Kendileri kaybeder baktığında. Artık Dünya dijital, elimizin altında internet var. Ne nerede biliyoruz. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (718. sayfa)
-
-
playstation 5 dijital fat kasamı ve 28 ınc 4k120hz monitörümü satıp yerine oled monitör alma gibi bir düşünceye kapıldım. baktığım ürün oledler içinde f/p sanırım ama oled lan. oled olsun bizim olsun denilebilir mi? yoksa başka seçenek başka öneri başka düşünce var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wollfy31 -- 7 Ocak 2025; 21:59:46 > -
fiyatı da düşününce en makulü bu.
ben monitör olarak 42 oled kullanıyorum ama 32 alacak olsam adresim bu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Ocak 2025; 22:8:54 > -
Hocam alan kısıtlaması veya yüksek Hz ihtiyacı yoksa, Oled monitör yerine Oled Tv öneririm. Tv'lerin Hdr desteği daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Ocak 2025; 22:35:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel tercih ama yer ve imkan varsa LG 48 oledleri öneririm tvler konsollar için çok daha iyi oluyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler hedefinizi kırmak istemem ben de PS5 Pro kullanıcısıyım ve bu oyunun grafiklerinin PS5 proda da çok iyi düşünmemem rağmen teknik olarak RT yok. Sadece yansıma efekti verilmiş Teknik karşılaştırmalarında çok net RT yok yazıyor her sitede
RT aramıyorum öyle bir hevesim de yok. Arkadaş yanlış biliyordu onu düzelttim ben. RT desteğini yapımcı sunmamış olabilir ama PS5 Pro’da RT mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda Rt yok diye bir şey yok. Lumen hep aktif. Hardware Rt ayrı. Lumen var yani Ps versiyonunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Ocak 2025; 23:38:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düzeltme için teşekkürler hardware RT yani full özellikli(ışık kaynağının doğru şekilde yansıması, gölgelerin daha iyi olması vb.) RT yok daha doğru olur Ama belirttiğiniz şekilde bir Rt (Lumen olarak) mevcut olabilir.
Lumen de ilgili bölümde bir deneyebilir misiniz ? RT açıktaki sağdaki görüntüyü nasıl veriyor PS5 Pro merak ettim. O bölüme gelecek sabır olmadığı için kusura bakmayın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erimo -- 7 Ocak 2025; 23:59:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hayır, maalesef böyle bir şey var hocam.
ben varsayımda bulunmuyorum, "öyle olsaydı böyle olsaydı" yazmıyorum ya da olasılık teorilerimi sizlerle paylaşmıyorum. mevcut, gerçek ve şu anda geçerli olan duruma göre yorum yapıyorum. asıl soru ve cevabı çok net:
"gta 6 pc'ye konsollarla aynı anda çıkacak mı?"
-resmi açıklamaya göre hayır.
demek ki sektör, halen konsollar üzerinden ilerliyor. bunun tartışmasına bile girmem.
2 sene sonra, 5 sene sonra, 20 sene, 30 sene sonra başka bir durum oluşur ona göre yorum yaparız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Ocak 2025; 0:34:33 > -
Tv önerilmiş. Ben de bütçenize yakın lg c3 tavsiye edebilirim sizin bütçenize yakın bir şeyler çıkması gerekiyor. Biraz deşmek lazım.
büyük bir şey isterse şu da var: @wollfy31
mediamarktLG UltraGear 48GQ900-B 48" 138Hz 0.1ms Gsync FreeSync HDR10 UHD 4K OLED Gaming Monitor Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-ultragear-48gq900-b-48-138hz-01ms-gsync-freesync-hdr10-uhd-4k-oled-gaming-monitor-1234249.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Ocak 2025; 0:37:21 > -
Türkiyeden Ps5 Pro alacak arkadaşlar yurtdışına bilet alıp hem gezin hem Ps5 Pro sahibi olun. 27.000 TL’ye satın aldım getirdim. Kalan paraylada tatilinizin keyfini çıkarın :) Yıllardır yurtdışından cihaz alıyorum hiç problem yaşamadım. Bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor tabii tamamen şans işi. Yaşarsam bi tur daha yurtdışına gider garantiye verir takılırım heralde :)
İnsanlar vize alamıyor nasıl çıkacaklar?
bu yazdığınızda şehir efsanesi hocam konsol almak için yurtdışına çıkılmaz çok pahalıya gelir.
iş seyahati veya tatil planınız varsa gitmişken konsol alınabilir ama durduk yere gideyim ucuza konsol alayım diye bir şey yok.
Odamda kullanacağım için alan kısıtlamam var maalesef. Sadece ps5 pro olacak arada da switch ve rog Ally dock ile bağlarım o kadar. Tv olarak hiç kullanmayacağım. Ancak hdr seviyesi daha iyi dendi bunu göz ardı etmek istemiyorum ama fiyat skalası çok açılıyor o zaman
Sonunda kavuştum
Cihazı Bulgaristan'dan aldım. 29 a geldi
-
Hayırlı olsun hocam, keyifli oyunlar dilerim.
-
Wukong'u kastetmiş. Wukong'un Pro sürümünde RT yok.
Yani RTGI ve RTAO yok. Yansımalarda ise, UE5 Lumen sayesinde RT'ye yakın görünebilir. Klasik SSR ve RT arası bir görüntü vardır. Software RT gibi.
Bende samnsung oled g6 360hz serisi var. Efsane monitörler. Bütçen varsa muhakkak oled al. İps tn va falan yanında çocuk oyuncağı kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X