Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: byvolcan , FAKAZLI , jymz___ , ZekiAygun , PearBear Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
16.300
Cevap
372
Favori
716.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reis tamam PS5 Pro var sende. En güzel TV de en iyi konsol da en iyi grafiklerde sende be tamam anladık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Bu konuyu değerlendirmeni tavsiye ederim.

https://forum.donanimhaber.com/ps5-photomode-ana-konu--146464934-23#160659538

Her oyundan ekran görüntüsü alıp üstüne bir de PS5 Pro her defasında gereksiz oluyor. Bak arkadaş link atmış ordan devam et. Burası ana konu bunun yeri değil. Sorunu sorusu olan insanlar var mesajları kaynıyor.

• Arkadaşlar merhaba Ps5 proyu almaya niyetleniyorum fakat sonradan vazgeçiyorum 😀 şu anda ps5 kullanıyorum (LG oled 48c1 ile ) ps6’nın çıkmasına 2,5 3 sene var gibi görünüyor yeni çıkan oyunlarda sanki fark daha fazla olacak gibi görünüyor fikrimi tekrar değiştirmezsem 😀 nereden alabilirim diye biraz araştırdım Kafkasda diye bir satıcı var buradan önerir misiniz ya da internetten tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syberia-1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam Khalkedon ve Kahraman konsolu çok tavsiye ediyorlar. Ben Avrupa ürünü aldım dolaptan 3 taksitle. 2-3 lira fazla fiyat verdim o da komisyondan dolayı. Yurt dışı ürün almak daha mantıklı şu ekonomide. Ayrıca PS5 Pro’yu almak için en büyük sebep bence GTA 6’yı 3-5 FPS daha fazla almak ve 1-2 tık daha detay grafikle oynamak için alınır. Şahsen ben onun için aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 17 Şubat 2025; 12:38:0 >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Ona bakarsan hocam PS5 Tv Tavsiye konusu da var ama günlerdir tv konuşuluyor burada.

Bence tv tartışması görmek yerine oyun konuşulması daha doğru olur bu yüzden arkadaşın artığı SS ler konsol almayı düşünen kişilere daha yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Eskiyen her ürün için geçerlidir parça sıkıntısı o konuda ne yazık ki yapacak bir şey yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

Ona bakarsan hocam PS5 Tv Tavsiye konusu da var ama günlerdir tv konuşuluyor burada.

Bence tv tartışması görmek yerine oyun konuşulması daha doğru olur bu yüzden arkadaşın artığı SS ler konsol almayı düşünen kişilere daha yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Saçma bir şekilde rahatsız olmuşlar bende anlam veremedimde neyse konu dağılmasın diye kaldırdım fotoğrafları.

Gönderdiğin özel mesajda düşündüm ve haklısın o yüzden kaldırdın diyordun hocam destek görünce noldu birden bire? Şimdi yeniden ekleyeceğim falan demişsin de.

• Syberia-1903 kullanıcısına yanıt

yapıştır gitsin..

g1 ile kullanıyorum , çok iyi anlamda keyif veriyor.

• Call of Duty Black Ops Six • PlayStation 5 Pro

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Görmek istemeyen engellesin bu kadar basit :)

oyun içindeki canlı aksiyon, şu fotoğraflardan çok daha öte...

doğru düzgün bir battlefield de görsek dünya gözü ile daha da iyi olucak.

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Evet hocam son zamanlarda oynadığım en iyi call of duty diyebilirim PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

Battlefield için geçenlerde bir kısa oynanış fragmanı yayınlamışlardı dehşet görünüyordu. BF5 ve BF2042 den sonra hatalarında ders çıkardıklarını düşünüyorum. Bence bu sefer bizi daha iyi bir Battlefield bekliyor PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.