katılıyorum, elbette gerekli hocam... öteki türlü çok kolay kayıp, devrilebilir. zaten: "almayın, takmakla takmamak arasında fark yok" diye insanlara yalan-yanlış tavsiyeler verenler yolda yürürken yerde ps5 görseler bomba diye karakola götürürler muhtemelen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Ocak 2025; 15:19:43 > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (727. sayfa)
-
-
evet ama soran arkadaş ps5 pro için sormuştu, bu işin uzmanı olan(!) birisi de çıkıp: "gereksiz, zaten kendi kendine dik duruyor" dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Ocak 2025; 15:13:24 > -
Ben de hafta başında Temu üzerinden siyah kapak siparişi verdim, gelmesini bekliyorum. Bakalım sorunsuz bir şekilde ulaşabilecek mi
-
Gereksiz değil hocam, PS5 Pro'yu satın almadan önceki hafta stand siparişini önden vermiştim ve iyi ki de almışım. Muadil bir ürün almama rağmen orijinal standa oldukça yakın kalitede ve görselde çıktı. Bununla ilgili aşağıdaki şekilde de bir başlık oluşturmuştum.
https://forum.donanimhaber.com/ps5-slim-ps5-pro-dikey-stand-oneri-konusu-orijinal-muadili--160167488
-
Cihaza takılı durumdaki alıcı ile tam takım olmuş, benim kulaklığın alıcısı beyaz olduğu için güzel sırıtacak siyah kapakla.
-
Hocam sizede yukarda sorduğumu sorayım o zaman yardımcı olur musunuz
Mevcutta çok az kullandığım almanyadan alınan fat kasa ama son sürüm( hatalardan arındırılmış olan) cd li ps5 var kutu vs her parçası var
Sahibinden de yine mediamarkt almanyadan alınma ps5 pro var açılmamış kutu, arkadaşa takas önerdim kabul etti üste 18 bin istedi benim cihazı 15 bine saydı
sizce geçilir mi ps5 pro ya bu şartlarda aradaki 18 bine değer mi yoksa benim cihazı öldürdü mü ( benim ps5 bir senelik çok az kullanıldı tertemiz )
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orijinal olandan farksız gibi, süper olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PS logosu ve 30th Anniversary yazısı kapak üzerine sticker olarak yapıştırılıyor. Bu bölümler de orijinal kapak gibi olsa tam olacakmış aslında.
-
Çok güzel üretim olmuş, sımsıkı oturuyor 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasal çin regülasyonlarında yapamazlar, ama sticker basmışlar 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo yaparlar. Aynı paraya garantisiz almak yerine garantili almak var. Ben olsam yarın bir gün bozulma ihtimalini düşünürüm ve dükkandan alırım. Değip değmemesi tamamen kişisel bence.
-
Hocam selamlar, ben de temu üzerinden geçtiğimiz günlerde stand aldım. Tahminlerime göre 1 2 güne kadar elimde olur. Orijinale yakın olan ve düşük kaliteli olanı nasıl ayırt edebilirim? Ve görseldeki vidalardan hangisi cihaz ile tam uyumlu? Teşekkürler.
-
Anladım. Kendi konsolumun satışıyla uğraşmamak için bana mantıklı gelmişti direk takasa verecektim ama garanti olayı farklı tabi peki bu mağazalar garantilik durum olunca gerçekten ilgileniyorlar mı bir yıl mı garantili
-
Sızıntı yapan NateTheHate'e göre bu yıl PS5'e birden fazla Xbox oyunu geliyor
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
“Flight Simulator 2024, PS5 ve Switch 2'ye gelecek ve Halo: The Master Chief Collection da PS5 ve Switch 2'ye gelecek”
-
-
Telefonda aşağıdan yukarı doğru okuyorum. Üstlerde link paylaştın mı bilmiyorum ama paylaşmadıysan link atar mısın? Soracağım iki şey var;
1- 27 Euro gibi saçma sapan bir şey yaptılar o limiti geçiyor mu ekstradan bir şey ödedin mi?
2- Disc drive için de kapak var mı?
Her iki versiyon için de ayrı ayrı satılıyor.
tr.aliexpress.comhttps://tr.aliexpress.com/item/1005008229519161.html
tr.aliexpress.comhttps://tr.aliexpress.com/item/1005008229570179.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X