Hikaye oyunlar bitmez. Sony Nintendo gibi markalar devam eder. Oyun fiyatlarında artış olabilir. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (736. sayfa)
Giriş
-
Spiderman Multiplayeri Bıraksın Önce Oyunlarına Türkçe getirsin :)
-
khalkedon'da 1 haftadır 32k. kahraman'da ise 32,5'tu. ikisinin de garantisi KEgames'ten iyidir. Asya Elekt.te falan da 32...
normal fiyatlar artık bunlar. şaşırılacak bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Ocak 2025; 18:48:32 > -
Resmi satıcılardan sonra Kegames gelir, her türlü yardımcı olurlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TakTAkk
Resmi satıcılardan sonra Kegames gelir, her türlü yardımcı olurlarhayır, ben öyle bilmiyorum. evet tanınan ve çok eski bir spotçu ancak ne khalkedon'un ne kahraman'ın referansları onda yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Ocak 2025; 19:5:25 > -
Dün okumuştum eski başkan shinji mikamiydi herhalde konuşmuştu. Live service oyun politikasını yanlış buluyorum ben olsam bu kadar live service oyuna izin vermezdim diye .
Kaça aldınız proyu oradan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
29.000 Tl' ye denk geldi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: neco6791
ben de ayak ekleyip dik kullanmaya basladim cihazi. dün ilk defa cd takmadan bir oyun oynadim ve cok korkunc sekilde sessizdi cihaz. ilk basta bozuldu sandim calisma sesi duyamadim diye. meger cd takili olmayinca neredeyse sessiz calisiyormus alet.
yatirmak yerine bu cok daha derli toplu bir görüntü olusturdu bende.
nereden aldınız hocam siyah kapakları? toplam kaça geldi?
-
Ps5 Pro için tavsiye edeceğiniz hdmi kablo var mı? Yoksa içinden çıkan kablo işimi görür mü?
(Tv tam uyumlu)
içinden çıkan kablo yeter hocam 👍🏻
aliexpresten siparis ettim hocam
almanyada yasadigim icin indirim kuponuyla beraber 13,50 euroya geldi bana
orjinal kapaklar ile hemen hemen ayni kalite
bizde bilmem kaç katına geliyor. ne desem boş.
-
Yeni hesap açıp deneyin bayadır ordan bişey almadım ama yeni kullanıcılara uyguna geliyor bildiğim
Linki yollar mısın ben de almak istiyorum, indirim kuponu kişisel mi yoksa genel herkes kullanabiliyor mu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür Ederim 👋🏻
Her şeyin taklidini yapıyor bu çançinçonlar, şu kapakların siyahını birebir neden yapmıyorlar? Logoları işlenmiş olarak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hem cdli hem dijital versiyon icin linkleri koydum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X