Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.589
Cevap
350
Favori
632.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaş atmış ayrı ayrı 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt
    Linkini paylaştığın ürünü çekeceğim. Logolar da sticker olarak geliyor mu onu ayrı mı alıyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam. LG TR, küçükleri getirmemekle hata yapıyor. Küçük TV'ler monitörlere iyi bir alternatif. Konuda daha önce bahsettiğim gibi, TV'ler, HDR ton haritalamada ve parlaklığı görüntüye yaymada monitörden üstünler. Monitörlerde, TV'lerdeki Dinamik Ton Haritalamanın tam karşılığı yok.

Bunun yanına, TV'lerde 120 FPS'e hızlandırma ve Smart özellikleri ekleniyor.

Tazeleme hızı desen, 2024 modellerde 144 Hz standart oldu. 2026'da 165 Hz standart olur.

-------------

G5'in 48 inç'i olacakmış. Ancak büyük modellerdeki Tandem panel ve 165 Hz desteği yokmuş. G5 48, C5'in heatsink'li ve A11 Gen 2 işlemcili versiyonu olacak gibi.

(A11'e rağmen 165 Hz olmaması ilginç olmuş. 165 Hz, en çok 48 inç'e giderdi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Ocak 2025; 20:48:9 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Konu dışı olcak ama:

Hocam Rtings incelemesine göre, B4 EX panelli. Piksel fotoğrafı şu şekilde:

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Diğer panel türlerinin fotoğraflarını şu mesajda atmıştım: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159238780

----------

Bütün B4'lerde EX var diyebiliriz. Zira:

- EX panelde AI tabanlı piksel tazelemeye geçildi. Yani eski tazeleme sistemi için gereken donanım hatları kaldırıldı. Pikseller bu sayede büyütüldü. Eski panel, eski tazeleme sistemi demek. Aynı model içinde farklı tazeleme sistemi kullanılması mantıksız olacağı için, hepsi EX'tir.

- LG Display, 2022 ortasından itibaren sadece EX panel üretmeye başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

Konu dışı olcak ama:

Hocam Rtings incelemesine göre, B4 EX panelli. Piksel fotoğrafı şu şekilde:

Diğer panel türlerinin fotoğraflarını şu mesajda atmıştım: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159238780

----------

Bütün B4'lerde EX var diyebiliriz. Zira:

- EX panelde AI tabanlı piksel tazelemeye geçildi. Yani eski tazeleme sistemi için gereken donanım hatları kaldırıldı. Pikseller bu sayede büyütüldü. Eski panel, eski tazeleme sistemi demek. Aynı model içinde farklı tazeleme sistemi kullanılması mantıksız olacağı için, hepsi EX'tir.

- LG Display, 2022 ortasından itibaren sadece EX panel üretmeye başladı.

teşekkürler bilgilendirme için... o zaman B4 de alınabilir.

• Ratchet Rift Apart oynamamıştım. Bir haftadır fırsat buldukça oynuyorum. Sanıyorum PS5'te oynadığım en eğlenceli oyun. Silah türlerini denemek ve kutuları kırmak çok keyifli PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    B4 dediğin b46 olan LG oled tv ailesi di mi? LG de sıralama B<C<G şeklinde gidiyormuş. Ayrıca b46 için sorduğumda beyazlar sarımsı oluyor zamanla şikayetleri alıyor teknik servis dedi. Tv bölümündeki adam. Aynı şekilde Philips için oled 7< Oled 8< Oled 9 şeklinde gidiyormuş. 48oled759 hiç beğenmemiştim. Beklemede ve araştırmadayım mecburen.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Lg Tandem oledli Apple m4 13 iPad pro’sunda mayıs ayından buyana kullanıyorum.

Lg bu sene G5 Tandem oled geçmesi oled tv arayışıma sanırım kısmet olursa 77inch ile noktalamış olacağım.

Lg Tandem oled m4 13 pro ile Samsung Tab S9 Ultra tabletimi kıyasladığımda ekran kalitesinde görülebilir bir fark var.

Sdr HDR parlaklık daha yüksek ve ekran çok daha net bir görüntüye sahip.

Tandem oled ile panelde yüksek parlaklıkta olası izlerde bir çözüm getirme iddiası nedenli doğru tam bilinmez.

Lakin yüksek parlaklıkta panel kullanımı için lg Tandem teknolojisi oled için bir nevi ömür süresini uzatmış olabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 11 Ocak 2025; 21:58:55 >
    Hocam bunu nereden aldınız link paylaşır mısınız?

• yemişim ps5pro yu şuna bak ps3 gibisi var mı kendi bi karizma oyunlar bir tatlı teknoloji mekiğiydi resmen

S T A R R I M Syoutube
    Sony PlayStation 3. Thanks to all those good people who filmed those for nothing and kept the nostalgia alive.
    https://www.youtube.com/watch?v=evsCWi2c7XY
  • massiv a kullanıcısına yanıt

4 5 mesaj üstte atmış arkadaşta benim aldığım satıcıda bitmiş

• chuckchucky kullanıcısına yanıt

İlgileniyorlar. Bire bir değişim yaptılar. Eldeki PS5'i yollayıp, PS5 Pro alınır ve 2 sene garantili olur.

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Çok keyiflidir. Bütün silahlari son levele getirin hocam fena oluyor :).

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt

Satış ilanındaki görselde 2 takım sticker ile birlikte satıldığını belirtmişler.

• XaleriaN X kullanıcısına yanıt

Vida diş sayısı daha az olan soldaki vida, cihaz ile tam uyumlu.

İade etmeden önce çektiğim bir videoyu paylaşayım sizinle. Soldaki orijinale yakın kalitedeki standın altında X ve △ işaretleri bulunmakta. (Orijinal standda X, O, △ ve ▢ işaretlerinin tamamı mevcut.) Yine soldaki standın alt bölümünün yüzeyi aynı PS5 Slim ve PS5 Pro'nun kapaklarının iç yüzeyleri gibi dokulu bir yapıda, sağdakinde bu detaylar yok. Krom kaplı kısımlarda da ufak bir ton farklılığı var, soldakinin kaplaması daha kaliteli gözükmekte.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!sarppyyoutube
    PS5 Vertical Stand
    https://www.youtube.com/shorts/qYpZWa51GYk
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Hocam shipping 554 tl gibi bir şey yazıyor üründen daha pahalı bu gümrükteki yeni kanuna göre geçemiyor sanırım değil mi? Gümrüğe takılır mı acaba?

Evet hocam gördüm siz de mi Aliexpessten aldınız? mükemmel hükümetimizin getirmiş olduğu bu gümrük olayına falan takılmıyor değil mi?

• crashris kullanıcısına yanıt
    Ah o ilk kasanın karizmasının üstüne hiç bir konsol çıkamadı…

• massiv a kullanıcısına yanıt

Yeni üyelik açıp ilk ürün indiirminden faydalanmanız lazım , Aliexpress aynen 👍

Ürün+kargo = 27 Euroyu geçmemesi lazım vergi önemli değil.

Ara toplam dediği: Ürün +kargo

Görev ise vergi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 12 Ocak 2025; 8:39:38 >
  • nct96 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle konsol tarihinin en güzel dizayn edilen konsoludur ps3 fat kasa .

• 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.