazzam bir farkla olmasa da performans modunu hayatımıza kattı. PS1-2-3-4 hepsinde 30fps kilit oynardık.
Ben konsoldan çok PS'den gelecek oyunları bekliyorum. Bol bol oyun yaptırsınlar, insanlar da keyif aldığı yerde oynasın. Bi Uncharted, bi Days Gone etkisini başka oyunda alamıyorum. Bitirdiğim oyun sayısı son bi kaç yılda en fazla 7-8'dir. Oynanacak 100'den fazla oyun birikti ama Uncharted'ı PC'de yeniden bitiriyorum. Artık yeni oyun bitireyim diye kendimi zorlamayı bıraktım keyif aldığım şeyi yapıp geçiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 6 Ocak 2025; 17:17:31 > -
CES 2025'de HDMI Version 2.2 Duyuruldu!!
• 12K Resolution, 12,288 By 6,480 Pixels, Or 80 MP At Up To 120 Frames Per Second.
• 96 Gbps Bandwidth.
• New Ultra 96 HDMI Branded Cables
• Next Gen Fixed Rate Link Signaling Technology, To Better Support Uncompressed Content At 4K 60 FPS Resolutions And Above.
• New Latency Indication Protocol (LIP) To Improve Audio And Data Synchronisation.
Çeviri :
• 12K Çözünürlük, 12.288 x 6.480 Piksel veya Saniyede 120 Kareye Kadar 80 MP
• 96 Gbps Bant Genişliği
• Yeni Ultra 96 HDMI Markalı Kablolar
• Yeni Nesil Sabit Oranlı Bağlantı Sinyalizasyon Teknolojisi, 4K 60 FPS Çözünürlüklerde ve Üzeri Sıkıştırılmamış İçeriği Daha İyi Desteklemek İçin
• Ses ve Veri Senkronizasyonunu İyileştirmek İçin Yeni Gecikme Gösterge Protokolü (LIP)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Ocak 2025; 18:55:2 >
-
Ps5 de ps5 pro neden optik girişi yok ps4 de vardı -
Şimdi tv’lerde tek portla başlar. Zamanla donanımlar buna uyumlu olur. 10. nesil donanımlar büyük ihtimal bunla gelecek. Ben de üst nesile donanım yenileme planım vardı. Denon avr+Tv, 2.2 girişlerinin olduğu modellerden geçiş yaparım -
Bende öyle düşünüyorum Yeni Nesil konsol ve donanımlarda 2.2 destekle çıkış yapacaklar gibi duruyor. TV'lerde ise artık bu özellikler dikkate alınarak seçim yapılacaktır bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Ocak 2025; 19:13:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X