Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
13.976
Cevap
343
Favori
600.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O süreç tamamlanmadan neslin ömrü tamamlanır zaten.
  • Rolentooo R kullanıcısına yanıt

O fiyata dükkanlar 2 sene garantili satıyor. Kimse almaz forumda. 30K normali. Ayrıca yeri satış kısmı.

• mmert54 kullanıcısına yanıt

Hocam ilk seri cihazı 19 a nasıl satabildiniz? Taktik verir misiniz.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Ne adamsın yav
    Hahahahaahhah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 18 Aralık 2024; 7:23:29 >
  • TechVET kullanıcısına yanıt

2 sene garantili ama verdikleri garanti ne kadar garanti tartışma konusu tabii...

yani garanti veriyor diyebileceğimiz 2-3 tane piyasada adı bilinen yer var ama onlara da ne kadar güvenilir bilemem. mesela şu anda ps5 pro'da bazı cihazlarda 2-3 saat sonra aniden kapanma meselesi var, forumda konusu da var. böyle bir şeyi bilkom'a tespit ettirmek bile meseleyken, bu sorunla karşılaşılırsa spotçulardan medet ummak fazla iyimser geldi bana...

bu arada yanlış anlaşılmasın bilkom bu durumu tespit edemese bile cihazı değiştirecektir muhtemelen.

sonuç olarak garantisiz, faturasız cihaza 30 verilebilir belki ama alınacak riski de baştan kabul etmek lazım.

https://forum.donanimhaber.com/playstation-5-pro-sorun--160161325

konuda 4 kişi sorun yaşamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 18 Aralık 2024; 8:13:28 >

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt

hangi dükkandan aldınız?

• aksungur_ kullanıcısına yanıt

Abi ben de bazen öyle hissediyorum, ama şöyle biraz geniş vadeli bakıyorum cidden oyunlar bir yandan eskisi kadar çok cıkıyormuş gibi gelmiyor ama bir yandan da oyunları bitiremiyorum. Herhalde oyun süreleri uzadı, ve benim boş vaktim azaldı büyüdüğüm için. Bir de bir iki servis oyununa dadandığında inanılmaz vakit alıyor. Bu arada marvel rivals'a daldım, çok iyi gidiyor. 25 saatimi gömmüşüm bile.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Ya sony yeni bir teknoloji duyuruyor, daha bu oyun cıktıktan sonra yapmaya başlanılan bir tane bile oyun cıkmamış ama sorsan osu busu kötü bi salın abi firmaları, 2025 ikinci yarısı cıkacak olan, seneye cıkacak olan oyunlarda göreceğiz nasıl olacak. Defalarca haber paylasıldı burda DLSS ilk çıktığında hiç bir işe yaramıyormuş kaç yıllık teknoloji daha 2 yıldır düzgün çalışıyor.

• nier kullanıcısına yanıt

Ben 15 e sattım iki kollu ama kollardan sesler gelmeye başlamıştı, iyi fiyata sattığımı düşünüyorum, ama 19 a satmak bildiğin esnaflık helal olsun valla.

• Birşeyleri satın alırkene fiyat yada ürün hakkında bazı sıkıntılar olunca kızıyoruz haklı olarak satın aldığımız şeyin uygun fiyatlı ve sorunsuz olsun istiyoruz.

Kendine reva görmediğini bir başkasına reva görüyorsan yani diyecek tek söz Allah seni islah etsin denir.

Güven konusunda problem olmaz bende ama garantiyi bilmiyorum Katar'dan alınma cihaz 2 TB

• PS5 Pro ile kullanabileceğim USB Hub ne olabilir? Biliyorsunuz PS5 Pro'da sadece 2 tane USB-A - 2 tane de USB-C çıkışı var. Direksiyon, VR2, kamera vs. hepsini aynı anda bağladığım için aktif özellikli, harici güç ünitesine bağlanabilen bir usb hub arıyorum ama aradığım gibi bir şey bulamadım. Bulduklarımda ya harici güç özelliği yok ya da hub üzerinde sadece USB-A girişi oluyor, USB-C girişi bulunmuyor. Var mı hub tavsiyeleriniz? şimdiden teşekkürler.

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt

Bu CFI efsanesi almış gitmiş herhalde. Özel seri mi????? LOL Bölge kodları onlar garanti bölgeleri de ayrıca. Başka bir fonksiyonu yok yani. Alıp geçin uygun olanını hiç bir şey fark etmez.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Kesinlikle büyük haritaya gerek yok, küçük bile olsa okeydir. Yeterki 3. oyun gibi anlamlı etkili güzel yan görevlerle dolu olsun. Fakat 3. oyundaki bölge temizleme, yuva temizleme görevleri daha anlamlı olmalı, temizledikçe yan görev veya yuvaları temizleyince npc ler tepki versin, tarlaya gidebilsinler ticaret yolunu kullanabilsinler gibi.

• konudaki (PS5 Pro) bilgi doğruluğu, beyaz futboldaki yorumlar ile yarışır seviyede

herkes herşeyi biliyor ama aynı zamanda hiçbirşey bilmiyor PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

Birkaç tane iyi diyebileceğimiz ithalatçı var. Ben İstanbul/Kadıköy'deyim ve alacağım zaman Kahraman Konsol'dan alırım. Yürüyerek 10 dk bana. Bir sorun olduğunda çözmesi kolay olur ancak tabiki bütün ithalatçılar iyi değil.

Kapanma sorununa gelince, bana fanla ilgili bir sorun gibi geldi. Konudaki bir arkadaş sorunu çözmüş söküp takarak. Maalesef aradaki fark çok yüksek. Elden getiren 30'a, Bilkom 50'ye satıyor.

• Lost Soul Aside - Gameplay Trailer | PS5 & PC Games

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!PlayStationyoutube
    Embark on a hero’s journey in the anticipated action-adventure game from Ultizero Games. Lost Soul Aside™ coming to PS5® console and PC in 2025. Wishlist now. #ps5games #ps5 #pcgames #LostSoulAside
    https://www.youtube.com/watch?v=a3hVP2IEreI
  • fendur kullanıcısına yanıt

Özel seri falan yok ya milleti kandırmaya çalışıyorlar. 7000 olanlar Japonya için üretilenler. 7021 de Avrupa ve Ortadoğu.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 18 Aralık 2024; 16:8:46 >
  • 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.