Dualarım kabul oldu diyebilirim. Concord faciasından sonra Sony'nin inşallah Live Service oyunlarından tek tek iptal haberi alırız diye. :) İşi erbabına bırakın daima. Bungie ve Arrowhead stüdyosu gibi. Beni sevindiren iptal edilen Canlı hizmet oyunları. • Concord • Unannounced God of War game • The Last of Us multiplayer • Spider-Man 2 multiplayer • Bend Studio multiplayer • Twisted Metal • London Studio's co-op game • Deviation Games' MP game • "Payback" (3rd person Destiny spin-off from Bungie) |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (735. sayfa)
-
-
tax free olayını nasıl yaptın hocam ? birde uçakta kabine mi koydun yoksa bagaja mı verdin? taşıması zahmetli oldu mu ? Bende haftaya Münihe gideceğim almayı düşünüyorum.
-
Kölnde gümrük damgasını bastırıp postaya veriyorsun. Bu şekilde para iadesi 2 ayı buluyor. Şansıylan postaya verdiğin yerden cash alınabilir her zaman çalışmıyor. Uçağa almakta ekstra kabin bagaj yoksa sıkıntı olmuyor. Normal bagaja verilmez zaten cihaz zarar görebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Gow harici 2 oyun var sandım, eyv.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem bir adet kabin hemde ps5 için kabin alınsa ( yani çift kabin bavul yada ps5 i kutusu poşetle kabine alamazmıyız hocam ? Extra bagaj mı almamız lazım ücret ödeyip
Birde ps5 leri kontrol amaçlı açıyorlar mı acaba ?
Şu gariban, Bend Studio'nun yüzü bir gülmedi. Akıbetleri nasıl olacak acaba? Sony de örseleyip duruyor, kapatma falan olursa üzülürüm..
-
Sony bunlara devam etse 5-10 yıl içinde çöküş dönemine girerdi büyük ihtimalle, o kayıp yüzünden ps5 dönemini çok kısır geçtiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba; Yunanistan'da Tax Free işlemlerini nerede yapıyoruz? Sıkıntı oluyor mu?
-
Verilen fişle havaalanında yaptım sorun olmadı, 45-50 $ civarı geri ödeme aldım hocam.
Belki Milyar Dolarları Çöpe Atacaklarmış...
-
Ben araçla Kipi'den giricem Türkiye'ye. Kapıda nasıl oluyor işlemler acaba?
-
Araçla giriş yapınca bir fark var mı bilmiyorum hocam açıkcası yanlış yönlendirmek istemem, İstanbul-Atina uçuş yaptığım için..
Merhaba,ps5 pro cihazim elime ulaştı.Lakin menülerde heryerde ps5 yaziyor :) nereden anlarız farkini hicbiryerde pro yazmiyor.Ssd 2 tb eyvallah ama hicbiryerde pro yazisini goremedim (kurulum menüler vs )
Aynen öyle hocam. Benim anlamadığım bu kararı alırken nasıl bir mantıkla yola çıktılar acaba. Pandemi sürecinde Live Service oyunları yapalım iyi para getirisi olur vs. gibi düşünce oluştuysa vah ki ne vah. Ama Jim Ryan aldığı kararlar tam bir fiyasko oldu. İptal edilen Canlı servis oyunlarında ki materyaller tekrardan kullanılır onda bir sorun yok ancak olan zamana olmuş oluyor.
Firmalar artık tek proje yerine 2 - 3 Proje aynı zamanda geliştiriyorlar. O yüzenden IP sıkıntısı yaşayacaklarını zannetmiyorum. Hiroki Totoki'de her yıl 2 - 3 IP sunacaklarını söylemişti. Bu bile bizler için güzel bir geri dönüş olarak görüyorum. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: BatughanHocaogluMerhaba,ps5 pro cihazim elime ulaştı.Lakin menülerde heryerde ps5 yaziyor :) nereden anlarız farkini hicbiryerde pro yazmiyor.Ssd 2 tb eyvallah ama hicbiryerde pro yazisini goremedim (kurulum menüler vs )
oyunlarda pro ayarlarını görünce rahatlarsınız umarım.
bir arkadaş daha buna takılmıştı, o da illa menülerde pro diye görmek isteyip hayal kırıklığına uğramıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Ocak 2025; 15:24:50 > -
pro ya özel , işlemci görselli tema var.
ona bakıp bakıp mutlu olunabilir
-
Hocam size 2 tb hafızalı PS5 yollamışlar 😛😛
-
Ben de oyunculuğa nokta koyarım single,hikaye tabanlı oyunlar biterse. Oyun demek single 3A oyunlar demek, ötesi yok benim için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X