Akşama göreceğiz yazarım sonucu. Bilgi paylaşan herkes e teşekkürler |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (720. sayfa)
-
-
Pek bir seçenek kalmıyor gibi. Ya bütçeyi iki katına çıkartacağım ya da başka bir formül bulacağım. Oled 809 baktım bu arada ve Philips severim. Salon tv ips Philips zaten. Hb üzerinden tek satıcı buldum 50 küsür fiyat vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wollfy31 -- 8 Ocak 2025; 14:38:33 > -
bende 42 809 var, tavsiye ederim. konsol için ideal bence. elimde 42c2 de olmasına rağmen 3 ay önce mediamarkt gece indiriminde 34'e almıştım, çok iyi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Ocak 2025; 14:28:6 > -
hocam direksiyonu 809 yaptık diyelim keşke 3 ay önce muhabbet etseydik. 3 ay ya yakın geçmiş bile değil. vatan fiyatı 49 bin küsür. tam tamına yüzde 47 fazla para ödeyerek almış olacağım. bir kez daha iğreniyorum bu ülkeden.
vatanbilgisayar stoklarına baktım izmir'de 5 yer var. ancak hepsine de teşhir yazıyor. teşhir ürünü alınır mı? ofisin yakınlarında basmane vatan var ama stok göstermiyor. bornova gösteriyor akşam uğranılabilir.
-
oled tv'yi/monitörü teşhir almayı düşünmem açıkçası.
size attığım lg monitör var 48 olan ona bakın bence... ama kullanımınız için büyük gelecekse o da olmaz tabii...
en olmadı 40 a o samsung 32'yi alın. 50k 42 ye vermek pek mantıklı değil.
-
Ekranlarda teşhir ürün alınmasını tavsiye etmem. -
-
iyi günlerde kullan hayırlı olsun 🙋🏻♂️
-
Keenetic Hopper DSL 3-4 metre solunda Hopper 3-4 metre karşısında bir duvar arkasında bütün her şey düzgün çekiyor.
Pro online oyunlarda inanılmaz donma yapıyor. Bunun çözümü yok mu? Kablo çekmek istemiyorum.
QN90D WI-FI beğenmiyordum. Pro TV'yi aratıyor hem 2.4 hem de 5ghz'de yapıyor. Youtube da benzer sorunu yaşayanlar var dediklerini denedim olmadı. -
Kablo olmazsa modem ve İnternet hızı farketmez hep kopma olur, kablo ile stabil tertemiz bağlantı alırsınız başka çözümü yok malesef -
Hayırlı olsun.Güzel bir ikili
-
Modem ile konsol arasına Sinyal güçlendirici alın.
-
Hocam yıllardır bu oyunu bekliyormuşsun gibi :) . -
Sinyal güçlendiriciyi mutfaktan alıp Router ile PS5 Pro arasına koydum. Ping gözle görülür değişmedi. Tek oynadığım online oyun olduğu için, oyunun serverda mı var yoksa konsol WI-FI mı problem çıkarıyor. Yorum yapamıyorum. Başka bir oyun indireceğim ama serverları sıkıntısız oyun öneriniz var mı?
Benim sıkıntı yaşadığım oyun Marvel Rivals
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 8 Ocak 2025; 19:51:25 > -
Teşhir ürün kafadan sildim. Oled tv lerde 42 ve 48 hiç tutmuyor sanırım. Hep 55 inç ile başlıyor modeller. Philips 48oled759 var… bilmiyorum tabi modeli. Sadece oled işte. -
quote:
Orijinalden alıntı: wollfy31
Teşhir ürün kafadan sildim. Oled tv lerde 42 ve 48 hiç tutmuyor sanırım. Hep 55 inç ile başlıyor modeller. Philips 48oled759 var… bilmiyorum tabi modeli. Sadece oled işte.o parayı 42 ya da 48 e vermek isteyen az, onun için daha az satılıyor.
-
42 ve 48 tutulmuyor. Daha önce LG C serisinde 42'' getiriyordu sonra getirmeyi bıraktı. LG C3 48'' ise 3-5 ay önceye kadar Vatan da 25 bin tl ye kadar düştü ve bu TV için bedava bir fiyattı bence. Ben de almıştım o dönem fakat bir süre sonra Samsung G80D 32'' Oled monitör e geçince sattım.
Ancak tekrar TV alsam 55'' alır Tv ünitesi + Tv koltuğu şeklinde bir setup yaparım. Şu an 32'' i masada kullandığımdan daha ideal oluyor benim için.
Oled tek seçenek de değil bu arada bence Samsung un 55 Qled 90D modelleri de çok iyi. Oled kadar iyi siyah veremese de parlaklık ve renk bakımından gayet başarılı cihazlar olduğunu düşünüyorum.
-
Multiplayer sadece call of duty arada oynuyorum onun harici başka bir çoklu oyuncu oynamıyorum.Call of duty warzone isterseniz bir deneyin.Ondada yaparsa tek çözüm kablo ile bağlantı yapmanız.
-
Çok mu belli ettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X