Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (781. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: byvolcan , FAKAZLI , jymz___ , ZekiAygun , PearBear Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
16.300
Cevap
372
Favori
716.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfır cd'li clim sarı sitede 17-17.5 a var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShinQda kullanıcısına yanıt

bu oyun nasıl 9 senelik inanılır gibi değil ; şuan piyasadaki aynı tür deki tüm oyunları cebinden çıkartır tartışmasız

• dante06 kullanıcısına yanıt

Doğrudur.

• player2974 kullanıcısına yanıt

2 ay önce ilk seri fat kasa diskli PS5'i 16.000 TL'ye sattım. Sahibinden üzerinden çok düşük teklifler geliyordu, daha sonra şansımı letgo üzerinden denedim ve kısa sürede istediğim fiyata satıldı.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Yani hocam ps5 in piyasası hızlı zaten.Ama dediğimiz fiyatlara sıfır varken 16 bine satılması zor.Size muhtemelen araştırmayan biri denk gelmiştir

• gamer-x kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam.Uncharted 4 bir baş yapıttır türünün en iyisi hala

• 2.el konsol piyasası farklılık gösteriyor, bir kesim bizim gibi piyasaya hakimken az bir kesimde piyasadan bihaber.

Vatan'a teknosa'ya bakar 30binli fiyatları görür sonra gider 4 senelik 2.el konsola 16-17 bin verir bu bir seçenek diğer seçenek ise bilinçli bir kullanıcı sıfırı 18-19 a alınabilen konsala 2.el de max 13-14 verir.

konsol aynı konsol sadece alıcılar farklı burda satıcı kaça satmak istiyor o önemli 13 koyarsa hemen satar. 17 ye koyarsa o piyasadan habersiz birisinin gelip almasını bekler şansa kalmış 1 hafta içinde de satılabilir 2 ay sonrada..

• joven kullanıcısına yanıt
    Doğrudur araçlardaki metal yorgunluğu gibi
    Ama bizim ülkede millet dışına kozmetiğine daha çok önem verir kutusu olmazsa tenezzül edip bakmıyor malesef bizde böyle işliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumda biraz aradım ama bulamadım eğer önerildiyse. Ps5 Pro için stand önerisi alabilir miyim? Sadece cihaz standı ya da kolları da koyabildiğimiz standlar varmış. Hangisi öneriliyor

• Havmac H kullanıcısına yanıt
    Burada bir arkadaşın önerisiyle aldım çok memnunum tavsiye ederim hocam

AliExpress'te az önce şunu buldum: 282,97TL | Ps5 İnce Dikey Stand Siyah PC Metal Oyun Konsolu Taban Braketi Sony Playstation 5 Slim Disk Dijital Sürüm Aksesuarı

• Pro yeni geldi artık monitörü de değiştirmek istiyorum.

Aklımda Samsung Odyssey G8 var acaba başka Oled monitör kullanan varsa tavsiye verebilir mi?

Odam TV için pek uygun değil büyük ekranda da oynamayı pek sevmiyorum o yüzden monitör bakıyorum.

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    g8 tam f/p , öğrenci indirimiyle 30 bin tl idi

https://mini.donanimhaber.com/samsung-odyssey-oled-g8-32-inc-g80sd-29000-tl--160506183

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShinQda kullanıcısına yanıt
    Alienware AW2725DF 27” 2K 360Hz QD OLED monitöre bir göz atın derim.

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Gördün 360 hz'ü hemen daha iyi olduğuna kanaat getirdin değil mi? Sizin gözünüz ne kadar kolay boyanabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • State of Play Yarın, 12 Şubat'ta geri dönüyor!!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

PS5'e gelecek harika oyunlarla ilgili haberler ve güncellemeler için 12 Şubat'ı YouTube ve Twitch'te izleyin.

State of Play yarın, 12 Şubat'ta geri dönüyor! PS5'e gelecek harika oyunlarla ilgili haberler ve güncellemeler için canlı yayını izleyin. Program, dünyanın dört bir yanındaki stüdyolardan heyecan verici oyunların yaratıcı ve benzersiz bir seçkisini kutluyor.

40+ dakikalık program 12 Şubat saat 2pm PT / 5pm ET | 11pm CET / 13 Şubat saat 7am JST'de YouTube ve Twitch'te başlayacak ve İngilizce ve Japonca olarak yayınlanacak. Yarın görüşmek üzere!

Kaynak : https://blog.playstation.com/2025/02/11/state-of-play-returns-tomorrow-february-12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 11 Şubat 2025; 18:6:23 >

• chuckchucky kullanıcısına yanıt
    Slim için yazıyor ama ps5 pro ya da uyuyor mu bu ürün?

• player2974 kullanıcısına yanıt

son sürüm fat, 2 ay ithalatçı garantisi kalmış, cd'siz cihazı 1 günde 14 e sattım. 15-16 ya satarsınız diye düşünüyorum.

• Havmac H kullanıcısına yanıt
    Uyuyor

• Ilitharath kullanıcısına yanıt

Yarım saattir mesajıma bakıyorum. Ben nerede bu monitör daha iyi demişim diye. Hiçbir yerde dememişim. Sanırım o monitörü sen kullanıyorsun ve o yüzden en iyisi o değil mi?

Ayrıca ister GPT'ye sorarsın istersen aşağıdaki adresten kıyaslarsın. Hangisi hangi konularda daha iyi görürsün. Bakarsın o fiyat farkına değiyor mu diye. Sen onu satın aldın diye en iyisi o olmuyor.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!versus
    Dell Alienware AW2725DF 27" vs LG UltraGear 27GS95QE-B 27" : Aralarındaki fark nedir?
    https://versus.com/tr/dell-alienware-aw2725df-27-vs-lg-ultragear-27gs95qe-b-27

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 11 Şubat 2025; 19:43:45 >
  • 
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.