Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (677. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 7 Misafir - 14 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
14.081
Cevap
344
Favori
605.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Sağlıklı güzel günlerde inşAllah. Oyun dönemi 2025 ve sonrası sizin için iyi geçeceğini düşünüyorum. Ghost of Yotei, Death Stranding 2, Wolverine, Intergalactic: The Heretic Prophet, Mafia The Old Country, ve daha bir çok oyun. :)

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Bence size randevu alalım çünkü textureler çamur malesef:)

• @markovic

tebrik ederim konunun altın kuralını hemen kavramışsınız.

kesinlikle hiçbir eleştiri yapılmayacak. oyun oynarken konsol patlasa, "ne güzel de patladı, patlayışı bile görsel olarak çok güzeldi, 8k idi, 120 hz'ti" yazmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Aralık 2024; 16:4:4 >
  • markowic kullanıcısına yanıt

istedikleri kadar saldırsınlar ben objektif yorum yapmaya devam edeceğim, işlerine gelmediğinde fanboy yada troll demek kadar sığ bir yorumu zaten bu forumdan öğrendik, teşekkür ederim kendilerine

Allaha şükür 2001 yılından beri bu forumdayım liseli diye yorum yapan sazanlar o yıllarda bu forumun ne olduğunu bile bilmiyordu şimdi gelmiş iki resim atıp kendilerini bir şey sanıyorlar

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Cihaz japonya'dan alındığı için içinden priz çıkmadı tek sıkıntı o, nasıl çözeriz onu?

• 2 kol + oyun hesabıyla birlikte 32.000 e anlaştık. İlk seri cihazımı 19000 e satmıştım. 13.000 tl maliyetle pro cihaza yükseltmiş oldum. Tekrardan sahalara dönmek güzel 😂
  • ShinQda kullanıcısına yanıt

Darısı başıma :)

• Playstation'ın kaç kare oynattığını TV de nasıl görebiliyoruz?

amazon'dan veya hepsiburada'dan uygun bir dönüştürücü adaptör ile işini halledersin.

Dönüştürücüler var hocam bir araştırın isterseniz. :)

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben konsola laf etmiyorum. Ben oyuna söylüyorum :) Bu oyun özelinde bir grafik saçmalığı var. Arkadaş sabahtan beri neyin savunuculuğunu yapıyor onu da anlamış değilim. Size göre iyi , bana göre kötü , başkasına göre idare edebilir grafik , savunmanın alemi yok :) 1 sene sonra cihaz vadedileni yerine getirmeye başlayacaktır bence. Alanlar güle güle kullansın. Benim gibi düz PS5 kullananlar için pro geçme sebebi şimdilik yok.

Nereden aldınız?

• crazydange kullanıcısına yanıt

Letgodan aldım

• oly1786 kullanıcısına yanıt
    Game pass olarak mı yoksa normal çıkışmı yapıcaklar?
  • ShinQda kullanıcısına yanıt

Gamepass olarak, ilk günden ücretsiz.

• fantastik17 kullanıcısına yanıt

İşlemci sınır yapıyordur. Bu tür PC öncelikli oyunlarda konsol optimizasyonu iyi olmuyor. Çoğunluk PC'de oynadığı için.

Tabi konsol işlemcileri de güçlü değil, ama düzgün bir optimizasyonda o kadar zorlamamalı.

• Warhammer 40K : Rogue Trader oyununa Türkçe dil desteği eklendi.
  • Digital Foundryyoutube
    Opting out of PSSR, Guerrilla Games has outfitted Horizon Forbidden West and Horizon Zero Dawn Remastered with its own upscaling solution. Oliver and Alex share notes on the upscaler and its remarkable image quality, all the modes are analysed and thanks to sterling work from Nixxes, we can compare Guerrilla's upscaler with PC mainstays FSR 3.1 and, of course, Nvidia DLSS. Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and various items based on DF catchphrases? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00 Overview 01:05 Performance mode vs. Performance Pro 08:24 Resolution mode vs. Performance Pro 10:22 Performance Pro vs. Resolution Pro 11:17 Frame-rates and Balanced Pro mode 15:22 DLSS and FSR comparison 19:37 Analysis and conclusion
    https://www.youtube.com/watch?v=sWaa0xNuelI&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.