Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (721. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.447
Cevap
349
Favori
625.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yukarılardaki paylaştığım monitör g80D ise ben de ilk olarak bunu alayım mı diye buraya yazmıştım. parlaklık ve hdr farklarından dolayı oled tv önerildi. ben de o çerçevede araştırıyordum. samsung 32 için kullanıcı olarak gördüğün avantaj ve dezavantaj olarak söyleyebileceğin bir şey var mı? parlaklık 250 nitmiş mesela. "kağıt üzerinde" benim için çok eksi gözüküyor.

https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g8-g80sd-32-inch-240hz-oled-uhd-ls32dg802suxuf/

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Bende çok beğendim 2 defa bitirdim ama hesabı satmıştım. Geriye alacağım yakında Türkçe oynamak lazım .
  • shunter kullanıcısına yanıt

Kesinlikle hocam Türkçe altyazılı oynamanın keyfi bir başka 😇👍

• Evde Cat 5 kablo buldum sorun çözüldü. KabelDirekt marka, TV ve Pro için Amazondan 2 tane Cat 6 geçtim. PS5 Slim WI-FI modülü daha kaliteliydi. Aynı şekilde eski TV WI-FI'da daha iyiydi.

TV'de konsol'da 2024 de çıkmış cihazlar olarak, düzgün WI-FI kalitesi verememesi tam anlamıyla rezillik.
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok memnunum genel olarak ama memnun olmayanlarda var özellikle parlaklıkla ilgili. Belki de kullanılan odanın ne kadar gün ışığı aldığıyla ilgili bir durum olabilir. Ben nispeten loş bir ortamda kullanıyorum ve oldukça tatmin edici.

Tek dezavantajı üzerindeki hoperlorlerin çok iyi olmaması ama zaten TV tarafında da çok üst düzey bir tv almadıkça hoperlorler çok iyi olmuyor. Samsung 90D serisi olması lazım ki hoperlor iyi olsun.

Ancak şunu da ekleyeyim ben çok uygun fiyata aldım. 40-45k vermezdim normalde. 55k civarına samsung Q5590D alır geçerdim..
  • p1azma P kullanıcısına yanıt
    Bulgaristanın neresinden aldınız acaba ? İyi oyunlar dilerim
    Hayırlı olsun, bizde inş pazar günü kavuşcaz bg den cihaza.
  • nier kullanıcısına yanıt

Ben Makedonya'ya gittim mesela..Vize yok oraya..Ucak biletini 3 ay onceden almistim..Gidis donus 3500 tl'ye..

Otel 2500 tl kahvalti dahil..4 yildiz otel..

Cuma gittim, pazar sabah dondum..Yedim ictim gezdim bol bol 3000 tl'de oyle tuttu..Toplam.9000 Masrafim olmus..

29.000 Tl'ye gitmisken Pro aldim..38.000 Tl'ye mal oldu..

Sonuc ? 50.000 Tl fiyatina 12.000 tl kar'dayim ...Hem de yeni bir ulke gormus oldum..Ha bu arada Kosova'ya da gectim gunubirlik..2 ulke gormus oldum..

Her ulke vize istemiyor mantigiyla hareket etmek lazim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 9 Ocak 2025; 0:1:38 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

hocam yanlış hesap senin 38 bine mâl ettiğin konsolu burada 30bine satıyorlar. Yani 8 bin lira fazla vermiş oldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 9 Ocak 2025; 0:14:15 >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Tamam da adam ülke gördüm diyor. Kaldım yedim içtim diyor. Anlatmaya çalıştığı Türkiye versiyonundan daha kârlı halde gelmiş olduğu. Ana fikre odaklanmaktan çok başka başka şeyler arıyorsunuz.
  • gowlet kullanıcısına yanıt

yediği içtiği gezdiği için +8 bin lira harcamış hocam zaten konsol ile bir alakası yok bunun. arkadaşın aldığı konsolun fiyatı burada 30bin lira ama o hesaplarken 50 bin diye hesaplıyor yaptığı hata bu.

Burda bir çok arkadaş konsol almak istiyor takip ediyor bu konuyu o kişileri yanlış yönlendirmemek lazım yurtdışına git gez konsol al, burdan daha ucuza gelir diye bir şey yok.

daha öncede yazdığım gibi şu an konsol almak için yurtdışına gitmek çok pahalıya gelir. Ama daha önceden planlanmış iş ve tatil planın varsa gitmişken alayım dersen anca öyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 9 Ocak 2025; 8:43:25 >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Tamam işte adam buna yönelik paylaşmış zaten ben görmüyorum illede yurt dışına gidip kendiniz alın dediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetatakan

Bulgaristanın neresinden aldınız acaba ? İyi oyunlar dilerim

Technopolis mağzaları var aynı yerden online da alabilirsiniz.

Online için plesio.bg de var

ilk önerdiğim buranın vatan bil. gibi düşünün

• KenanK89 kullanıcısına yanıt

İyi oyunlar şimdiden

Benim Bg den almamım avantajı sorun çıkması durumunda bg de garantiye verme kolaylığımın olması

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

HDMI 2 ye takınca sorun çözüldü

4k 60hz ve HDR ile oynamaya devam  

Teşekkürler

• Enigmatical kullanıcısına yanıt

Kullanılan wifi chipset ile alakalı bir mevzu haklısınız tambir kepazelik,kimi zaman yeni olması bir şeyleri daha iyi yapmaya yetmiyor.

Benim odamda wifi routuer modem tüm cihazlarla birlikte olmasına karşın kablo ile bağlı kullanmayı tercih ediyorum.

Sony xf9005 tüm hdmı portlar hdmı 2.0 desteklidir.Hangisine takıldığı farketmeksizin hepsinde 4k hdr 60hz desteği vardır.

• iskender86 kullanıcısına yanıt

ürün + kargo bedeli max 27 € olması lazım sizin almak istediğiniz üründe 29€ oluyor gümrüğe takılır ek masraf çıkar

• 
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.