< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (678. sayfa)
-
-
tarih belli mi ? xbox alıcaktım tekrardan, bekleyeyim o halde sonuç ne olacak.
-
Lg c3 oled hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güç kablosu satılıyor ondan alın.
-
DLSS de ilk çıktığında böyleydi isterseniz 1-2 arama yapın göreceksiniz (Hatta çok bozuyor diye ilk başta kimse açmıyordu). Zamanla oturacak ve bundan da geri dönüş olmayacak gibi. Yüksek çözünürlüğün en uygun ve hesaplı çözümü bu yol şimdilik tabi. Nvidia 3.5 ile baya bir düzeltti bu durumu mesela.
-
Güle güle kullan hocam. Güzel cihaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Space marine 2 de şuan şahane çalışıyor pssr baya 4k netliği veriyor. İleride güncellendikçe pssr gelişir diye ümit ediyorum, çoğu oyunda özellikle ışıksız alanlarda kumlanma mevcut, daha yolu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 17 Aralık 2024; 19:32:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam oynuyorum bende bu oyunu bugün başladım pssr çakıştığını nasıl görebiliyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
34 e dükkandan sıfır 1 sene garantili aldım CFI 7000 vardı özel seri filan dedi dedim 7021 istiyorum =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 17 Aralık 2024; 20:39:24 > -
sarı sitede 30K ya oturdu bayağı bi ilan gördüm... alışveriş siteleri bu 3-32 fiyatlara satmaya başlarsa taksitli şahane olacak
-
İnsanlar pro base ps5 den çok çok daha güçlü olacak diye büyük beklenti içine girdi, mesela ben ps5 pro'nun fidelity/kalite modunda artık 60 fps'i standart verebilecek bir cihaz olacak diye bekliyordum ama bu cihaz bu güçle şu anki oyunlarda dahi bunu yapamıyor, yeni çıkacak oyunlarda da bunu yapmasını beklemiyorum.Yeni nesil grafikler beklemek bence hata değil, bu kadar fiyat artışından sonra bu cihazın kayda değer bir farkının olması gerekirdi.Bu olmayınca konudakiler oled TV 'ye sığındı, kaldı ki ps5 de de oled TV diğer TV lerden daha canlı gözüküyor.Son cümlene katılıyorum cebinde verecek parası olan, cihazını güncellemek isteyen, biraz netlik biraz da fps artışı görmek isteyenler çok beklenti içinde olmazsa cihazdan memnun kalacaktır.
Ben Almanya’dan aldığım cihaz 7021 seri hocam ne farkı var bunun digeriyla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pssr diye direteceklerine cihazın saf gpu gücünü kullansalar 60 fps standart olurdu. Ps5 gpusundan nerdeyse %50 daha büyük gpu var, bu gpu ile ps5'in verdiği çözünürlüğü daha yüksekten verdirip, pssr ile daha temiz sonuç alınabilirdi.Ama her oyunda pssr problemi yok.Bazı oyunlar gerçekten kötü kullanılmış.Bazıları ise gerçekten pro farkını hissettiren oyunlar.Sanırım bundan sonra çıkacak oyunlarda daha iyi performans verecektir diye düşünüyorum.
-
bende 7021 aldım . adam bana 7000 vermekle ısrar etti özel seri diye baktım internetten japonya bölgesi için üretilen seriymiş
-
PS5 disk sürücüsü stoklara ne zaman gelicek bir bilgi varmı karaborsacılar kazık fiyata satıyor yurtdışında 99 euro ve 99 dolar arasında satılıyor.
-
GPU gücü demişken. Geçen bir kanalın Wukong incelemesine rastladım. (Pro patch'i çıkmadan önce.)
PS5 Pro, belli sahnelerde, PS5'e ham performans olarak, %50 üstünlük kurmuş:
İnceleme: https://www.youtube.com/watch?si=AYasjCi5PwI69q3P&v=CsVm_01fCc8&feature=youtu.be
Tabi kadraj araziye doğru inince fark %35'e iniyor. Bu da, Pro'da GPU'yu bellek band genişliğinin kısıtladığı iddiasını destekliyor.
Yine de %50 seviyesinin görülmesi iyi. Yani konsolda, stream işlemcilerin kullanılmasıyla ilgili bir sorun yok. Kaldı ki, GPU'daki %63 TF farkı + RDNA 3 bonusunu düşünürsek, daha üstü de mümkün olabilir.
Band genişliğinin etkisi ise, zamanla, sistem güncellemeleri, oyun motorlarındaki güncellemeler ve grafiklerin gelişmesiyle, azalır diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her nesilde aynı tip yorumları okuyoruz maalesef. Ps4 çıkış senelerinde de Remake Station goygoyu vardı. Bu kısır döngü bitmez :)quote:
Orijinalden alıntı: Shingo Yabukiyanlış anlama o zaman da millet, bu nesile oyun yok, hep eski nesil oyunları oynuyoruz diye ağlıyorlar, bu sony kimseye yaranamaz. :D:D Ben bu nesil pro aldım ama bir sonraki nesil ps6 cıkısı ile almayacağım proyu bekleyeceğim. Gönlümden geçen nesil başı ps6 ve ps6 pro cıkarmaları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 17 Aralık 2024; 22:44:33 >
Bu arada ps5 pro modu, düz ps5’in kalite modundan daha iyi. Özellikle sony oyunları öyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The Witcher 4’ün haritası ne kadar büyük olacak?
CD Projekt Red’in açıklaması:
“Harita boyut açısından aşağı yukarı aynı. Görev sayısı da benzer. Her şeyden önce, süper sürükleyici bir deneyim sunmak istiyoruz, bu yüzden tekrar ediyoruz, nicelikten çok nitelik önemli”
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X