|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (731. sayfa)
-
-
Kutusundan anlayamazsınız, cihazın üst kapağını söküp bakmanız gerekiyor.
PS5 Pro'yu dik konumda düşünün. Sol üst kısmında PS logosu olan değil de onun arkasındaki logosuz kapağı söktüğünüzde fan direkt olarak karşınıza çıkıyor, fanın üzerindeki işaretten markasını anlayabiliyorsunuz.
Fanın göbeğinde + işareti varsa Foxconn, Mercedes-Benz yıldızına benzer işaret varsa Delta olduğu anlamına geliyor.
Kapağın nasıl söküleceğini göstermek için aşağıdaki videonun 5 saniyelik kısmını klip olarak böldüm.
https://www.youtube.com/clip/UgkxK59cKaltLtVt3Ip0hG7dOlrPEvaiRZf1
-
bu ışıltılı hayatı biz seçtik
-
hala tr psn den oyun alan varmı ki 🤔
hint psnde 1650 lira bu oyun 👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 14 Ocak 2025; 10:12:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben alıyorum.
-
Arkadaşlar selamlar, bir arkadaşım Amerikadan Ps5 pro aldı benim için. Yalnız aklıma takıldı, amerikadan alındığı için herhangi bir dezavantajı olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, herhangi bir dezavantajı olmaz. Konsol size ulaştığında kullanabilmeniz için evde yoksa eğer önden bir teyp fişi güç kablosu alabilirsiniz.
-
Çok teşekkür ederim hocam, bu kabloyu alırken dikkat etmem gereken watt değeri ya da güç değeri falan var mı, pek anlamam bu işlerden cihaza zarar vermek istemiyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: sarppyHayırlı olsun, herhangi bir dezavantajı olmaz. Konsol size ulaştığında kullanabilmeniz için evde yoksa eğer önden bir teyp fişi güç kablosu alabilirsiniz.
Bir de ilk çıktığında Amazon almanyadan Ps5 digital almıştım, (ilk versiyon) bunu kaça satabilirim? Playstationda veya kolda herhangi bir arıza-sorun yok. Sadece 1 kol mevcut. Kutu yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
geçerli sebepleriniz vardır mutlaka 🤝
ben nerde ucuzsa ordan alıyorum 850 lira fark az değil
herhangi bir elektrikçiden alabilirsiniz tek dikkat etmeniz gereken kablo kalınlığı 0,75mm olsun.
Şöyle vampirli oyunlara hasret kaldık ya.
Hint PSN var da yani aynı fiyata uğraşmadan TR hesabımızla satın al yapıp geçebilmeyi de hakediyoruz sanki.
-
Aynen hocam ya. Uzun zamandır bekliyordum nasıl bir şey gelecek diye. Sağlam bir oyun bizleri bekliyor gibi. En güvenilir olan ise arkasında ekip eski CDPR çalışanlarından geliyor. :)
-
Geçerli sebep uğraşmamak oluyordur sanırım..Kendi adıma öyle, gerçi sağlam bir indirim olmadan oyun almıyorum artık beklediğim oyunlar dışında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Crimson Desert, PlayStation'ın 2025'in Yeni ve En İyi Yaklaşan Oyunları listesine dahil edildi!
"Crimson Desert, 2025'in sonlarında PlayStation 5'e geldiğinde, Kliff'e güzel ama bir o kadar da acımasız Pywel kıtasında katılmaya hazır olun."
Kaynak : https://www.playstation.com/en-us/editorial/great-games-to-look-forward-to-in-2025/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Ocak 2025; 12:48:41 >
-
Haklısınız az bir fark değil.Kardeşlik hesabı ile kardeşimle,almış aldığım oyunları oda yararlanıyor.
-
Kutunun foxcon fanli olup olmadigini disindaki karton kutudan anlayabilir miyiz ?
Birkaç mesaj yukarıda bu sorunun yanıtını vermiştim, tekrardan paylaşayım.
Kutusundan anlayamazsınız, cihazın üst kapağını söküp bakmanız gerekiyor.
PS5 Pro'yu dik konumda düşünün. Sol üst kısmında PS logosu olan değil de onun arkasındaki logosuz kapağı söktüğünüzde fan direkt olarak karşınıza çıkıyor, fanın üzerindeki işaretten markasını anlayabiliyorsunuz.
Fanın göbeğinde + işareti varsa Foxconn, Mercedes-Benz yıldızına benzer işaret varsa Delta olduğu anlamına geliyor.
Kapağın nasıl söküleceğini göstermek için aşağıdaki videonun 5 saniyelik kısmını klip olarak böldüm.
https://www.youtube.com/clip/UgkxK59cKaltLtVt3Ip0hG7dOlrPEvaiRZf1
-
Ps5 den proya gecen arkadaslardan tavsiye alabilir miyim ben de gecis yapicam da yüklü oyunlarimi ve buna bagli save dasyolarimi nasil aktaririm?
Plus uyelikle buluttan saveler aktariliyor sanırım ama ben plusi kardeslikle aldigimdan ana hesabimda direk yok, oyunlari 2 tb lik m2 ssd ime aktarip gecicem ama save ve kayitli dosyolari aktaramıyorum. Sizce 1 aylik olus essential alip mı yapayım? Kayitli dosyalarim giymezin 150 saatlik elden ring kaydim var
İki cihazı aynı ağa bağlayıp, Pro daki ayarlardan Veri Aktarma yı başlatacaksın. Zaten geri kalan kısımda cihaz yönlendiryor.
Cihazdaki ekli hesaplar
Yüklü oyunlar
Cihaz ayarlarından istediklerini seçip aktarabiliyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X