Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eltürco Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
16.272
Cevap
370
Favori
713.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk oyunu oynamadan oynanır mı bu

• Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt

Oynanır hocam.. Hikayede bazı şeyleri kaçırmış olursunuz belki ama ilk oyunu oynamadan bu oyuna geçmeyin diyecek kadar birşey kaçırmış olmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mg3 M kullanıcısına yanıt

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• Dictattor kullanıcısına yanıt

laaaaann spoiler vermeyin daha oynamadık PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• pro alınırmı enayi işi hatta daha ciddi hakaretlere vardıran cümle kuranların tek tek ps5 pro aldıklarını görmek iyi güldürüyor insanı : ) tükürdüğünü yalamayacaksın boşuna dememişler.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt
    İyi dedin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

En azından ilk oyunun hikayesini izleyin oynamayacaksanız, kal ve npclerin geçmişleri hikayeleri var, bu hikayelere bağlı gelecekte olay örgüleri var. Ana hikayeyi fazlasıyla eksik anlarsınız, çünkü ilk oyunun devam oyunu bu bağımsız bir hikaye değil.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Hesapta Pro çıktığı zaman yalan yanlış millete sataşıp konu trolleyeceklerdi, yarısı ama ucuza buldum, ama arkadaş tavsiyesi konsolu aldılar ya da toz oldular konudan  Yeni konsol çıktığında bu tiplerden hep olur, hiç şaşmaz.

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Bu döngü değişmez aynen : )

• ps6 çıksında , proları takasa verip yeni cihaza geçelim...

döngü içerisinde ölüp gideceğiz PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• Dunyanin en guclu konsolu vaoev amerikadan arkadasa siparis ettirdim 2-3 gune aranizdayim insallah spiderman las of us yeniden oynayacam EN GUCLU KONSOLDA:) Cocuga da oynatcam bakalim begencek mi switch kadar varmi gorecez

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Sen kimsin

ve benle nasıl bu uslubda konusma hakkini kendinde goruyorsun

• Üç gündür ps5 pro açmamış tım az önce açtım menü geldi ekran akıcı değildi store girmeye çalıyordum girmiyordu. Menulerde geçişler yapmıyordu 10 dakika bekledim düzelmedi güncelleme gelmiştir diye düşündüm memüden geçiş yapmiyordum. Kapatayım düzelir diüşündüm makine kapanmıyor. Çok korktum bu arada sonra kapatma düğmesine uzun süre bastım sonunda kapadı. Korku ile açtım makineyi düzgün kapatılmadından yapılanma yaptı.açıldı çok korktum. Makine düzgün çalışıyor. Neden olmuş olur bilgisi olan varmı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler benim pro da elime ulasti
    Ama bu menude vs hic pro ibaresi yok. Ps5’e hosgeldin falan yazdi kurulumda da. Sizde de oyle mi? Cihaz ve kutusu ps5 pro ama menulerde falan yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aynen oyle hocam. Hic bir ibare yok pro olduguna dair. Kapasiteden anlayabilirsiniz pro olup olmadigini veya konsolun altinda yaziyor. Ben de ilk aldigim da sasirmistim. Zaten kullanirken de bi fark hissetmeyeceksiniz ha ps5 ha pro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Beyler benim pro da elime ulasti
    Ama bu menude vs hic pro ibaresi yok. Ps5’e hosgeldin falan yazdi kurulumda da. Sizde de oyle mi? Cihaz ve kutusu ps5 pro ama menulerde falan yok

Menü olarak ilgilendiren kısım burası, PSN Store'dan girip bakıyorsun.

• Zurnalog kullanıcısına yanıt

Reis nicki niye değiştirdin, yine formundasın. Aldın mı pro PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• 
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.