Bütün girişlerin 2,0 olduğu doğru Fakat yandaki 1. HDMI çıkışına takınca playstation da 4k hdr kullanılamaz 1080p hdr kullanılabilir diyor 2. HDMI a takınca 4k 60hz HDR desteği görünüyor sorun yok yani bu portta.! Yabancı forumlar da öyle yazıyor sadece 2/3 girişler 18 GBit/s aktarımı destekler diyor Baya ilginç aslında... Neyse sorunum kalmadı :) |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (722. sayfa)
-
-
Vize olmayan ülkelere gitsinler mesela Gürcistan ya da Dubai gayet makul oralarda da fiyatlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürün bedeli + gönderim ücreti 1056,63 TL yapıyor, bu da yaklaşık olarak 29 Euro'ya karşılık geliyor. Riskli bir tutar olduğu için aynı kapağın siyah rengini Temu üzerinden sipariş verdim bu hafta. Orada da minimum sepet tutarı muhabbeti olduğu için yanına bir şey daha eklemem gerekti. Gümrük ile ilgili bir durum yaşayıp yaşamayacağımı 2 hafta içinde göreceğim. Ürün elime ulaştığında fotoğraflarını paylaşırım.
-
Ps5 Pronun hakkını verecek tv önerisi olan var mı?
var, buyur;
lg tr55 İnç LG OLED evo AI C4 4K Smart TV 2024 - OLED55C46LA.APDZ | LG TRhttps://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled-evo/oled55c46la -
herhangi bir oled tv alırsanız ps3 ün bile hakkını daha fazla verebilir. ps5 pro'nun özel bir durumu yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Ocak 2025; 10:56:7 > -
bana bir hesap maliyet çıkartabilirmisin hocam izmirde oturuyorum ben makul fiyata pro almak istiyorum, şimdi burda elde getirip satanlar 30a satıyor bu fiyatı baz alalım. Ben izmirden dubai ye gideyim gezeyim ülke göreyim ucuza pro alayım istiyorum tabiki bunların hepsinin maliyeti 30 u geçmemesi lazım ki bir espirisi olsun!
hesaplamanızı bekliyorum 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
29000 TL’ye Yunanistan’dan getiren bir satıcıdan aldım dün. Yurtdışına gitmek şart değil artık çünkü ağız birliği yapıp 33’e sabit fiyat veren spotçular da mecburen 30 ve altına düşecektir.
Hayırlı olsun olcam. Yurt dışından gidip alma ya da eşine dostuna getirtme imkanı olmayanlar için gayet güzel rakam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biliyorum hocam da bazı arkadaşlar ısrarla yazıyor yurtdışına gidin gezin burdan ucuza alın diye 😁 ya ışınlanmayı buldular ya da ezbere konuşuyorlar
hayırlı olsun güzel fiyata almışsınız 👌🏻 elden 29-30a bulunuyor artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 9 Ocak 2025; 11:24:9 >
Cihazı ilk çıktığında 27.500 TL gibi bir rakama (vergi iadesi sonrası) satın alıp getirtmiştim Almanya'dan. Şu an yaklaşık 25.000 TL'ye mal edilebiliyor Amazon Almanya üzerinden.
Tam vergi iadesinin nasıl alınacağını anlatmıştım daha önce, dileyen yararlanabilir.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160006532
Eşi dostu Avrupa'dan gelecek olan var ise bu şekilde daha uyguna satın alınabilir. Uğraşmak istemeyenler için ise bence 29-30k rakamlar güzel, alınabilir getirenlerden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkür ederim, sağ olun.
Hayir yanlis hesap degil, ben ulke disina cikma konusunda,gezme ,yeme icme konusunda cekimser olanlar icin yazdim, gitmisken de Pro alinir her turlu..
Sinirda takilmiyorsun pro ile vs,ucaga bin,git gez,ye ic gel..
Mesajim farkli konu aslinda 😊😊
sanırım 27+3 maks 27 euro alıyorsun kargo bedeli eğer yazılmamış ise 3 euro ekliyor gümrük 30 oluyor maks
-
bana göre güncel durum şu şekilde;
-yurtdışına gitmişken alınır ama vergi iadesiyle mantıklı olabilir. 26-27 seviyesi.
-İstanbul'da herkesin bildiği iyi-kötü garanti verebilen 2-3 spotçu var; bunların fiyatları 32,5 seviyesine düştü. y.dışından vergi iadesiz 29 a almak yerine bunlar da bir alternatif olabilir.
-dist. garantili 50k zaten saçma-sapan bir fiyat, alınmaz. çünkü garanti 20k etmez.
-elden 31-32'ye satandan da zaten alınmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Ocak 2025; 14:51:46 > -
Hocam hayırlı olsun. nereden kaça aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydange -- 9 Ocak 2025; 16:56:32 > -
-
prodaşlar, bu ara oled konusuna taktığımı biliyorsunuz. dün gece samsung 32 g8 monitörü çekecektim hb üzerinden (37.8k). oyuna daldım o an. sepette kalmış unutmuşum. böğön bakim dedim, sepette yoktu demekki satılmış... hay şansımı eşekler depsin ve kovalasın. crt monitörümde oynayacam lan.
kimdi o la, buralarda mı? iki çift lafım var. kardeş o benim hakkım ilk ben sepete attım. kargoyu bana yönlendir...
-
Kesinlikle katiliyorum..Bu arada Makedonya Sony magazasi bana israrla Turkiye'de gececegini ustune basa basa 1 senelik garanti belgesi verdi..Asli nedir bilemem de ? Emin tavirlarla verdi garanti belgesini..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X