Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (743. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Babangida Babayaro , Babangida Babayaro , Ahtapottt Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.896
Cevap
351
Favori
652.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clair Obscur: Expedition 33 - Release Date Trailer | PS5 Games

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10008503/ "Step into the stunning, surreal world of Clair Obscur: Expedition 33, launching April 24, 2025, on PlayStation 5. Each year, the Paintress marks her cursed number, erasing the lives of those in Lumière who are that age. Tomorrow, she will paint “33.” Explore vibrant environments like Ancient Sanctuary and Gestral Village, uncover secrets, and tackle side quests across the expansive overworld. Set up camp to strengthen weapons, bond with teammates, and take a break between defeating Nevrons to spin the record player (playing the game’s OST!). Meet Monoco (voiced by Rich Keeble), a shape-shifting Gestral with a penchant for collecting the feet of his enemies, and Esquie (voiced by Maxence Cazorla), a larger-than-life companion who lets you ride on his back to traverse and explore the stunning Belle Époque-inspired world. Clair Obscur: Expedition 33 launches April 24, 2025. Pre-order now on the PlayStation Store or at your local retailer." #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=RWZ-xf1dslw
  • DOOM: The Dark Ages - Gameplay Sizzle Coming May 15 2025 | PS5 Games

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!PlayStationyoutube
    Enjoy this short gameplay sizzle of DOOM: The Dark Ages. Developed by id Software, DOOM: The Dark Ages is the prequel to the critically acclaimed DOOM (2016) and DOOM Eternal that tells an epic cinematic story of the DOOM Slayer’s rage. In this third installment of the modern DOOM series, players will step into the blood-stained boots of the DOOM Slayer, in this never-before-seen dark and sinister medieval war against Hell.    Coming May 15, 2025. Pre-order on PlayStation®5.   #ps5 #ps5games #doom Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=bMr8Wf8Melo
  • Ninja Gaiden 4 - Announcement Trailer

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!IGNyoutube
    After more than 10 years comes a new mainline Ninja Gaiden from PlatinumGames, featuring a new Master Ninja protagonist to take on the brutal, bloody chaos in an abandoned Tokyo.
    https://www.youtube.com/watch?v=IzLhxMlkcrg
  • Ninja Gaiden 2 Black - Announcement Trailer | PS5 Games

https://store.playstation.com/en-us/product/JP0106-PPSA26679_00-NG2B000000000000 May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=CYS60ObbyZo
  • Astro Bot'un GOTY almasi hala beni saskina ceviriyor. Bu yuzden hakkini yememek adina oyunu oynamayi dusunuyorum. Konsolu aldigim gunden beri oynadigim tek oyun Elden Ring, sanirim 130 saate yaklastim.

Oyun oynadigim en iyi oyunlar arasinda ilk 3'te diyebilirim. Her ne kadar Ps5 Pro performansini begenmesemde oyunun evreni harika. Optimizasyon yapilmasi gereken ilk oyun buyken hic yapilmamis olmasi enteresan. GOTY'yi Ragnarok'un elinden aldi diye mi yukseltme almadi yoksa FROM SOFTWARE ile mi alakali anlamadim. PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

Disk surumunu almistim. Olurda birisi takas kabul ederse Astro bot ile takas yapmayi dusunuyorum. Bu sekilde hicbir oyuna para vermeden oynamak gibi bir dusuncem var. 2020 de aldigim PS5 ile de aynini yapmistim. 1 kurus para vermeden takasla tum oyunlari oynamistim. Para verdigim tek servis PS Plus olmustu bu sefer onu da almadim cunku gelen oyunlar bi hayli kotu. Benim icin bi manasi yok. Astro Bot ve Silent hill 2'yi gozume kestirdim. Baska tavsiyesi olan varsa onu da alabilirim.

• John Denver kullanıcısına yanıt
    Wukong mutlaka dene hemde tr geldi oyuna

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ninja Gaiden 4, Türkçe dil desteğiyle birlikte çıkacak. 🇹🇷

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mg3 M kullanıcısına yanıt

Her geçen gün Türkçe dil desteği olan oyunlar artıyor farkında mısınız? Darısı Türkçe olmayan oyunlara  

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

yapay zeka döneminde artmaması saçmalık zaten artık. aklı çalışan bir oyun yapımcısı işin büyük bir kısmını yapay zekaya yaptırabilir. sonra basit düzenlemeler için destek alabilir. zaten bilimsel bir makale çevirmiyorlar %100 doğru olmasa da olur bazı oyunlarda.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam.. Yapay zeka öyle bir hale geldiki isteseler Türkçe dublaj bile yapabilirler.. Zaten Türkçe dil desteği vermeyen firmalar belli ve bunu kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum. Örneğin Spiderman 2'de tam olarak rakamını hatırlamıyorum ama 29 a yakın dil vardı sadece Türkçe yoktu. Rockstar Games ve Ubisoftta bunlar arasında. Bunların ülkemize karşı bir garezleri olduğunu düşünüyorum.. Assasins Creed Shadow çıkacak ondada yine dil desteği yok. Çinliler, koreliler bile artık Türkçe dil desteği vermeye başladı. Bunlar ise görmezden gelmeye devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 24 Ocak 2025; 12:17:21 >
  • SLOWDIVE kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Wukong ama indirimde denk getirince stellar blade i de alın derim. Ama öncelik wukong. Çok büyük bir şaheser benim için. 80 saati soluksuz devirdim. Stellar blade bir tık altıydı 30 küsür saatti devirdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • massiv a kullanıcısına yanıt
    İndirime girerse Wukong önceliğim olacak. Şimdi FF7 remake oynuyorum daha Rebirth var. O zamana kadar indirime girer inşallah.

• Selamlar dostlar,
    Yunanistan dan alınma ps5 pro ile aranıza katıldım,
    Sizden ricam dikey kullanmak için en uygun nereden stand alabilirim yardımcı olur musunuz ? Link atabilir misiniz lütfen

• chuckchucky kullanıcısına yanıt

ve aleykümselam hocam hayırlı olsun.Siz mi gidip aldınız hocam ?kaç liraya mal oldu acaba ?

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Tsushima'dan sonra samuray oyunlarından soğudum, doygunluk geldi sanki
    TR desteği olsaydı alma ihtimalim olurdu ama değmez bence bu fiyata

(Yeni oyunların pro destekli çıkması güzel ama )

• Ronin denen oyun nasil? Grafikler ps3 donemini animsatti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt
    Mobil ghost of Tsushima :))

• 
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.