Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: caca40 , hEro_ Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
352
Favori
653.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chuckchucky

Hayır hocam ps5 cd li iken Cd alıp o şekilde oynamıştım
    Dedğim gibi oyun iniyor ama oyna diyince cd istiyor
    Acaba bulut depolama dan dolayı mı böyle yapıyor eski verileri çekiyor anlayamadım

Oyunu satın almadığınız için CD takmanızı istiyor. İndirme işlemi de büyük ihtimalle dediğiniz gibi daha önce CD den oynadığınız için verilerden indiriyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 25 Ocak 2025; 13:44:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam üzüldüm ya ben plus a verilmiştir ordan indirir devam ederim diye düşünmüştüm
    Teşekkür ederim eksik olma 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Doğru dediniz hocam aliexpress'de baktım foxconn fan 565tl gözüküyor 356tl gönderim ücreti buraya kadar sorun yok fakat 762tl vergi görünce vazgeçtim bir ürünün fiyatından çok vergisi var çok garip

• chuckchucky kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam 😇👍

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

30. yıl temaları bende halâ duruyor hocam PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Mağaza modun da değil TV anlamadım ps5 ayarlarından bir şey mi yapacağım ses ile ilgili Philips tv si olum kullanan var ise ayarlarına bakarsa sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu arada siz dikey mi kullanıyorsunuz konsolu ? Stand önerisinde bulunur musunuz orjinalleri çok pahalı ne alacağımı bilemedim

Ben yatay kullanıyorum hocam o yüzden tavsiyede bulunamayacağım PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• Arkadaşlar kol olarak razer Wolverine v2 pro kullanan var mı ?

• Pronun içinden hdm kablo çıkmıyormu lazım oldu kutuya baktım yok bi yere atmadıysam ilk açılışta

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt

kablo çıkıyor hocam

• Oyunların geleceği resmi ağızdan söylenmiş.

Xbox şefi Phil Spencer: "Bu, oyunlarımızın yalnızca PlayStation'da değil, daha fazla platformda yayınlanması anlamına geliyor. Nintendo ile yaptığımız işi seviyoruz, Steam'de Valve ile yaptığımız işi seviyoruz. Oyunlarımız giderek daha fazla yerde görünecek."

Danny Peñayoutube
    Interview with The CEO of Microsoft Gaming, Phil Spencer. @marcello696 http://x.com/godfree
    https://www.youtube.com/watch?v=mAl5yVpNc3o
    Güncelleme ayrıntılarda öyle yazıyordu bilmiyorum artık😊😊

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Gelecekte Microsoft 3. Parti oyunlar açısından piyasanın en büyüğü olacak Spencer bunu geçte olsa anladı PS platformuna çıkardıkları Kendi oyunları çok iyi satış yaptı ellerindeki stüdyolar çok iyi bu stüdyolardan çok iyi oyunlar gelecek iki gün önceki sunumda gördük bunu bakın şuan kim ne derse desin Microsoft oyun bazında iyi ilerliyor Sonye bakıyoruz ellerindeki stüdyolar saçma sapan gaas online oyunlar yapacaz derken hepsi iptal oldu çok büyük zarar etmişlerdir ellerinde ne oyunlari var bilmiyoruz gaas oyunlar uzuerinde çalışan stüdyolar sıfırdan oyun yapacaklar 3. Parti anlaşmalarlan iyi götürüyor Sony den beklediğimiz hikaye odaklı oyunlar ps6 dönemimde görürüz gibime geliyor inşallah yanilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 26 Ocak 2025; 17:8:25 >
  • switch2 de halo yeni oyunu multi oynasam gta6 çalışsa forza falan olsa pokemon oyunları ile beraber paranın belini büker 2 firmada

Benimde PS5’te oynadığım CD’li Metaphor ReFantazio yarım kaldı bu sebepten ötürü maalesef hocam. Disk istediği için açmıyor oyunu.

İşin kötü tarafı düzgün fiyattan disk okuyucu bulamıyorum, 8K’ya disk okuyucu aldıktan sonra aleti yurtdışından getirmiş olmanın fiyat avantajı kalmıyor benim gözümde. Aleti Amerika’dan aldım, orda stok yoktu. 10 gündür Japonya’da seyahat halindeydim, en büyük teknoloji perakende zincirilerinden Yodobashi ve Big Camera’nın toplam 4 şubesini gezdim hiçbirinde stokta yoktu.

• BorhanFr B kullanıcısına yanıt
    Valla hocam haklısın sende yine cd var ben ps5 le birlikte oyunu da sattım ayrıca, ben plusa verildi sanıyordum oyunu bana cd okuyucu fiyatları aşırı yüksek geliyor. Daha dikey kullanmak için stand bulup alamadım uygun fiyatlı siz ne yaptınız ?

Japonya’dan aldım hocam, aslında almayacaktım ama bir arkadaşım rica etti ona alırken kendime alayım dedim. Vergi indirimiyle 800 TL’ye geldi.

Artık aksesuarlarda nasıl bir stok sorunu varsa iki tane standı almama izin vermediler, eşimi tekrar sıraya sokup ikinciyi aldırdım.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorhanFr -- 26 Ocak 2025; 11:50:22 >
  • BorhanFr B kullanıcısına yanıt
    İlginçmiş gerçekten:) yani bu orjinal standın metal sanırım değil mi krom olan kısmı?
    Orjinale burda çok para istiyorlar yan sanayi benzerini alayım diyorum onda da ne çıkar bilemediğimden yeltenemedim

Hocam kaliteli muadil ürünler mevcut, size geçenki mesajımda da bahsettiğim gibi kutusu aşağıdaki şekilde olan stand orijinale yakın kalitede ve görüntüde.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.