arada ciddi fark var :) yabancı yorumlarda görüntüde keskinlik ve renklerde iyileşme oldugunu söylüyorlar anlamadım gitti < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa yıldız ts -- 3 Ocak 2025; 4:34:12 > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (709. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zepharothCevap vermiş olan diğer iki forumdaşın dediği gibi de olabilir sazan.avi de olabilir
O fiyatla, büyük oranda sazan.avi Ugreen'in de malzeme kalitesi iyi ve 48 Gbps desteği var.
Pahalı kabloların bir tek, 48 Gbps'i tam sorunsuz vermede veya DSC ile ilgili konularda avantajı olabilir. O da sadece PC kullanımında yaşanabilen bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Ocak 2025; 14:41:0 > -
çünkü pahalı olmazsa satın alan da olmaz. ucuz olsa standart fiyatlı kablolar arasında kaybolur gider. adamlar taş mı yesin?
onun için adam kablo dışına çok kalın bir plastik koruma yapıyor, içine gümüş teller falan ekliyor, üzerinde "8k-10k" "premium cable" "ultra perfect super image quality!" "%100 silver ulan silver!" yazan büyük bir kutu yapıyor ve fiyatı da yüksek belirleyip, bu iddialarını fiyatla da somut bir şekilde destekliyor.
sonuçta görüldüğü üzere 2025 yılında bile dijital kablo-analog kablo farkını bilmeyenler ve öğrenmemekte de ısrar edenler var. böyle bir ortamda pahalı kablo satmak daha akıl kârı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Ocak 2025; 8:6:1 > -
8K oyunculuk mu var zaten de oyun için bunlarla uğraşılsın. 4K'yı kırk takla atarak açıyorlar. -
8k video iletmek için olabilir.
arada sırada 60 fps altına düşmeyi göze alırsanız pc'de 8k native oyun oynamak mümkün. muhtemelen bu ay 5000 serisi gelecek, orada olay daha ileri gidecektir.
ama yani 8k tv kimde var, kim oturup 8k oyun oynayacak ayrı mesele... evet büyük ekranlar için gerekli olacak ama 8k günümüzün meselesi değil, uzun süre de olmayacak. 1080p'den 4k'ya geçiş bile 10 sene civarı sürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Ocak 2025; 9:20:22 > -
Hocam burada konu oyun ve Ps. Buna yönelik konuşuyorum ben. Pc tarafında bile 8K için erken. Ne monitörler ne tv'ler buna ağırlık veriyor. 1440p bile yaygın standart olmadı henüz Pc tarafında. -
Bende bu üründen almıştım Burdaki En Belirgin Etken PS5 arkaya verdiği sıcaklığın kablo üzerindeki etkisi olabilir ısıya maruz kalmasından dolayı sıcaklıktan ötürü bozulmalar oluşabilir burdada Kalite bir kablo bu sorunu aşabilir
-
8k oyunculuk mu. Vay be.
-
8K olayı video ve resimler İçin :)
-
aynı 2 kişi neredeyse 20-22 saattir kablo konuşuyor karşılıklı 2 kişisiniz zaten özelden yazılması lazım böyle şeylerin. Konuyu sabote etmeye gerek yok !! -
Bloklayin Gecin Hocam Bunlari Konusmaya Degmez -
-
pro kısmını hallettik, bir de wukong aldırtacaksın ha. nomıssız yakın zamanda indirime de girecek gibi durmuyor.
-
tr psn pahalı hocam farklı ülke psnlerine bakın. hint psn de 1690 gibi rakama geliyor olması lazım. bizim psnde indirime girse bile bu fiyata inmez 😁
-
Çok para verilmediği takdirde kaliteli bir kablo almak mantıklı olacaktır.
-
Bu bir oyun değil şaheser hocam mutlaka almalısınız. Hepsi oyun içi görselledir. Kendim çektim duvar kağıdı olarak kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 3 Ocak 2025; 20:19:5 >
-
Cihaz malesef Elden Ringi performans modu haricinde kaldirmiyor. Oynamak isterseniz hem göz kanatiyor hem ara ara fps düsüsleri oluyor. Bôylesine güzel bir oyunu yuksek grafikte oynayamamak Pro cihazini niye aldik ozaman dedirtiyor. Oyunu hem Ps5 hem Pro performans modunda oynayanlar bi fark hissetti mi? -
Elden Ring PS5 pro güncellemesi almadı o yüzden öyle hocam. Güncelleme alırsa çok daha iyi grafikler ile yüksek FPS de oynayabiliriz.
-
Yakin zamanda güncelleme alacagini hiç sanmiyorum. Bloodborne örnegi varken bu güncellemenin gelmesi hayal gibi. Ps5 pronun gücünü hissetmek için her developerdan optimize bekleyeceksek isimiz var. -
Maalesef öyle hocam. Red Dead Redemption II mesela beş yıldır PS5 güncellemesi bekliyoruz Rockstar Bey zahmet edip güncelleme vermiyor 30 FPS de oynamak zorunda kalıyoruz ne yazık ki konsolda en büyük eksi bu bana göre..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X