|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (715. sayfa)
-
-
hocam optik mi kaldı artık eski teknoloji o çok kısıtlı ses desteği var. Bu yüzden çoğu güncel teknolojik cihazda kullanılmıyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Ocak 2025; 19:45:35 > -
Bahsettikleri yeni 4K Link Signaling tek başına yeter, Oled'de uncompressed görüntüyü ekstra ne kadar iyi işleyecek merak ettim, Paugge üretsin alıp takalım hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 6 Ocak 2025; 19:56:32 > -
Evet daha uyguna geliyor. 167 tl gibi bir fiyata almıştım ben 1 - 2 ay önce.
-
Yarın son günmüş. Miles Morales'i indirip alayım o zaman, teşekkürler hocam. -
Astro a50 var da bende optik girişi kullanamıyorum ne kadar eksisi olur ses bakımından
-
Kesinlikle katılıyorum Nasıl Nvidia DSSL ile 3.güncelleme ile oturtturduysa PSSR da zamanla oturup güzel performans verecektir Şu an bile yine AMD nin kendi FSR ından çok daha iyi performans veriyor görünür kalitesi olarak
-
Hepsiburada dan almıştım Premium üyelere kutusunu açmadığında 1 ay iade hakkı tanıyorlar
-
Üstadım sırf Wukong gazına gelip kart aldım Cahildim RT nin zevkine kandım :) Ama aldıktan sonra RTsiz çok karşılaştırma videosu izledim hepsinde PS5 Pro ile ultra ayarlarda çok bariz dramatik fark göremediğim için iade ettim kartı. Eğer imkanı olan var ise zahmet olmaz ise paylaşsın iki platformdan da… PC ve PS5 karşılaştırması adil olmaz çünkü PS5 Pro da yüksek netlik var bariz farkedilen. Yakışıklı nickli arkadaşın paylaştığı görüntülerinden dramatik olarak iyi ise aynı bölümlerden bir karşılaştırma rica ederiz sizden
-
Arkadaşlar televizyonum yerden 40-50 cm yükseklikte. Adam akıllı şöyle rahatça oturup ya da uzanıp konsolu oynayabileceğim bi koltuk tarzı bişey bulamadım. Kullandığınız ya da tavsiye edebileceğiniz bişey var mı? -
2,5 yıldır Lazboy kullanıyorum. Oturmayı pek sevmeyen beni saatlerce oturtabilen tek koltuk oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 7 Ocak 2025; 0:14:11 > -
Hocam var mı marka model?
Biraz araştırdım da karşıma çıkan paraları veremem Malesef. Bana daha makul bişey lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 7 Ocak 2025; 0:16:24 > -
Lazboy markası aslında. Türkiyede yatsan satıyor. Nora olanı tavsiye ederim. Hem daha az yer kaplıyor ve pinacle modelle aynı eahatlıkta.
www.yatsan.comRahat ve Konforlu La-Z-Boy Koltuk Modelleri, Fiyatları | Yatsanhttps://www.yatsan.com/d/lazboy-urunleri-9182?srsltid=AfmBOoopw3RkpABmnJ2rg4gK5GtChtkXVVXoAYFdYuhYE2HcTNKMKGn4
-
Yok hocam çok pahalı makul bişey lazım bana. -
Anlıyorum ama bir show room’da muhakkak deneyin -
Hocam isterse oturunca anadan doğmuş gibi yapsın o parayı verecek bütçem yok. -
Yok hocam bayiliğim yok sadece her yerde show room var dene diye söyledim. Okuyan başka arladaşlara da referans olabilir. Yoksa tabi bütçe meselesi -
lazyboyun abd'den getirttiğim 25 yıllık tv koltuğu var. bi o koltukta bayılmış gibi uyuya kalıyorum. daha iyisi yok marka olarak. ayaklık kısmı hala ilk günkü gibi çalışıyor. arada bi yağladım sadece eklemleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 7 Ocak 2025; 0:29:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X