< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (725. sayfa)
-
-
Dostlar fikir verirseniz çok mutlu olurum;
Mevcutta çok az kullandığım almanyadan alınan fat kasa ama son sürüm( hatalardan arındırılmış olan) cd li ps5 var kutu vs her parçası var
Sahibinden de yine mediamarkt almanyadan alınma ps5 pro var açılmamış kutu, arkadaşa takas önerdim kabul etti üste 18 bin istedi benim cihazı 15 bine saydı
sizce geçilir mi ps5 pro ya bu şartlarda aradaki 18 bibe değer mi yoksa benim cihazı öldürdü mü ( benim ps5 bir senelik çok az kullanıldı tertemiz )
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ah keşke. Forza nerde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
onun elindeki pro maksimum 30 eder. çünkü şu an spotçular "garantili olarak" 32k ya pro satıyorlar. (örn. khalkedon'un sahibinden fiyatını kontrol edin.) dolayısıyla bozulsa elinizde patlayacak o garantisiz cihaz 30 eder mi o da tartışılır.
sizin cihaz ise 14-15 civarı eder. üste 18 istiyorsa cihazınızı 12 ye almış oluyor, bilginiz olsun.
bu arada garanti veren düzgün spotçuların (kahraman, khalkedon vs.) 32-32,5'a pro sattıkları günlerde, elden konsol satanların 33, 34, 35 istemesi özgüveni nereden geliyor ben de bunu merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Ocak 2025; 4:23:16 > -
Arkadaşlar merhaba ithalat garantili ps5 pro slim 1tb en uygun nereden alabilirim. Hepsiburada da kahramankonsol 21700 TL.
1- cfi hangi kod almak lazım 2000 Asya olsa Bi sıkıntı olur mu yoksa 2016 Avrupa mı almak lazım illaki.
Başka dikkat etmem gerek bişey var mı.
Teşekkürler şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersiny699 -- 11 Ocak 2025; 0:20:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz PS5 Slim mi almak istiyorsunuz PS5 Pro mu? Yazdığınız rakam PS5 Slim'in fiyatı.
-
bu lanet olası ayrı satılan dikey stand slim ve pro için aynı değil mi ? farklılık var. 2k ya aldım bir tane proya uymuyor.
-
Aslında aynı fakat piyasada yanlış vida ile satılan ürün var. Sizin standın uymama sebebi nedir, aldığınız standın kutusunun ve vidasının fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?
Yakın zamanda hem AliExpress'ten hem de Temu'dan 2 farklı dikey stand aldım. Biri orijinale çok yakın kalitede iken diğeri daha düşük kalitedeydi ve düşük kalitede olanın kutusundan çıkan vida konsol ile uyumsuzdu. Uyumsuz olanı iade ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 11 Ocak 2025; 0:46:7 > -
-
Hocam aldığınız orijinal stand PS5 Pro ile uyumlu. Montajla ilgili ufak bir hata yapıyor olabilirsiniz. Kutudan ekstra olarak çıkan plastik parçayı kullanmamanız gerekiyor.
TaraTuberyoutubeNeed help setting up the vertical stand for your new PS5 Pro? In this quick tutorial, I'll show you how to install the stand step-by-stephttps://www.youtube.com/shorts/uKVqX5n9_N0 -
evet ekstra parçayı kullanmamak gerekiyormuş... oturtamadım, ikinci görseldeki gibi kutuya da baktım cfi kodum yok, pro takısı yok. dedim yandık. slim kasam da olmadığı için ölçüleri bilmiyorum. pro bile kasa çapları mı farklı acaba diye düşünmeye başladım. tabi o kafa ile akla şu soru gelmiyor ki, "pro çıkmadan önce stand üretilmiş ve stoklara o zamanlar girmiştir ben de eski stok satın aldım." ulan gece gece haftanın yoğunluğu zaten, ter döktük yok yere.
-
Ben pro nun slim i çıktı diye düşünmüştüm. Yanılmışım heralde. Slim mi tavsiye edersiniz pro mu.
Khalkedon en son ya 13 ya da 14'e alıyordu CDli Fat kasayı. Üzerine vereceğeniz rakam 19K civarı olur ki yanında 2 sene garantili dükkan olmuş olur.
-
Evet kutu üzerinde PS5 Pro ibaresi olmayınca insanın aklında soru işareti oluşuyor haliyle ancak neyse ki bire bir uyumlu. Halledebildiyseniz olay tamamdır, güle güle kullanın hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PS5 Pro, PS5 Fat ve PS5 Slimden sonra çıkan daha güçlü bir model.
Fat ve slim kasa oyunlarda aynı performansı sergilemektedir.
Bütçenize uyuyorsa ve elinizde en az 4K 120Hz özellikte bir panel varsa ya da yakın zamanda alma düşünceniz varsa PS5 Pro'ya yönelebilirsiniz. Benim için performans çok da önemli değil, oyun oynayayım detaylara fazla takılmam derseniz de PS5 Slim alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam. Peki ithalat olarak en güvenilir kahraman konsol mu.
Aylardır ps5 pro'nun 16,7 teraflops olduğu söyleniyordu.geçenlerde mike cerny ile bir röportaj yapmışlar. Teraflops 18,05'e çıkmış.yazılımla mı güncelliyorlar bu teraflops işini. Sürekli artıyor.
Kahraman'ı PS3 döneminden beri bilirim ancak o dönemdeki çalışanları artık olmadığı için son durumda nasıldır net bir şey söyleyemem. Forumda yazılanlara göre Kahraman ve Khalkedon tercih edilen yerler arasında. Bu dükkanlardan ya da farklı bir yerden nereden alırsanız alın mümkünse görerek elden teslim almaya çalışın. Okuduğum yorumlara göre bazen cihazın seri numarası ile kutusunda yer alan seri no bilgisi farklı olabiliyormuş. Bu bir sorun mu derseniz eğer size doğru garanti hizmeti sunulursa değil ancak hem içinizin daha rahat olması için hem de cihazı ileride satarken sorun yaşamamanız için dikkat etmeniz gereken küçük detaylardan biri.
-
orjinal stand ise fat / slim / pro hepsine uyumlu
Hocam ben o mağazalara uzağım sakarya kocaeli tarafındayım
Birde,Peki değermi prota o rakamlara geçmek için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X