Bu oyunun kesinlikle en yüksek detay seviyesinde oynanması lazım. PC'de meraktan low yaptım, çözünürlük 720p. Bildiğin çamur gibi oldu. O şekilde 2 saat oynamam. Artık oyun oynarken ara ara durup yapımcının oyunu ne güzel yaptığına bile bakıyorum. Kimse gereksiz demesin PS5 PRO şart. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (712. sayfa)
-
-
Gta 6 yı erteleye erteleye PS6 nın çıkışına yakın tutacaklar.
-
3 yıla kadar PS6 çıkmaz öyle bir erteleme mümkün değil, olsa zaten kendileri çıkıp açıklardı -
Bu en yüksek detay seviyesinde değil ki. Pc'nin Ultra ayarlarına yakın değil. Olmaması normal zaten de böyle sanıldığı için belirttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Ocak 2025; 19:7:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84Bu oyunun kesinlikle en yüksek detay seviyesinde oynanması lazım. PC'de meraktan low yaptım, çözünürlük 720p. Bildiğin çamur gibi oldu. O şekilde 2 saat oynamam. Artık oyun oynarken ara ara durup yapımcının oyunu ne güzel yaptığına bile bakıyorum. Kimse gereksiz demesin PS5 PRO şart.
hocam; ps5 wukong'u 720p, low'da oynatmadığı gibi, ps5 pro da yakışıklı arkadaşımızın ısrarla paylaştığı ss'lerden de görüldüğü üzere pc'nin yanına bile yaklaşamıyor...
dolayısıyla neye göre ps5 pro şart anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 21:4:13 > -
Ben güzele güzel demem güzel oyun benim olmadıkça -
Arkadaşlar selamlar.. 15 yıldır PS hayalim var ama bir türlü sıra gelmedi.. bu aralar niyetliyim.. ama okumama izlememe rağmen kararsız kaldım.. hangi ps5 modelini almam gerektiğini..
Pro gereksiz pahalı gibi duruyor şu an ama geleceği yakalayabilmesi bakımından avantajları var gibi.. aslında pro alıp geçesim var ama..
Ps5 pro almazsam daha altta olan hangi 5 modelini almam lazım? Slim var, bir de sürücülü modeli var sanırım? Hangisi daha anlamlı, kaçırdığım model var mı? Ne tavsiye edersiniz?
Destek için şimdiden teşekkür ederim. -
PlayStation 5 Pro' nun fiyatı 700 dolar hatırlatırım.. 700 dolarlık bir PC' de bu görüntüden daha yüksek grafiklerle oynayacağınızı mı zannediyorsunuz hocam
Sadece iyi bir ekran kartı alayım desen zaten 700 dolar civarında
-
quote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLIIPlayStation 5 Pro' nun fiyatı 700 dolar hatırlatırım.. 700 dolarlık bir PC' de bu görüntüden daha yüksek grafiklerle oynayacağınızı mı zannediyorsunuz hocam
Sadece iyi bir ekran kartı alayım desen zaten 700 dolar civarında
bu ezberden yazılmış argüman güzelmiş ama;
söz konusu fiyatların bu konuyla ya da benim yaptığım tespitle alakası nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 22:3:32 > -
Hocam kendi yazdığınız mesajdan haberiniz yok galiba. PC ile kıyaslanamaz demişsiniz. 700 dolarlık bir PC ile kıyaslamak var birde ultra güçlü PC ile kıyaslamak var. 700 dolarlık bir PC ile kıyaslarsanız daha üstün bir grafik vereceğini zannetmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLIIHocam kendi yazdığınız mesajdan haberiniz yok galiba. PC ile kıyaslanamaz demişsiniz. 700 dolarlık bir PC ile kıyaslamak var birde ultra güçlü PC ile kıyaslamak var. 700 dolarlık bir PC ile kıyaslarsanız daha üstün bir grafik vereceğini zannetmiyorum.
- arkadaş ps5 yerine ps5 pro şart demiş.
- gerekçe olarak da; pc'de oyunun çok iyi göründüğünü, grafikleri 720p low'a aldığında çok fark olduğunu belirtmiş.
burada yaptığı "yönlendirme" ps5 in 720p low ayarında gibiymiş oynattığı, ps5 pro'nun ise çok daha iyi görüntü vereceği şeklinde... çünkü pc'sinde oyun yüksek ayarlarda çok iyi görünüyormuş. (ps5 pro ile bu durumun alakası nedir?)
peki ben ne dedim? ps5 pro nun bu oyundaki performansıyla pc'nin ne alakası var dedim.
-fiyat yorumu yaptım mı? hayır.
-ps5 pro alınmaz dedim mi? hayır.
-pc varken ps5 pro gereksiz dedim mi? hayır.
