Pro alınca ps5 disk oynatıcısını 4k ve Full hd Blu ray filmleri izlemek için kullanıyorum.Satmaya kıyamadım media oynatıcı olarak kullanıyorum. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (734. sayfa)
-
-
Ps4 Slim alabilirsiniz Üstad Tv Altında daha Güzel Duruyor Eğer güncel BluRay Disklerin Desteği varsa
Sanırım 4k Bluray desteği yok :) Xbox one x de var 4Proda koymamışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 16 Ocak 2025; 10:48:22 >
-
Ben ikinci sürüm diskli fat kasayı 1,5 ay kadar oldu sanırım, çift kolla (biri V2, biri V4) 15500 TL'ye verdim. Zorlasam 16 falan olurdu ancak. İçinde 1TB WD SN850X soğutuculu ssd vardı, ilanı 19500 TL ye koymuştum. 16 bin teklif etti birisi bu pakete, ben de ssd söküp veririm bu fiyata ancak dedim. Sonra pazarlıkta ısrar edince 15500 TL kabul ettim. Daha iyi fiyatlara verenlerde oluyor tabi, biraz sabır ve yaşadığın yerle de alakalı. Ben küçük bir kasabada yaşıyorum, alıcı bulmak daha zor oluyor böyle yerlerde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrChamePs4 Slim alabilirsiniz Üstad Tv Altında daha Güzel Duruyor Eğer güncel BluRay Disklerin Desteği varsa
Sanırım 4k Bluray desteği yok :) Xbox one x de var 4Proda koymamışlar
Bir önceki nesilde 4k bluray disk desteği yok.ps5 yatay kullanıyorum.
-
güncel bir ps konsolunun piyasası hiçbir zaman bozuk olmaz, ülkemizde her zaman alıcısı olur.
şu anda çift kol 23-24 e sıfır olarak "slim" satıyorlar. (sahibinden'de spotçu fiyatlarını kontrol edin) sizin biraz indirim yapmanız gerekiyor gibi. 16-17 arası satarsınız sanırım.
örn. ben de pro aldığım için birkaç güne 3 ay daha garantisi devam eden tek kol dijital fat satacağım ve 15 civarından çıkaracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Ocak 2025; 15:9:34 > -
Fat KAsayı Satıpta Diskli Slim'de alabilirsiniz yer tasarrufu için :)
Yada Disk Sürücüsü!de alabilirsiniz Nede Olsa Yeni Modeller Disk Kısmı Modüler Sök tak Kullanırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 16 Ocak 2025; 15:12:35 > -
Şimdilik düşünmüyorum.Belki ileriki zamanlarda olabilir.Ps5 olduğu yer zaten boşta duruyordu.
Değerli paylaşımın için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X