42 ve 48 inç TV'leri düşün hocam. TV'ler, max nit verirken, görüntünün geri kalanını parlak tutma konusunda iyiler. Ayrıca, HDR ton haritalamayı daha iyi yapıyorlar. Philips 809 gibi modeller de, monitörlerden iyidir. LG - Sam şart değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (719. sayfa)
-
-
-
bir kaç videoya denk geldim baya güzel görünüyor.
-
Oynamanızı öneririm hocam uzun zamandır böyle başından kalkamadığım bir oyun oynamamıştım Ama oyun biraz zor ona göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Bu oyundan sık sık görsel paylaşıyorsunuz o yüzden size sorayım dedim. Bu oyun da şu Souls-like dedikleri türden mi? Auto-save yapıyor mu?
-
Merhaba arkadaşlar
XF9005 e HDMİ 4 portundan playstation 5 Pro bağladım
4k hdr vermiyor
hdmi 4 girişinden hdr yi 1080 olarak veriyor
4k hdr için ps5 i hangi portlardan kullanmam gerekiyor?
destekler umarım
Teşekkürler
-
Hocam tvnin hdmi slotlarinin uzerinde muhtemelen yazar onlari kontrol edin..hdmi 2.1 yada 4k@120hz bu iki ibareden biri olan slota takin..
Merhabalar hocam. Diğer souls oyunları kadar zor değil ama souls-like türü diyebilirim. Çünkü mantık aynı. Ama diğer souls oyunlarına göre oynanış grafik ve sinematik sahneler olarak Sony özel oyunlarına çok yakın. Auto save yapıyor. Mesela bir sağlık ilacı kullandınız o an kaydediyor. Oyundan girip çıksanız bile o sağlık ilacı artık kullanılmış olarak görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 8 Ocak 2025; 11:24:13 >
sanırım 2018 model tv bu hdmi 2.1 yoktur. konsol ayarlarından RGB aralığını SINIRLI olarak değiştirin bu şekilde 4k hdr alabilirsiniz
Sırf konsol almak için değil ama gezmek için gidip yanında aldığınızda tadından yenmiyor hocam. 25k fazla vereceğime dediğin gibi adam gibi tatilimi de yaparım.
-
Doğru 2018
HDMI 2 ve 3 18Gbps hızı destekliyormuş
akşam portu değiştirip deneyeceğim
olmaz ise sizin dediğinize bakacağım teşekkürler
-
xf9005'te 2 ve 3 nolu portlar enhanced portlardır. bunlara takacaksınız.
-
Akşama artık :)
-
rgb aralığı sınırlı veya otomatikte olmalı sizin tv için Tam olarak ayarlandıysa hdmi 2 ve 3 taksanız bile 4k hdr açtırmaz hocam. Bu dediğim ayarı hiç değiştirmediyseniz otomatik seçili olarak geliyor zaten konsol. hdmi portu değiştirince sorununuz çözülecek büyük ihtimal 👍🏻
Anladım teşekkürler. Öyle ölünce baştan yada en son checkpoint'ten başla gibi bir mevzu yok o zaman, teşekkürler. O tarz oyunları beceremiyorum çünkü. Oyunu istek listeme aldım önümüzdeki ay başı Pro cihazım gelince ilk bu oyunla başlarım nasipse.
-
İstediğiniz yerde kaydetme olayı yok hocam yanlış anlaşılma olmasın Bu oyunda da belli yerlerde kayıt yerleri var ölürseniz ordan başlıyorsunuz. Ama diğer souls oyunları kadar zor değil gözünüz korkmasın
-
Hayırlı olsun, güle güle kullan konsolu dostum.
-
Hocam tv nin hangi hdmi taktıysanız tv den o hdmi ayarını acın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X