Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Scuderia. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.293
Cevap
371
Favori
715.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 bin liraya aldim. Yasadigim ulkede oyun konsollarina ve oyunlarina sinirli bir sure için vergi kaldirilmisti, kendisine hediye gelen ürünü kullanmadan satmak isteyenler liste fiyatinin da altina koyuyor. Bilip bilmeden konusmayin acin bakin marketplace'den hala açilmamis kutulu urunler TL 'ye çevirdiginizde 17-20 bin lira civarina satiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zurnalog kullanıcısına yanıt

Yazık günah hocam şu proya verile paraya switchden devam edin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mit40 kullanıcısına yanıt
    Switch 2 çikiyor ben de dusunmuyor degilim. Eldeki oyunlar bitince konsolu yatirmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Denver

15 bin liraya aldim. Yasadigim ulkede oyun konsollarina ve oyunlarina sinirli bir sure için vergi kaldirilmisti, kendisine hediye gelen ürünü kullanmadan satmak isteyenler liste fiyatinin da altina koyuyor. Bilip bilmeden konusmayin acin bakin marketplace'den hala açilmamis kutulu urunler TL 'ye çevirdiginizde 17-20 bin lira civarina satiliyor.
    Aynen qanzi Uganda'dan 11kya aldım ben de. Yaşadığım yerde 30 dklığına özel kampanya vardı. Bırakın bu safsataları kimse yemiyor. Boş boş konuşup alınca da bahane uydurmak zorunda kalıyorsunuz, hayatınız bundan ibaret. Sadece komik görünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 20 Şubat 2025; 7:20:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet beyler bende dün itibari ile PRO ile aranızdayım PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! Umarım sıkıntısız keyifli vakitler geçiririz... Acemiyim ben ilk deneyimim diyebilirim.

• aksungur_ kullanıcısına yanıt
    Yasina uygun davranirsan sevinirim.
    Kutusunda sifir, 700 kanada dolari 17.800tl.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

https://www.facebook.com/share/15DHXE8Gpn/

• quote:

Orijinalden alıntı: John Denver

Yasina uygun davranirsan sevinirim.
    Kutusunda sifir, 700 kanada dolari 17.800tl.

https://www.facebook.com/share/15DHXE8Gpn/
    Az önce geçici vergi indirimi diyordu bu sefer Facebook fotosu atmış. O da yine 15k etmiyor. Aynen hediye gelen hediyeleşmek sünnet diyip size 15'e bıraktı.

Yaşına uygun davranması gereken palavracılar. Hadi abicim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 20 Şubat 2025; 8:8:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kkkorrrayyy kullanıcısına yanıt

gow ve gow ragnarök ile başlayın maceraya.. hem TR altyazılı hem görsel şölen... Önce bir keyfini çıkarın.

• Bf1 sunuculari ölü mü beyler hic eslestirme yok. Pcde serverlar dolup tasiyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mekanı 2 dakika boş bırakmaya gelmiyor.

sabah 8-10 çizgi film kuşağına çevirmişsiniz ortalığı PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.