Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.640
Cevap
350
Favori
636.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
Giriş

bende el alışkanlığı olmuş 😅 telefon üzerinden 5-10dk içinde yeni mail ve psn açıp kod alıp oyun alıyorum tr psnden daha kolay geliyor. arşiv yapmıyorum zaten oyunu bitirip satıyorum bu yüzden en uygun psn nerdesi ise orayı tercih ediyorum. özellikle yeni çıkan oyunlarda baya fiyat farkediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Ben pro gelmeden eskisini kutulayip kaldirmayi dusunuyodum o halde oyle yapmiyim iki cihazi da ayni ag uzerine baglayip iki cihazi da acip pro nun ekranindan mi yapayim veri aktarma? Yalniz kurulu oyunlari agdan mi aktarmam gerek o dosyalari ssd ile tasiyabilirim daha hizli olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt

Hala durur bende. Zamanında sarı ışık hatası vermişti. Atamaya da kıyamadım, kaldı öyle. :)

• WildDestiny kullanıcısına yanıt
    Aynen. Aynı ağa bağlayıp İşlemi Pro dan başlatıyorsun.

Oyunlar için bence de SSD daha iyi olur. 10dk lık işi var bu şekilde.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam ne güzel:) o alışkanlık bende de olsa keşke

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayin hocam dikkat etmemisim , tsk ederim cevabiniz icin.

O zaman nasip kismet isi sanirim hocam eger acmadan bakilamiyorsa,

Ben kutuda seri no vs vardir belki diye dusunmustum

• Proya geçerken Oled tv ile geçerim diyordum arkadaş oled tvlere ne geçirmişler öyle  

50K bandında ufak oda için alacak oled kalmamış resmen  

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-oled48c34-48inc-121-cm-4k-webos-smart-tv-uydu-alicili.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAs5i8BhDmARIsAGE4xHzF61bNEsc1s22XjtocfXrXdP94t8daqHNLm-tgAlqFRz6ua1Xwiy4aAvNhEALw_wcB

Ucuz yollu aranıyorsa bir önceki senenin modelini almak en mantıklısı. Linki de incelemedim bu arada kabaca fikir olsun diye paylaştım.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt

kontrol edince stoktakilerin hepsi teşhir. teşhir oled zaten alınmaz.

daha 2 hafta önce 48 oled arayanlar için lg 48gq900 monitörü 36k iken tavsiye ettim, 1 kişi de dönüp bakmadı bile... şu anda aynı monitör 40k.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 14 Ocak 2025; 18:22:24 >
    Teşekkürler hocam teşhir olmayan ürün var mı diye sorarım gitmişken mağazaya.
    34 oled uw alacağım aslında pc için ve ps5 içinde tamamen uyumlu gözüküyor eğer ikisi içinde uyumlu olursa süper olur oda olmazsa TV işini miniled ile halletmeyi düşünebilirim alanlar oldukça memnun gözüküyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu model geçen sene oldukça uygun fiyata satıldı. Hem kendime aldım hem de 2 arkadaşıma aldırdım ancak stoklar eritildikten sonra fiyatı yine çok güzel şişirilmiş. Söylediğiniz şekilde önceki yılın modelleri için kampanya kovalanabilir.

Buna ek olarak forumun TV tavsiyeleri bölümündeki aşağıda linkini paylaştığım Burak Bey'in konusu takip edilebilir, kendisi yeni kampanyalar oldukça konu içerisinde paylaşmakta. Televizyonu kendisinden almamış olmama karşın burn-in'i kapsayacak şekilde OLED TV'nin garantisinin uzatılması için yardımcı olmuştu.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/139217274/sonsayfa

Ben 2025 ürünlerini bekliyorum. Stoklar Nisan-haziran arası girermiş. 42 alacam. Sadece Philips 42 getiriyor sanırım. 42oled809 sıfır bulamadım teşhir kalmış sadece.

Aynen arkadaşlar uyarmış. Ekranlarda teşhir alınmaz ama şu dönem biraz beklerseniz önceki yılla ait tv’ler stoğa girer girmez alın. Bu ara genelde dönemi oluyor. Aceleniz yoksa biraz gözlemleyin.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Evet. Mümkünse TV alınmalı.

LG'nin 48 inç monitörü de, paneli büyük olmasına rağmen, TV'ler gibi değil. Rtings incelemesinde eksi olarak şu yazılmış:

"Brightness fluctuates with different scenes."

Monitörlerde, C serisindeki Alpha 9 işlemcisi yok. TV'ler gibi dinamik ton haritalama yapamıyor vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Ocak 2025; 20:51:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Benimde öyle tamir edebilecek güvenli bir yer bile bulamadım hala…

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

PS3 era ilginc bir donemdi. PS3'e GPU (RSX) koymamayi bile dusunmusler hardware design asamasinda :)

Alıntı

metni:
    We had started this ICE [Initiative For A Common Engine] team with the intent of developing some core technology that could be shared amongst all the first parties (…) For a while, [PS3 had] no GPU, it was going to run everything with SPUs. The ICE team proved to Japan that it was just impossible. It would be ridiculous. Performance-wise, it would be a disaster. That’s why they finally added the GPU, closer to the end."– Unnamed sources from Naughty Dog...Another source confirmed that, during the delay, Sony was “still trying to figure out the hardware” it was creating, and mimicked the notion that “for a while, it didn’t even have a GPU," hence the delay....A fourth source noted, “I think that the hardware guys focused too much on getting the [Sony’s proprietary processor] CELL working that the GPU project [for PlayStation 3] ultimately fell behind.

https://archive.md/uocPt

2010 civari yine ayni Cell ile (belki kapali olan 8. SPU’nun acilmis hali ile ve 3.5 GHz benzeri biraz daha yuksek frekans ile) ve 2009-2010 era bir GPU ile (Nvidia GT200 vb?) ve bir de 256+256 MB XDR+GDDR3 combo yerine 512+512 gibi bir update ile bir PS3 Pro gelse hic fena olmazdi. En “Pro” update gerektiren nesildi heralde. PS4/5 Pro o tadi veremezdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 14 Ocak 2025; 21:33:12 >

• Housemarque, PlayStation Studios'un bir parçası olarak bir sonraki projesini duyurmaya hazır!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Sony Interactive Entertainment'ın birinci parti stüdyolarından bazıları gelecekteki oyunlarını Guerrilla Games'in Decima motorunu kullanarak geliştirebilir.

Guerrilla Games Kıdemli Yapımcısı Astrid Huntjens'in LinkedIn profiline göre, stüdyo Decima motoruyla ilgilenen veya halihazırda kullanan diğer Sony Interactive Entertainment birinci taraf PlayStation Stüdyolarına kolaylık sağlamakla ilgileniyor.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Insomniac Games Erken Geliştirme Aşamasında Yeni Bir Projeye Başlıyor!

“Bu rolde Kıdemli UX Araştırmacısı, bir AAA oyun için araştırma sürecine liderlik etmekten sorumludur.”

“Bu pozisyon, Insomniac Games Burbank UX Laboratuvarı'nda 3 aylık bir süre boyunca çalışarak erken üretim aşamasındaki bir projenin araştırma sürecinin başlatılmasına yardımcı olma zorunluluğu ile karma bir pozisyondur.”

Kaynak :

• 
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.