|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (717. sayfa)
-
-
PlayStation Portal : 199,99 USD | 219,99 EURO
Pulse Explore : 199,99 ABD Doları | 219,99 EURO
Pulse Elite : 149,99 ABD Doları | 149,99 EURO
DualSense Edge : 199,99 USD | 219,99 EURO
Yeni Midnight Black koleksiyonu 20 Şubat 2025'te piyasaya sürülecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 7 Ocak 2025; 17:10:46 >
-
pc aldı yürüdü ya konsol tarafı çok güçsüz kaldık :( -
Seneye de PS6 çıkarırlar önemli değil o
Oyun yok böyle giderse konsol devam etmenin anlamı kalmayacak
Kalitesiz oyunlarda 8k 200fps verse ne olacak -
fark etmez; 5090'ı olan adamın bile 1-1,5 sene içinde gta 6 çıkınca mecburen ps5'i ya da xbox'ı olmak zorunda.
exc. oyunlar da hala 2-4 sene arası gecikmeli çıkıyor. dolayısıyla olay hala konsol ekseninde ilerliyor.
ben de pc'mi hep güncel tutan birisiyim ama böyle de bir durum var.
-
Biraz daha bütçeyi artırıp Philips 759 oled alabilirsiniz. Oled baya fark ettiriyor.quote:
Orijinalden alıntı: Monster1912Arkadaşlar PS5 pro için bu televizyonu düşünüyorum bütçe bu kadar 35.000 TL civarında, alternatifi olan var mı ya da kullanan var mı?
www.hepsiburada.comPhilips 65PUS8949 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatıhttps://app.hb.biz/hlGsb90DubAd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 7 Ocak 2025; 18:10:31 >
-
Mesele sadece güçten ibaret olsaydı.PC ve Konsola çıkan oyunlar arası görsel kalite gece ile gündüz gibi bir fark olurdu.
-
2 yıl dolunca üzerine su içiyorsun maalesef. Benim 2.5 sene sonra bozuldu, swap için verdikleri fiyat sıfır kutulu, ithalatçı garantili konsoldan fazlaydı.
30 yerine 34 verilip garantili alınır yine de. Yurtdışı tax free alma imkanı varsa, o da yapılır.
Yine söylüyorum, 30 yerine 34 diyorum ben. 50 demiyorum. 50 verip ben de almam.
-
Türkiye forumunda 15'e aldım da yazılmaz ama :) O zaman 400 küsür dolara aldım şu eyalette der değil mi?
-
Forumdaki İzmirli arkadaşların yorumları üzerine listeye kattım orayı. Düzgün çalışıyorlar anladığım kadarıyla. Khalkedon da, Kahraman da bozulan yerine direk sıfır verdiler.
-
hocam şimdi insanların tatmin eşikleri çok değişik. adam konsol almaya gidiyor, dükkan sahibi çay ısmarlıyor, güler yüz gösteriyor, sonra da: "emrah abi çok iyi bi abi, çok memnunum, konsollarımı hep ordan alacağım, emrah abi için canımı veririm" etkisi oluşabiliyor.
ben burayı tanımıyorum, sadece ismini biliyorum ama örn. khalkedon veya kahraman gibi iyi referansları varsa izmirli olarak bilmek istemiştim sadece... hiç araştırmamıştım, biraz araştırayım bakayım.
bu arada ps5 pro'ya kahraman 32,5 derken, emrah 34,5 yazmış. biraz zor gibi sanki onun işi:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Ocak 2025; 18:57:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MacGyver.hocam şimdi insanların tatmin eşikleri çok değişik. adam konsol almaya gidiyor, dükkan sahibi çay ısmarlıyor, güler yüz gösteriyor, sonra da: "emrah abi çok iyi bi abi, çok memnunum, konsollarımı hep ordan alacağım, emrah abi için canımı veririm" etkisi oluşabiliyor.
ben burayı tanımıyorum, sadece ismini biliyorum ama örn. khalkedon veya kahraman gibi iyi referansları varsa izmirli olarak bilmek istemiştim sadece... hiç araştırmamıştım, biraz araştırayım bakayım.
bu arada ps5 pro'ya kahraman 32,5 derken, emrah 34,5 yazmış. biraz zor gibi sanki onun işi:)
Katılıyorum. İnsanların gördüğü ilgi de fikirlerini değiştiriyor. Ben Pro alacak olsam, direk Kahraman'a giderim. Bana yürüyerek 10 dk Kadıköy iskele ancak başka bir şehirde otursam, fikrim farklı olabilir.
İstanbul'un iş hacmi ile de alakalı o konu. Katılıyorum.
-
izmirde güvenilir yerlerden emrah elektironik ve buna çok yakın birde uğur elektironik var 30+ yıllık eski mekanlar bunlar aynı yerdeler yıllardır. fiyat olarak istanbuldan pahalı olmaları normal ama güven konusunda sıkıntı yaşatmazlar. Bende yazın drift olan dualsense kolu yaptırdım emrah'a ücretsiz kargo ile gönderdim analog değişimi yapıp aynı gün kargoya verdiler. 300 lira analog değişimi ve dönüş kargo parası ödedim
-
İstanbul’da tamir için en güvenilir Sony servisi hangisidir ? -
Nasıl RT yok? RT yok derken oyunda mı desteklemiyor demek istiyorsun? PS5 Pro’da RT var. -
Hocam maalesef böyle bir şey yok. 2 yıl önce insanlara gow last of us pcye çıkacak deseydin sana el hareketi çekerlerdi. Hepsi çıktı.
2 sene sonra bütün oyunların pc ile aynı anda konsola çıkmayacağının garantisi yok. Çünkü pcye çıkardıkları oyunları oyunub hypeı geçmişken çıkarıp tam fiyattan çıkardılar. Kaç satabilir ki? Ama oyubu doğrudan her yere aynı anda çıkarırsa emin ol 10kat fazla satacak.
-
Oyun desteklemiyor zannediyordum ama destekliyormuş bir arkadaş söyledi sağolsun hocam
-
Doğru söylüyorsun byvolcan. En azından bilindik, tamir yapabilen adamlar bunlar.
-
Yetkili servis olarak soruyorsanız daha önce araştırdığımda Beşiktaş'taki Mekel için olumlu güzel yorumlar vardı.
www.mekel.com.trSONY Yetkili Servisi - Mekel Elektronik - İstanbul | Nişantaşı | Şişli | Maçka | Beşiktaş | Levent | Sarıyerhttp://www.mekel.com.tr -
geçen ay quest 3 alacaktım. açtım izmir'den bir dükkana, "istanbul'da 19k ya veriyor birisi, akşamüstü sizin dükkana gelsem alsam kaça alırım?" dedim, bana 22k dedi. ama dedim ist.da 19k'ya veriyorlar, bana "doğrudur" dedi.
ertesi gün 19k'ya istanbul'dan asya elektronik'ten aldım.
izmir'deki esnaf böyle. nato kafa, nato mermer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Ocak 2025; 21:14:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X