-canım isterse fiyattan bağımsız olarak pc ile ps5 pro'yu kıyaslayabilir miyim? evet.
o zaman ne diye ezberden savunmalarınızı bana yazıyorsunuz hocam?
yazdığınız şeyin arkadaşın mesajıyla, benim mesajımın çıkış noktasıyla, tartıştığımız konuyla ne alakası var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 22:16:8 >
-
Burası ps5 pro konusu değil mi neden adamlar gelip cihazı kötüleyip pc daha iyi oynatmıyor muhabbeti yapiliyor . Güzel kardeşim ben konsol ile oyun oynamayı seviyorum . Koltuğuma yayılıp tvde oynuyorum . 700 dolarlık konsolun görüntü kalitesi ile sadece ekran kartı parasına satılan konsolla pcyi kıyaslamayın arkadaşlar yeter artık ya . Bu konuya girip cihazla ilgili bilgi almak istiyorum fakat sürekli kıyaslama -
Zaten fiyat konusu bizim ülkede geçerli değil. Bizdeki fiyata daha güçlü Pc alınabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Ocak 2025; 22:16:28 > -
Durup dururken yazmamış kimse. Biri gelip Pc konusunu açmış o yüzden yazılmış bunlar. Ayrıca başlık bilgi başlığı olarak ilerlemiyor zaten. Son 10 sayfaya bakın kaç tane nesnel bilgi bulacaksınız. Hep aynı terane. Biri gelip Pc'li mesaj atar. Ona cevap gelince arkadaşlar Pc demeyin tepkileri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Ocak 2025; 22:19:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: spongebob35
Burası ps5 pro konusu değil mi neden adamlar gelip cihazı kötüleyip pc daha iyi oynatmıyor muhabbeti yapiliyor . Güzel kardeşim ben konsol ile oyun oynamayı seviyorum . Koltuğuma yayılıp tvde oynuyorum . 700 dolarlık konsolun görüntü kalitesi ile sadece ekran kartı parasına satılan konsolla pcyi kıyaslamayın arkadaşlar yeter artık ya . Bu konuya girip cihazla ilgili bilgi almak istiyorum fakat sürekli kıyaslama- kötülemedim, sadece yeri geldi ve bir tespit yaptım. basit bir tespitten bile bu kadar rahatsız oluyorsan beni engellersin, mesajlarımı görmezsin.
- valla yeri gelirse yine kıyaslarım. çünkü keyfim öyle istiyor, yapacağım yorumları senin beğeni düzeyine göre ayarlamak durumunda değilim.
- "güzel kardeşim" ; sen cihazla ilgili bilgi almak falan istemiyorsun, zaten cihazı kullanmak için öyle bir bilgiye de ihtiyacın yok. sen bu konuya girdiğinde çok sevdiğin, çok içselleştirdiğin yeni konsoluna alkış ve övgü dolu mesajlar görmek istiyorsun o kadar.
ben 10-15 senedir hem ps, hem pc kullanıcısıyım. hatta son 10 senede ps'i oyun için "çok" daha fazla kullandım. çünkü oyunları kardeşlikle oynamak daha ucuza geliyordu ve ps online hile yapılamaması açısından çok daha avantajlıydı. klavye & mouse ile oynamayı da hiç sevmiyorum, örn. fps oyunlarını gamepad'le oynamak istiyorum. bu sebeple genelde ps kullanıyorum.
ancak tekrar ediyorum; mesajlarımı senin hoşuna gidecek şekilde yazma zorunluluğum bulunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 23:17:45 >
-
güzel tespit, arkadaş pc demese ben de pc demeyecektim zaten... ama her zamanki gibi "bu oyun pc'de daha iyi" yazılınca gerilen ve tetiklenen ps kullanıcıları çıktı karşımıza...
arkadaşlar bu oyun bende pc'de var ve ultra ayarlarda pc'de oldukça iyi görünüyor. ama ben sadece ekran kartımı 1200 dolara almıştım, 700 dolara aldığım konsolun daha iyi görüntü vermesini beklemiyorum zaten. böyle bir şeyi beklemek için deli olmak lazım.
ama yani siz duymak ve görmek bile istemeseniz dahi böyle bir gerçek var maalesef. parayı basan oyunu daha iyi şekilde oynuyor, ps5 pro bu işin zirvesi değil.
sırf üzülmeyin diye bunun "yeri geldiğinde" burada yazılmaması bu gerçeği değiştirmeyecek ne yazık ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 22:49:20 > -
Zaten yazarken 2. cümlemde bunu belirttim.
quote:
Bu en yüksek detay seviyesinde değil ki. Pc'nin Ultra ayarlarına yakın değil. Olmaması normal zaten de böyle sanıldığı için belirttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Ocak 2025; 22:39:29 > -
hocam şu bir gerçek ki; ps konularında pc diye bir şey yokmuş gibi davranmakta yarar var. adı bile geçmemeli... ps5 konsoları illa bir platformla kıyaslanacaksa xbox series s ile veya switch ile kıyaslanmalı.
bunun aksi, cihazı kötülemeye girer ve çok büyük günahtır.
-
15 yıldır ps'iniz olmadığına göre eğer ps5 pro pahalı geldiyse, düz ps5 de alabilirsiniz, o da sizi yeterince tatmin edecektir. ama bütçeniz yetiyorsa pro da alınır elbette.
geleceği yakalama olayı pek sandığınız gibi değil, 3-4 sene sonra ps6 gelir ve ps5 pro da ps5 ile birlikte, aynı anda dolaba kaldırılır.
son nesil ps5 fat kasalar soğutma ve sessizlik açısından çok iyiler... ancak eğer sıfır alacaksanız şu anda muhtemelen sadece slim bulursunuz. slim'de bazı modellerin (cfi-2016) fan sesi yüksek ama bu fanları değiştirmek mümkün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 23:4:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X