Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ulwi , haqoco , haqoco Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
16.282
Cevap
370
Favori
714.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani bu terimlerden anlamayan birisi için PS5 pro için OLED ekran çok iyi bir seçim mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

Yani bu terimlerden anlamayan birisi için PS5 pro için OLED ekran çok iyi bir seçim mi
    İthalatçı garantililer 30.000 TL’ye altı taksit satsa alınır da onlarda 34.000 fiyat çekiyor

• Oled Tv de Pro ile oynayan var mı bilmiyorum fakat Kingdom deliverance 2 muhteşem ötesi gözüküyor tarif edemiyorum aldığım görüntüyü bu oled harbiden tam oyun içinmiş bunu anladim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Görüntü çok mat, yeterince parlak değildi. Ve kontrast tatmin etmedi. Arkadaşlarım kullanılan demo kaynaklı olabilir demişlerdi ayrıca..

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Kesinlikle dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips 89xx serileri IPS Panel, o fiyatlara TCL Fald VA panel modeller alinabiliyordu 2-3 ay once, simdi ne durumda son fiyatlar bilmiyorum ama.

HDMI 2.1 diye o modele ben de bakmistim ama isletim sistemi ve panel tirt ondan surekli kampanya yapiyorlar. Ha butce buna yetiyorsa artik 60 Hz Tv alinmaz zaten oldugu kadar deyip giris seviyesi ne bulunursa o alinir 120 Hz tv olarak.

• Herkes oledi övüyor. Almak isteyenler için 3 yıllık g1 kullanıcısı olarak;

Ps5 varken çok şaşırıyordum. Proya geçtim ama fark o kadar değil bence. Güzel ama ps5te neyse pro da aynı. Fps yüksek tabi

• wollfy31 kullanıcısına yanıt

Çok ve doğrudan güneş ışığı olmadığı sürece parlaklığı ve kontrastı gayet iyi. Ama teşhirdeki cihazların ne ayarlarda kullanıldığı ve ortam ışıklarının yoğunluğunu vs bilemediğim için bir şey diyemiyorum. Ben inanılmaz bir fiyata almıştım bu cihazı (25.000tl) bütün forum aldığım fiyata şok olmuştu hatta (normal fiyatı 45k idi)

Şu an için konuşacak olursam hiç bir PS5 kullanıcısına OLED monitör tavsiye etmem. Bence Samsung Qled TV dışında bir şey bakmamak gerek. (Ben QLED Fanıyım) , Oled takıntısı varsa da televizyon almak daha mantıklı.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Bu biraz alışkanlıkla alakalı. Bir arkadaşım lg color’ını daha çok seviyor. Bende de neo qled var alışmışım ona, başka bir arkadaşımdaki lg c1’e ısınamadım bir türlü. Biraz alışkanlıkla alakalı yani. Oled’lerde son bir iki nesil parlaklığı makul seviyelere getirebildiler ama.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Curved Samsung vardı bende sonra LG cx oled aldım ama parlaklık ve keskinlik beni tam anlamıyla cezbetmedi aklım hep Samsungta ilerde alsam heralde quad oled Samsung alırım 83 inç çıkmasını beklerim.pek 2 sinide kullanıp yorum yapan goremiyorum.mesela g serisi LG oled kullanıp ve Samsung oled kullanan yorumu

• player2974 kullanıcısına yanıt

biz ps5 pro'yu övmüyoruz zaten, oled'i övüyoruz.

• Samsungların renk doğruluğu bence kötü, bu işin en iyisi sony tvlerdir. İmkanı olan sony oled alsın. Ya da lg oled olabilir.

• Darkenergy90 kullanıcısına yanıt

sony tv satılmıyor ülkemizde, nasıl alacaklar?

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Ps’in de ülkemizi terketme sebebi

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Nerdeyse %80-90 yurtdışı kaçak cihaz satılıyor, böyle olunca hangi firma kalır ki

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Vergi almaktan başka işe yaramayan hükümet yüzünden..

• ZekiAygun kullanıcısına yanıt
    %100 doğru,bütün sorunun kaynağı net

Sony nin en iyi tvsi ile samsung un en iyi tv si arasinda sony daha mi iyi gercekten ?

Sony mi kaldı hocam. Bozulsa servisi yok, parçası yok..

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt

Evet sony daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.